הבסיס לאימון הוא מערכת יחסים
הבסיס לכניסה לאימון הוא מערכת יחסים. המתאמן צריך לבחור בי כמאמן, אז כיצד זה יכול לקרות? אפשרויות שאני מציע: פגישת הכרות המאפשרת יצירת יחסים ובניית אמון. מבחינתי זו איננה ממש פגישת אימון, אני מכנה אותה "פגישה 0" כדי להבדיל אותה מפגישת אימון ממש. בפגישה הזו אני שם את הזרקור גם על עצמי, ומציג את עצמי בעומק הנדרש ליצירת אמון. אנחנו חוקרים ביחד מהו אימון, מה המתאמן רוצה, ובמידה ונוצר רצון משותף סוגרים את פרטי האימון. לפעמים זוהי פעולה שיווקית ללא 'מכירה', לפעמים זוהי פגישה ללא כניסה לאימון אך כזו שמייצרת כניסה לאימון בהמשך. חזר אליי לאחרונה מתאמן להתחיל אימון, כחצי שנה לאחר שנפגשנו "פגישת 0". להופיע, להרצות, לשוחח על אימון, להחשף - כך שהמתאמן רואה אותי היכן שהוא וזה מספיק עבורו. להכיר אותי דרך אתר האינטרנט שלי - מי אני, מה המסר שלי, במה אני מאמין כמאמן. גיליתי שעבורי זה מוד מצויין, יש לי מספר מתאמנים שנכנסו לאתר שלי ובחרו בי כמאמן לאחר שיחה טלפונית של כמה דקות. לקבל המלצה ממישהו - מתאמן שלי או מכר, שעצם ההמלצה שלו יוצרת את האמון. להפוך ל'מותג' - זהו המצב האידיאלי, מצב בו אני ממותג באופן מדוייק ולא צריך להסביר מי אני בכלל. דוגמא (מעולם תוכן קצת אחר) - ורדה רזיאל ז'קונט לא צריכה להסביר מי היא. מי שבוחר בה לא צריך לשוחח איתה לפני כן... מהי הדרך הנכונה עבורך שתאפשר למתאמן להכיר אותך לפני שיבחר בך? עמירם.