פגישת העדכון של וועד האגודה ביום שלישי

פגישת העדכון של וועד האגודה ביום שלישי

שלום לכם. ועד האגודה מתכנן בישיבת העדכון שלו ביום שלישי(שנועדה לתת לו אפשרות להגן על עצמו מכל ההשמצות. ובצדק מגיע לו) לנסות דרך אנשי משטרה או שומרים גברתנים לא לתת למי שלא חבר אגודה להיכנס.או למי שפועל לא בדרכם אף אם הוא חבר אגודה. אנו צריכים לעמוד על כך שכל מי שהתעופה בדמו יכול להיכנס.
כמו שאמר רון אשלון את ירון נמט יגלגלו מהמדרגות אם הוא ינסה להצטרף לאגודה.לכן עלינו חברי האגודה לאכוף את דעתנו על הוועד ולאפשר לכולם להיות נוכחים.הרי אין הצבעה באותו יום זה לא אסיפה זו פגישת עדכון.אז שישכנעו את כולם שהכל בסדר ואולי חברים חדשים יצטרפו לאגודה.מעולם לא היה מעשה כזה באגודה.
בואו לא נתן לרוחו של סם אלימלך להוביל את האגודה למעשים פסולים. כמו הזמנת משטרה לחברי אגודה כדי שלא ישמעו מה הוועד מתכננן.

ANX

New member
האם לשם כך משולמים דמי חבר?!

מה יהיה השלב הבא? כספי דמי החבר ישולמו לעו"ד על מנת להגן על חברי הוועד?! אולי ל"לשחרור בערבות"?!

חברים מה שקורה כאן זה זועק לשמיים! מה בסך הכל החברים והמקורבים לעולם התעופה רוצים: רוצי לדעת שהכל מתנהל בניקיון כפיים ללא "קומבינות"...

אם אני הייתי בוועד והייתי יודע שהכל "כשר" הייתי, להיפך, מבקש מכולם להגיע, לשאול, לקבל תשובות טובות ולהודות לוועד על פעילותו...

מה הבעיה שאנשים יגיעו, ישאלו (בנימוס) שאלות?! יקבלו תשובות?! או שאולי יש למישהוא מה להסתיר?!

נחכה ונראה...

מה יותר פשוט מלתת לועד את הצ'אנס להסביר ולענות על כל השאלות?
וחוצמזה, נראה לי סביר לחלוטין לאפשר כניסה לחברי האגודה בלבד.
אשר

האם אתה חושב שיש סיכוי שמישהו מאוהבי התעופה יצטרף

לעמותה שאינה מתנהלת בשקיפות? אני מעריך שאם תבדוק את רשימת החברים הרשומים (אם אינה מזוייפת) הולכת וקטנה מיום שהאגודה החלה להתנהל כמו חונטה ארגנטינאית...

jsurie

New member
ירון היקר,

אם היו מוציאים עליך שמועה שאתה פדופיל, היית טורח לארגן כנס להכחיש ?
ביקשו הבהרות האגודה באה לתת את כל ההבהרות, גם זה לא טוב ?
ההבהרות ניתנות לחברי האגודה. אל תתקמצן, שלם 400 ש"ח, תהיה חבר ותאמר מעל הבמה את אשר אל ליבך. כנראה שגם יהיה כיבוד לכל אוהבי האוכל !!!

ZeevRozenek1

New member
יוסי, אהלאן וסהלאן

נעלמת לנו לאיזה שנה-שנה וחצי, ואיך שחזרת קפצת מייד לקלחת הרותחת.
מה קרה, מחפש אקשן ? בגילך ?

jsurie

New member
מר חושף בע"מ,

מבטיח לך שלא יהיו גברתנים למנוע כניסת "אזרחים תמימים". ירון ירצה להיכנס,אף אחד לא ימנע ממנו. הרי הוא ואתה רוצים בסילוק הוועד הקיים ומינוי וועד ויו"ר חדש,
אז תשלום עכשיו ישמש את החדשים. אתה שילמת אולם אני בטוח שלא תגיע, המאבק שלך שונה בתכלית השינוי מ"מאבקו" של ירון, אתה דואג רק לפרנסה שלך
ובצדק, מטוס האגודה יפגע בך קשות.

davidbehar

New member
אם שופטי בג"צ ,במקרה מסיירים בפורום,

בסוף השנה האזרחית הבאה אלינו לטובה, השדה נסגר ולאור המריבות לאחרונה ,אולי עדיף כך.

למעלה