פגישה שניה-מה דעתכם????

magal101

New member
פגישה שניה-מה דעתכם????

בקיצור, כנראה שקצת הגזמתי עם החששות שלי לגבי הנשיקה. זה לא מנע את הפגישה השניה. ניפגשנו פעם שניה, הפעם בתל-אביב. במהלך הפגישה אני כל הזמן מושך לכיוון מגע, מחבק אותה, נותן לה יד, מנשק (הנשיקות לא היו משהו, שנינו לא ממש פותחים את הפה, קמוצים). היא העירה לי שזה קצת מוקדם בשבילה, קצת קשה לה ושהיא צריכה לעבור איזשהו מחסום על מנת לפרוץ, על מנת להרגיש אינטימיות. אני חייב את המגע. אני מרגיש שכל העת אני יוזם, אני מתקשר, אני קובע. מה דעתכם? האם עלי להמשיך ללחוץ לכיוון מגע או שזו פשוט ניסיון שלי לברוח מאינטימיות (גם פשוט המון זמן לא נגעתי בבחורה והרעב לכך מושך אותי לעשות זאת).

שזמ

New member
2 תגובות

א- אתה צריך להגיע רגוע לפגישה, בסדר. קח נערת ליווי לפני שאתה פוגש אותה. תחגוג קצת ותגיע רגוע ב- על סמך נסיון קודם. אני מהמר שההודעה הזו תשמיד את עצמה תוך 10 דקות גג. מישהו רוצה להתערב?

לא משמידה

לא אבזבז את זמני וכישורי המקצועיים על אנשים שאינם מחויבים לעצמם לשינוי. הבחור שאל לפני כמה ימים שאלה, השקעתי זמן בתשובה והבחור התעלם. כל תשובה תתקבל ולא תמחק.

magal101

New member
ממש לא התעלמתי.....

קראתי, הפנמתי וחשבתי שאת צודקת, אבל באמת לא בסדר שלא כתבתי לך תודה אז עכשיו אני כותב.

אתן לך עוד נקודות למחשבה

האם אתה רואה קשר בדפוס ההתנהגות שציינת לדילמות שהעלית בפורום בעבר והיום?

אתה זה שמכיר את עצמך הכי טוב ../images/Emo13.gif

אני תפקידי לשאול את השאלות הנכונות כל השאלות ששאלת לפני כן הם רק סמפטום. ההמשך תלוי בך, זה כבר לא נושא לפורום ציבורי, ממליצה שתפנה לאימון פרטני" עידית רון

magal101

New member
ובקשר למחויייבות לשינוי....

אני מחוייב לשינוי ואני אשתנה, לא משנה מה יהיו הקשיים, מבטיח לך, לאנשים בפורום ולעצמי אישית!!!

למעלה