פגישות...?

dodobird

New member
פגישות...?

טוב. שלום לכם אנשים יקרים, אני מציין מעבר ממשתתף פסיבי לאקטיבי (למחוק את החיוך!), אחרי שנהניתי לקרוא את ההודעות- פשוט הרגשתי צורך לשתף במשהו- יצא להיפגש עם חבר פורום נכבד אשר ישאר עלום שם כרגע לבקשתו. שנינו ידענו שזה לא הולך להיות משהו רומנטי, כי אני די שרוף רגשית כרגע (פרידה ממש לא מזמן, אתם יודעים) אבל הרעיון שכמעט נפגשנו ב-5 בבוקר, אצלי בבית, כשהוא לא יודע עלי כלום (כמו שאמרתי לו- אולי אני סוטה בן 50) אבל לאחר מחשבה ורצון לפרסם אזהרה פולנית בנוגע לפגישות בבתים לא מוכרים עם זרים באמצע הלילה, החלטתי להגיד לו במעמד זה(ולמי שעוד קורא) שבתכל´ס (ואני חייב להוסיף ששותפתי היקרה לי מכל האירה את עיני בנושא) שסיכונים הם חלק מהכיף ואם אתה סומך על האינטואיציה שלך- גם אם מעולם לא עשית את זה- שווה נסיון, לא?

MARMELAD

New member
פגישות.....

צ´מע דודו... אינטואיציה זה טוב ויפה.. אבל גם יכול להטעות. מאוד. ואמנם כולנו יודעים בדיוק מה אנחנו עושים כשאנחנו יוצאים בארבע בבוקר לכיוון בית של מישהו שבחיים לא דיברנו איתו, אבל... זה יכול גם לצאת אחרת ממה שתוכנן. האמת היא שבחצי שנה שאני גר בת"א יצא לי לפגוש משהו כמו ארבעה אנשים דרך האינטרנט. שניים היו חמודים, אחד לא, ואחד - מושלם. אבל איך אפשר לדעת בעצם? אז הנה אני נכנס לתפקיד הדודה הפולנייה של הפורום: בנים, היזהרו. גבר חלומותיכם הוירטואלי עלול להתגלות כזאב רע (ואובססיבי). ובאמת זה הזמן אולי לכתוב מדריך צ´ט מקיף יותר ממה שהיה כאן עד היום. טרמפיסט - אתה מהמבינים בעניין - יש טיפים?

MARMELAD

New member
ועיקר שכחתי -

להעניק לך את
הוולקאם לפורום - וגם
. חג שמייח.. וברוך הבא!

ביג דיל

New member
שווה ניסיון? לרוב כן. אבל...

הניסיונות הלא מוצלחים הם אלה שמוציאים אותך מהכלים. היה לי ניסיון כזה. פגשתי מישהו דרך הצאט בבית קפה בלב תל אביב. הבחור עשה רושם נחמד. נפרדנו אחרי פגישה נחמדה, ומאז הבחור לא הפסיק להתעלק עלי. בסופו של דבר, אחרי שבוע שהתחמקתי מלפגוש אותו, אמרתי לו שלא מתאים לי ושיעזוב אותי, והוא פשוט התחיל לאיים עלי ברצח, קללות, איומים ועוד כל מיני דברים נחמדים יותר ונחמדים פחות. אז תזהר, יקירי, מפני שאתה יכול ליפול על מטורף, והאינטואיציה שלך לא תעזור לך. סיכונים הם חלק מהכייף? אני מניח, כל עוד לא נפגעת. ברגע שתיפגע (חס וחלילה), תעשה חושבים טוב טוב, ואז תחשוב על הסיכון הבא שתיקח. אני לא שולל פגישות דרך הצאט, פשוט תיזהר. אל תילך למישהו שאתה לא מכיר הביתה. תפגוש אותו קודם במקום נייטרלי, ואז, אחרי שתדע מי/מה עומד מולך, תעשה מה שאתה מוצא לנכון. אלה היו 60 שניות בנושא זהירות. תם המונולוג, תודה על ההקשבה.

marco

New member
big deal don´t forget.....

where we met for the first time. not to mention that the chat gave me my love. so i guess there is good and evil in anything. just be careful out there. happy hannuka !!!

ביג דיל

New member
מרקו חברי הטוב, אתה אמרת בעצמך...

נכון, אני מכיר אותך דרך הצאט, ומודה שיש לי אותך בחיי יומיום. אבל, אנחנו צוטטנו בערך 4 שבועות לפני שבכלל ניפגשו, ושכבר נפגשנו היינו 4 חבר´ה ונפגשנו במקום ציבורי. אחרי זה הלכנו אליך הביתה, רק אחרי שגילינו שאנחנו מי שאמרנו שאנחנו. לקחנו סיכון, אבל היינו זהירים וזאת כל הפואנטה - אל תפחדו לקחת סיכונים, אבל תעשו את כל מה שאתם יכולים כדי שלא יהיו הפתעות לא נחמדות.

marco

New member
and now who will believe

that marco is not part of a huge orgy.
"we were four.....we went to your home....we were carfull..." but other than that i agree with you. happy hannukka and merry christmas!!!

../images/Emo98.gif תגובת שועל המפגשים הליליים...

!!!Yeah right
בוא נראה: על אימפולס פגשתי עד עכשיו שני אנשים בבית שלי/שלהם (ולהזכירך - התוצאה ). מעבר לזה פגשתי באימפולס של לילה עוד בן אדם אחד (חמוד, גם הוא מהפורום.... איזה קטע יהיה אם זה אותו אחד
), ולילה אימפולסיבי זה אכן היה - שעתיים קודם לכן הדבר האחרון שחשבתי שאני אעשה זה לפגוש מישהו זר לגמרי, לרכב איתו על אופנוע ברחובות ת"א, ולסיים בסקס שהיה חמוד כמוהו. ובשורה התחתונה: להיפגש על אימפולס זה בהחלט חביב, ושונה לגמרי ממשהו שאתה מפתח בטלפונים וצ´טים במשך ימים שלמים לכדי מפגש מתוכנן בדקדוק. הכי מיוחד לפעמים זה לתת הקדמת "אבל אפילו לא הספקתי להתגלח" ולהתייצב. רק מה - להתחיל במקום ניטראלי. אני לא חושב שצריך להיות משהו מביך בלדרוש את זה, וזה לא אמור להעיד על חוסר אמון. אם הוא בנאדם נורמלי, הוא ירגיש בדיוק כמוך, ואם הוא מתחיל ב"מה, אתה לא סומך עלי?" - להתחיל לדאוג. ומעבר לכל זה - כמו שאמרו לפני - אינטואיציה. נשמע לך בן-אדם אחלה - לך על זה. מדליק נורות אדומות? תמשיך בטלפון עד שיגמרו הנורות או עד שיגמר לך ממנו.

אביעד21

New member
קשרים

קודם כל ברוך הבא לפורום (וואו כמה הצטרפו בזמן האחרון). כחלק מהיותינו אנשים חברותיים, אנו יצרים קשרים עם אנשים אחרים. כל קשר מתחיל בנקודת אפס ומתפתח (או שלא . . .), אבל הוא מתחיל מכך שאתה לא מכיר את האדם לפני. לכל אחד יש את חוג החברים שלו (כמו בכל מקום יש אנשים שתדבר איתם ותתחבר אליהם ויש אנשים שלא). גם בצ´אט אתה יכול לבחור אם התחברת אליו ולהמשיך את הקשר או לא. זה לא פסול לפגוש אנשים חדשים דרך הצ´אט, הצ´אט הוא כלי להכיר אנשים, אפילו בשעה חמש בבוקר. האזהרה היחידה היא להיפגש איתם במקום הומה אדם. אם אתה רואה שזה לא בא מצידו אז תציע לו את זה אתה. הסיכון שאתה מדבר עליו הוא ללכת ולהפיגש, זה לא סיכון אם אתה נוקט באמצעי זהירות (אם בכ"ז נפגשתם אני מקווה שלפחות הוא לא התברר כסוטה בן חמישים). לביג דיל צר לי על החוויה שעברת אבל צריך לשים את הגבול, סה"כ מה שלא עושה לנו טוב אנחנו לא חייבים לעשות אותו. אבל גם אם היית פוגש אותו סתם ברחוב אני לא חושב שהמצב היה שונה, ולכן לדעתי צריך להמשיך לקחת סיכונים כל עוד אתה מציב לעצמך ובדרך זו לאחרים את הגבול. ולכן אני מצטרף לדעתו של הטרמפיסט. חבר´ה היפגשו רק במקומות ניטרליים

dodobird

New member
../images/Emo18.gif

והכי חשוב. לעולם, אבל לעולם, אל תאכלו תפוצ´יפס בלילה.

לירוי25

New member
תקראו לי שמרן..../images/Emo132.gif

אבל פגישות על סמך צ´אט באינטרנט, חרף כל הדוגמאות החיוביות..לא יודע, לא עשיתי את זה וגם אין לי כוונה להתחיל! לא יודע, יש משהו במשחק הזה של "בוא נלבש תחפושת ואחר כך נראה מה תיהיה התגובה של שנינו" שדי לא עושה לי את זה בלשון עדינה. אני מעדיף את הריגוש של לפגוש מישהו בסופרמרקט, בתור לקולנוע, בבית קפה. כן, גם לי יש בחילה מן הרומנטיקה שבדבר, אבל צ´מעו.. לצ´אטים יש שם רע שדי מוציא לי את הקסם והריגוש מהפגישה.

לירוי25

New member
לא פוסל צ´אטים

מי שבארון ורואה בזה דרך להכיר אנשים כי ככה נוח לו לבריאות! הוא גם לא חייב להיות בארון, אבל לא יודע, השם הרע שיצא לזה פשוט מוציא לי את החשק בכלל להכנס.

dodobird

New member
צ´טים? זה מגעיל אותי! (?)

טוב, דבר ראשון- תודה (מאוחרת, כן אני יודע...bad dodo) לגיא על ה-
וה-
, שזה בהחלט עדיף על לעמוד בתור לרולדין... 30 איש בתור לסופגניות! בחיי... ושנית- לגבי הצ´ט. גם אני (לצערי) "שועל צ´אט" ותיק- כבר יצא לי להכיר את נפלאות המירק די טוב. עכשיו- יש לי השערה, נראה אם תעזרו לי להפריך/לאשש אותה. נתחלי בכמה זוגות בנים אתם מכירים שמחזיקים מעמד? נגיד, מעבר לשנה, שזה נשמע לי זמן "קריטי" סביר. עכשיו, מתוך הזוגות האלה, כמה אתם מכירים שהכירו דרך הצ´ט? סטטיסטית, מתוך מה שאני מכיר (וזה לא הרבה) בהחלט צודקים אלה שנמנעים מכך. כרגע הצלחתי לעמוד בהטחתי לעצמי לא להפגש דרך הצ´ט, בכל אופן לא למטרת "כן אני מחפש קשר" ולמען האמת גם לא למטרת משהו מיני. יש לי השגות לגבי הסיבות, שלי לפחות, מאחורי פגישות כאלה ונראה לי שזה לא לעניין. נתקלתי גם בכתבה שקצת ניערה אותי- http://magazine.nana.co.il/thestory.asp?Storyid=2458 בקיצור- מה דעתכם בעניין?

למעלה