פגישות

שרשרת100

New member
פגישות

שלום, אני חדשה פה!!!!!!!!! אני בת 28 ועדיין רווקה בזמן האחרון אני מרגישה קושי נוראי בעיניין הזה. אני נחשבת בחורה מוצלחת, נחמדה, יש שאומרים מדהימה (אני מסכימה איתם) לא חסר לי שום דבר. ובכל זאת אני עדיין--------------------- רווקה. אתמול נפגשתי עם הבחור ה- אולי 200 פגישה נוראית! אני אדם מאמין והאמונה אצלי היא דבר חזק, אני מחזקת את עצמי יותר ויותר- זה מה שמחזיק אותי. אחותי שיותר קטנה- אמא ל-3 חמודים. התחלתי אולי את הפורום מאמצע החיים מההווה אני יחזור לעבר יש לי המון מה לספר, ולהתייעץ. עברתי המון!!! אשמח לתגובות :)

ברוכה הבאה!

גם אם היית רוצה לשתף אותנו פעם פעם לא היית יכולה... הפורום עצמו רק בן שנה... רוצה לספר קצת על ההרגשה שלך כשאחותך עקפה אותך? הרגשת שלמה עם זה?

שרשרת100

New member
אחותי

בתחילה היה קשה בכיתי המון למזלי שהשידוך התעכב והיו בעיות שגרמו לעינינים קצת להסתבך וזה די עזר לי לעכל את הדברים אני אישית לא אומרת שזה שמחה גדולה אבל אפשר להתגבר אבל זה לא קל

שלום ...וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

נשמח לשמוע .... יש כאן הרבה אוזניים קשובות ואם נוכל לעזור...בשמחה
זה בטח קשה נורא שאחות עוקפת.... לא? וכולנו בכל רמת שלב וגיל עוברים את המסע הזה של קריעת הים.... יהיה טוייב בעז"ה.... תהני אחות....

חושבת25

New member
ברוכה הבאה למועדון יקירה.

אני מקווה שתהני ותמצאי עניין פה ואני שמחה שנכנסה לפה בחורה בוגרת(מאחלת לך שתעזבי מהר...)

רננההה

New member
אוקי. ישלי כמה שאלות.אפשר?

איזה גיל התחלת לשמוע? את בררנית מידי? איזה עצות ת`יכולה לתת לאלו בתחילת העשרים לחייהם?

שרשרת100

New member
תגובה

אני עשר שנים בשידוכים אני לא ברירנית הכל משמים דברים אחרים הולכים לי מאוד בקלות אני טיפוס מאוד חברמן שכיף איתו והכל אין סיבה אני מציעה לצעירים בינינו לקחת בחשבון שבנות עם הזמן משתפרות לעומתינו הנשים הגברים בדיוק ההיפך וסליחה מכבוד הבחורים האיכותיים

חושבת25

New member
גם לי יש שאלה

איך נפגשת עם ככ הרבה בחורים?אולי את לא מבררת מספיק?את נפגשת כמעט עם כל מי שמציעים?

סטטיסטית

אם נאמר שהיא 8 שנים בשידוכים, זה יוצא 2 בחורים בחודש... (ולא חישבנתי את השנים המעוברות /tapuzforum/images/emo8.gif)... זה כ``כ מופקע?

חושבת25

New member
תלוי

מה את מחפשת.אם את מבררת מעט ומחפשת בחור טוב זה קצת מופקע.אני גם מאמינה שהיו בחורים שהיא נפגשה איתם יותר מפגישה אחת,איך אפשר לעמוד בכזה עומס ולהחזיק ראש בפגישות ובבחורים?לפעמים וזה קורה גם לי,אני לא מבררת הרבה ויוצאת סתם כדי לצאת ידי חובה,אבל לרוב אני מבררת ומשקיעה מעבר ללראות את הבחור.

למעלה