פגישה שניה עם רפלקסולוגית - דיווח

מיכל153

New member
פגישה שניה עם רפלקסולוגית - דיווח

היי לפני כשלושה שבועות הייתי אצל רפלקסולוגית במסגרת קופ"ח והפעם היו לחיצות שכאבו. היא התרכזה בלחיצות על המעיים והקיבה. בקיצור מערכת העיכול. אני סובלת מעצירויות מהיום שנולדתי. בינתיים אני לא מרגישה משהו מיוחד. רק שם אמרתי הרבה איי והיא אומרת שכדי לשנות איזון אחד לאיזון אחר צריך ללחוץ. זה דורש מאמץ מהגוף. הגוף צריך להרגיש זעזוע. אם יהיו חידושים ושינויים - אדווח. ביי מיכל153

אשמח אם תוכלי להרחיב קצת על אופן

הטיפול, הביצוע, דברים שלמדת תוך כדי הטיפול..

מיכל153

New member
היא כאילו פרקה את הרגליים לחתיכות

אין נקודה שלא נגעה. והרוב בלחיצות די חזקות כדי לזעזע את הגוף והגיע לאיזון אחר. היא אמרה שזה לוקח זמן לפעמים. בסה"כ עשיתי 2 טיפולים, בדרך לפחות עוד 6. נחכה ונראה. ביי מיכל153

2אשר

New member
שינוי אלטרנטיבי

שלום מיכל! האם שמעת על חברת ניקו זוהי חברנ שמיצרת מוצרים לשיפור איכות החיים וזה מבוסס על מגנטים ואינפרא אדום. ישנם אתרים שמסבירים על מגנטים www.planetherbs.com/articles/biomag.html www.theramagnets.com/nytimes.htm אלו מאמרים באנגלית אם את רוצה את יכולה ליצור קשר לדואר האלקטרוני [email protected]

מיכל153

New member
היא אמרה שהרגליים בתוליות ....

ולא רגילות למגעים כאלה(של רפלקסולוגיה).זה פעם ראשונה שלי בטיפול כזה. האם יש דבר כזה ברפלקסולוגיה ? האם יש צורך להרגיל את הרגליים למגעים כאלה, כדי שיצא טיפול טוב ויעיל ? ביי מיכל153

היי מיכל מספר דברים

קודם כל אני חושב שברגע שהיגעת לטיפול רפלקסולוגי את יודעת לקראת מה את הולכת דבר שני אני חושב שזאת טעות נפוצה בקרב הרפלקסולוגים המערביים שכן אינם מבינים את העיניין הפשוט והוא קודם כל להרגיע את הבנ-אדם לא לשבור אותו לגמרה כי דבר כזה גורם לך לחשוש מטיפולים חדשים אני ממליץ לדבר אם אותה רפלקסולוגית ולהסביר לה שדבר כזה מאוד מכביד אליך הרי זה לא יתכן שהגוף יסבול כאב כזה לא נראה לי שזה המטרה אלא עם כן היא רוצה להראות שהיא מלכה וכבר אמרתי לך פעם שבקופות חולים הם לא ממש מטפלים לצורך עזרה אלא לצערי בשביל הכסף וזה לא בא מהלב לכן המלצתי לך ללכת למישהו שנותן מהלב זה דיי שונה ועוד דבר אני גם חושב שאם היא אמרה כזה דבר היא אינה יודעת לגעת באדם כי עבודה רק במאמץ לא ישנה כלום את צריכה יותר הרפיה יותר לירגע כדי להמשיך הלאה וזהו שיהיה לך יום מושלם שלך עדי קצמן

מיכל153

New member
בטיפול הראשון היתה הרגעה מוחלטת

היי בטיפול הראשון היה מושלם. הרגשתי זרימת דם טובה ברגליים שהיתה חסרה , כל הגוף היה רגוע ורציתי לישון. היה כיף. לפעמים צריך גם טיפול של משהו יסודי כמו עצירות. מה שכואב זה הנקודות המייצגות. ככה היא הסבירה לי. לא נורא הסבל לא גדול. פשוט הרגשתי אחרת. אני לא התייאשתי. ממש לא. זה דוקא טוב. ביי מיכל153

למעלה