פגישת חנוכה

adigi15

New member
פגישת חנוכה

הי. קיבלתי מארגון הלופוס הזמנה לשבוע הבא לים ב'למסיבה בר"ג. מישהי מכן הולכת לארועים כאלה? אשמח לדע ואולי אף אראה נוכחות...

gaia20

New member
היי

בנתיים לא קבלתי הזמנה כזאת בכל מקרה אני כל חנוכה עובדת רגיל למעט ראשון ושני הקרובים (ראשון יש לי ארוע) אז אני לא יודעת אם אני אבוא.

adigi15

New member
זה תוכן ההזמנה

לופוס מסיבת חנוכה אורח כותבים " אנו מתכבדים להזמינך לאסיפה חגיגית תוכנית עשירה המרתקת אורחת הכבוד שלנו: ד"ר דינה פלדמן נציבת שוויון לאנשים עם מוגבלות משרד המשפטים "הזכות לחיים בכבוד – זכויות מוגבלים וחולי לופוס בישראל" הרצאה דיון, מענה לשאלות, הדלקת נרות, דבר הארגון ל 2005,הפתעות.. והופעה חיה: חברי להקת "ק ר ן " עמירן מזלי – גיטרה שירה יורן דוידי – גיטרה שירה נועה בקר – כלי הקשה שירה הכניסה חופשית ביום שני 13.12.2004 ברחוב האם 2 , רמת –גן החל משעה 19:00 המקום נגיש *** חניה בשפע **** קווי דן : 67 65 55 43 30 לפרטים נוספים : הקו הפתוח: 03-6955357 גאולה: 03-5338873 " הודבק על ידי lupusadmin ב Thursday, December 09 @ 07:45:58 IST (2 כניסות) (קרא עוד... | דירוג: 0)

מי היתה בפגישה???

הייי אנשים מי היתה בפגישה??? אנחנו הגענו עד לתחנה המרכזית של תל אביב... שאלנו אנשים איפה נמצאים הקווים האלה של האוטובוס להגיע לאירוע (מה אני אגיד לכם - אנשים זהב ממש)אחרי שהסתובבנו בתחנה שעה וחיפשנו איפה התחנות של "דן" אפילו במודיעין הטעו אותנו :( החלטנו לחזור הביתה. אז מי היתה? מה היה שם? על מה דיברו בדיוק? מצטערים שפספסנו... אני מקווה שנוכל לבוא בפעם הבאה.

gaia20

New member
הי מלאך לבן

צר לי שלא יכולת להגיע, היה באמת נחמד למרות שאני בדרך כלל נוטה לא להגיע למפגשים כאלו(לא בשבילי העניין) החלטתי להגיע הפעם ולו רק כדי לפגוש חברים שמזמן לא פגשתי
(וחוץ מזה חנוכה...אתה יודע...) אז התכנסנו בסביבות 8, אירית רגב אמרה כמה מילים ואז עלתה למיקרופון דינה (והיא סתלח לי ששכחתי את שמה המקצועי-ד"ר.....עזרו לי להשלים) אישה מקסימה, מדהימה שנתנה הרצאה מאלפת על שיויון זכויות הנכים, ומה אנחנו, בתור קבוצה יחיסת קטנה, בעלי מחלה שנחשבת נדירה, יכולים לעשות על מנת להלחם ולקבל את מלוא זכויותינו. אני אישית, למרות העייפות שפקדה אותי ברגע שנכנסנו, מאוד מאוד מאוד נהנתי לשמוע אותה ולא רק לשמוע- אלא גם להקשיב
אחר כך עלתה למיקרופון להקה שאליה כבר הגענו די עייפים (אני שירי ורינת) והחלטנו לפרוש הביתה (מה גם שאני היתי היחידה שהיה לה יום חופש באותו יום..שירי ורינת עבדו\למדו והגיעו יותר תשושות ממני לשם
וזהו. לסיכום, היה מאוד מעניין, ובהחלט נחמד לפגוש אנשים שהרבה זמן לא ראיתי. נ.ב- שירי, מצטערת שגרמתי לך לדאוג, הפלאפון שלי סירב להטען ולא יכולתי להתקשר אליך, מקווה שקבלת את ההודעה שלי ב 12 בלילה שהכל בסדר

תודה../images/Emo51.gif

הייי... תודה על העידכון, מקווה שפעם הבאה נגיע ולהבין יותר על מה שקורה איתנו פה. יום טוב לכולם.

ל3

New member
הי הדרי

ראיתי את הטלפון שלך -תודה שעדכנת אותי כי אני ורינת דאגנו - העיקר שהגעת הביתה בשלום ובטח ישר הלכת להפשיר....... היה בהחלט כיף לפגוש כמה מהחברה במסיבה והכי כיף שסוף סוף נפגשנו כולנו אחרי תיכנונים רבים....

אז ככה ../images/Emo3.gif

דינה היא דינה וכמו שהיא אמרה התואר : "ד"ר פלדמן נציבת שיוויון אנשים עם מוגבלויות - משרד המשפטים זה חתיכת תואר שהיא משתמשת רק כדי להפחיד ח"כים". אשה מדהימה גם לדעתי והיא באמת מעורבת במה שקורה לנו. היא התחילה את חייה המקצועים בפסיכולוגיה ובהמשך הוסיפה לעצמה גם כמה תארים במשפטים. היא הציעה שניצור קבוצה של אנשים שילוו את החברים במשא ומתן עם המוסדות. חוץ מזה בין האורחים שלנו היו שני אנשים נהדרים שאמנם לא דיברו אבל בכיף ככה הצטרפו אלינו לאחרונה ובשמחה יעזרו לנו לאסוף מידע. אחד מהם אגב הוא ראש מחלקת נכים במשרד הבטחון שפרש לאחרונה. היה נחמד גם בהמשך והדרי... את נראית מה זה קורנת. הלו גיברת מה זה פה? אמרתי לך כבר שנראה לי שבשנה שלא ראיתי אותך הוספת לך איזה זוהר מיוחד... נו גלי את הסוד. ונא לא לשבור לבבות. מלאך לבן - יהיה נחמד לראות אותך. יש כמובן את מפגש האביב בקרוב אבל נראה לי שלכבוד פורים צריך לארגן משהו. רק עוד אין לי רעיון מה להוסיף מעבר להתחפשויות וכאלה. אז אם יש למישהו רעיון קדימה. רק גאיה (המקורית
..היתה חסרה לי... ולא רציתי לשבור את הלב למג'יק אז הוא נשאר בבית שלא יתחיל לי ענינים יאללה שיהיה שבת נהדרת והעיקר שהקור הסיביר הזה כבר יעוף לו מפה. אירית

gaia20

New member
../images/Emo24.gif

דינה היא בהחלט איזה מדהימה אחת המחשבות שעלו לי לראש בזמן שהיא דברה היא "וואי, כמה כוח נפשי יש לאישה הזאת"...כי בינינו, למי יש כוח להלחם במוסדות? להיות עסוקים רוב הזמן בלדרוש את מה שמלכתחילה מגיע לנו? זה נראה לי עיסוק מתמיד שלא נגמר ומאוד מעייף.... ובקשר למראה הקורן שלי
תקשיבי, אין ספק שב 9 חודשים האחרונים, חל בי שינוי אני עובדת באותה עבודה שזה כבר משרה אצלי ביטחון וגורם לי להרגיש יותר טוב (אגב אחרי שיחה עם הבוס שלי, הבנתי שאני מצרך מאוד חשוב במקום העבודה ואין ספק שהיחס שלהם אלי, בהחלט גורם לי להרגיש ככה), ואת יודעת כשמרגישים יותר טוב- רואים את זה מבחוץ
ומאז שהעבירו אותי למשרה מלאה(עבדתי בתהחלה רק חצי משרה) אני עסוקה רוב היום, לא טרודה במחשבות על מחר(וגם החשבון בנק שלי מרגיש עכשיו מצוין
) ואסור לשכוח- בזמן שהתקבלתי לעבודה הזאת, סיימתי את טיפולי הכימותרפיה שלי, וזה עשה אותי אחד האנשים הכי מאושרים עלי אדמות ההמוגלובין השתפר, הכליות חזרו לתיפקוד נורמלי....הכל ביחד, מוקרן החוצה
הלוואי הלוואי הלוואי, שימשיך ככה לעולמים ויוסיף להיות טוב
לכולם
ד"א...מזל שלא הבאתי את גאיה המקורית....הסופגניות היו שם בכמויות מסחריות ולה נותר רק לעשות לי את אותו פרצוף מסכן של אני-כלבה-מסכנה-לא -נותנים- לי-אוכל-בבית-הזה...ואני מיד היתי נמסה ונותנת לה סופגניה (וכמובן חוזר על עצמו הסיפור, עד שהיא היתה מסיימת כל סופגניה טובה שהיתה בשטח)
שיהיה ערב נפלא

למעלה