פגישת היכרות

אהבתאמת

New member
פגישת היכרות

שלום! מה לדעתכם הכי נכון לכלול בשיחת היכרות, על מנת להבהיר למתאמן בצורה מאד מוחשית ובהירה, שכדאי לו להמשיך את תהליך האימון דווקא איתי? כל טוב ובהצלחה לכולנו! ענבל אייזנברג מאמנת אישית להצלחה ממשית. 054-4451043

היכרות ב- 3 מישורים

פגישת היכרות אמורה לכלול כמה מישורים של היכרות 1. עם האימון בכלל (מה זה אימון ? במה הוא מובחן מיעוץ או טיפול ? מה היתרונות שבו ? מה העוצמות שבו ?) 2. איתך (מה הרקע הקודם שלך, מהיכן הגעת, מה כיווני האימון שאת עוסקת בהם, מה שיטת האימון שאת נוקטת בה, מה העוצמות והחוזקות שלך, מה הגבולות שלך, מה ה setting האימוני (שכר, מפגשים וכו') 3. עם המתאמן (מיהו (כללי מאד, כמה משפטי רקע) ? מדוע הגיע לאימון ? מה המטרה האימונית (בשלב הראשוני מאד של הניסוח שלה וכו'). אין צורך לשכנע אותו שכדאי לו להמשיך דווקא איתך. כשהוא יכיר את האימון וגם אותך - הוא יחליט. אם את מתאימה לו - הוא ישאר איתך ממילא. אם לאו - טוב שייפרדו דרככם מהתחלה. ועוד דבר - בפגישה כזו, לא רק הוא מחליט אלא גם את. יש חשיבות עצומה להחלטה שלך אם המתאמן הזה מתאים לך, אם נושא האימון רלוונטי לך, אם נראית תחילתה של מחוייבות וכו'. פגישת ההיכרות היא ערוץ מידע דו כיווני וההחלטה בפגישה היכרות היא הדדית לחלוטין בהצלחה ענת

נראה לי שהדרך של לשכנע מישהו שכדאי

לו להמשיך לעבוד עם מאמן/ת, לא יעילה. הייתי מייעצת לך להיות רק מה שאת. לעבוד איתו בדרך הכי טובה. כמו שהיית עובדת איתו בפגישה ה-2 וה-10. אני לא בעד לשכנע. אין מה לשכנע. מי שירצה לעבוד איתך יעבוד איתך. מי שלא - לא. יהיו מספיק שירצו לעבוד איתך ואת תרצי לעבוד איתם. הדרך הכי טובה לאפשר למישהו להרגיש שכדאי לו להמשיך, היא לעבוד איתו בצורה טובה (כמו שהיית רוצה לעבוד איתו). כך הוא יידע שהוא במקום טוב.

T a l c y

New member
עוד נק' מבט

הי ענבל, אני מאד מסכימה עם הכתוב בהודעות לפני. הייתי רוצה להציע לך עוד פרספקסטיבה. גם בשבילך יש משמעות לפגישת ההכרות. קורה לעיתים, שדוקא את תרגישי שאינך מעוניינת להמשיך את הפגישה איתו/ה. ויש מצבים כאלה. הייתי משאירה את זה פתוח - גם עבורך, עם מלאי של המלצות למי להפנות אם זה לא מתאים (לך או לו). ובכלל, גם אם זה כן נראה לך, לדעת שמאמן ומתאמן נפגשים - זה כי זה נכון לשני הצדדים, להתפתחות שלהם, וזה יקרה. ואז לשחרר את אלה - שכנראה לא נכון היה לעבוד יחד מלכתחילה... תודה, טל

למעלה