פגישתנו עם מנהלת שירות למען הילד

פגישתנו עם מנהלת שירות למען הילד

כהובטח לכם, הנה באים העדכונים מפגישתנו עם אורנה, המנהלת של שירות למען הילד בירושלים. היא התגלתה כאשה נעימה ולא לוחצת, נקייה מאותה חשדנות שהפגינה כלפינו אחת מעו"ס שלה, והתנצלה בשמה על הטלטולים ממקום למקום ועל היחס הלא מקובל של העו"ס. דיברנו כשעה, והובטח לנו שהעובדת תוחלף, היא עוד לא יודעת, במי. בגלל שיש לנו בת(בתי מהנישואים הקודמים) שלא עושה לנו חיים קלים, ושמטופלת אצל פסיכולוג, התבשרנו שהחלק של פגישות עם עו"ס יהיה אצלנו ארוך יותר ויבחנו אותנו בחומרה רבה יותר מיתר הזוגות. מצחיק, שאלה שאין להם ילדים, לא עוברים את זה. כאילו שיודעים מראש, איזה הורים הם יהיו. לא ברור לי העניין לגמרי, כי הרי אין משפחות שלא חוות את ה"נפלאות" של גידול ילדים מתבגרים. בתי אובחנה כלא-בשלה רגשית ביחס לגיל שלה, וחלק גדול מהאשמה בי. אני כ"כ מתגעגעת לתינוקת שבה, שבהתייחסותי ובהתנהגותי גורמת לה להיות תינוקית ומפונקת. ילד קטן היה לקח לי את כל הלהט להיות אמא צעירה, ועוזר הרבה יותר מהטיפול הפסיכולוגי. אז גם הילדה היתה עוברת לנישה טבעית של אחות גדולה, עם כל הכיף והאחריות הקשורים בכך. כולנו תקוה שהדברים יתחילו לזוז, ולא מתכונים לצאת מהפורום. תודה על תמיכתכם- אלה ודני.

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif היי אלה ודני ברוכים השבים

אז כיף לראות אותכם שוב כאן במישפחתינו
,שמחה לישמוע שהמנהלת היתה נעימה ויותר סימפטית מהע"ס ,מה לא הבנתי מה הקשר בין הבת למיבחנים קשים יותר? כאילו שאתם אשמים מזה בית מישפט ?, כאילו מסתכלים על הבת ומיזה מסיקים מי ההורים זה כל כך מוטעה צריכים לדעתי להסתכל עלהה כאינדיבידואל עם רגשות מחשבות ותכונות מישלה אני רק חושבת אם יסתכלו על ההורים שלי ועלי שמים וארץ .. ובקשר לחוסר בשלות ריגשית אז אל תיקחי את כל האשמה עליך אני בתוכה שכול הורה למיתבגר מתגעגע לתינוקת הקטנה לדעתי פשוט צריך זמן והטיפול יעשה את שלו , אני חושבת שחשוב לעשות את ההפרדה בין הילד הקטן לילדה הגדולה שכל אחד כבודו במקומו מונח זאת אומרת צריך לקחת גם בחשבון את הצד שכשיבוא הילד אז אולי פתאום הוא יקבל את מלא תשומת הלב וכמו שאת מתארת כרגע היא הצנטר שזה לא יהווה עוד נקודת נפילה בשבילה ,לדעתי הכל עניין של זמן היא תתבגר בקצב שלה והבשלות הרגשית תגיע
העיקר מחזיקה אצבעות שילך בקלות ומהר ככול האפשר ועל הצד הטוב ביותר לכולם אוהבים אותכם כאן בתוך המשפחה והתגעגענו
שיר

מיכל@ל

New member
היי אלה ודני ../images/Emo39.gif

עשיתם כבר צעד חשוב והתקדמתם עוד קצת... אני שמחה שהפגישה היתה טובה ושהעובדת תוחלף,טוב שלא ויתרתם ונאבקתם על זכותכם לעבור את התהליך ללא דעות קדומות מצד העובדת של השרות. תראו,כל זוג עובר אבחון ונבדקת היכולת שלו לתפקד כהורים טובים,זה לא בגלל אלה ודני אלא בגלל שהמחויבות של השרות היא למצוא את הבתים הכי טובים עבור הילדים. ברגע שתשחררו את ההתנגדות ואת הכעס על שבודקים אתכם [כולנו עברנו את הכעס הזה] ותשתפו פעולה כדי לקבל ילד כמה שיותר מהר,הענינים יתחילו לרוץ. אלה,אל תיקחי על עצמך את האשמה לגבי בתך,את יודעת כמה ילדים עוברים טיפול בגלל בעיות אלה או אחרות ? עצם העובדה שאתם ערים לכך ומטפלים בזה מראה שאתם הורים מודעים שלוקחים אחריות,זה רק יתרון. מקווה שילך בקלות

למעלה