פגישת ייסוד מטה "הזכות להורות"

• פותח הנושא dev
  • פורסם בתאריך

dev

New member
פגישת ייסוד מטה "הזכות להורות"

הערב נערכה בשרון פגישה בה נכחו כ-60 משתתפים שבאו ע"מ לייסד את מטה הפעולה של "הזכות להורות". כל אחד מהמשתתפים הביע בעצם הגעתו את מחוייבותו למאבק חשוב זה, ובכך, בעצם, החלו גלגלי הפעילות לפעול תחת ארגון מסודר. למפגש הגיעו אנשים מכל רחבי הארץ (במפגש השתתף גם נציג של מכון פוע"ה שנרתם למסייע למאבק זה). מטרת המפגש היתה לבנות צוותי פעולה שונים ע"מ לייעל את המאבק ולנתבו לערוצים הנכונים והפרודוקטיביים. במסגרת הפגישה, ניתנה סקירה על המצב (נכון לעכשיו) והוחלט על עבודה יסודית ואינטנסיבית במסגרת הזמן הקצר שעומד לרשותנו. המטה דורש ממשרדי האוצר והבריאות ביטול מוחלט של גזירות התקציב המוצעות בתחום טיפולי הפוריות, מכח הזכות הבסיסית להורות, שאיננה נתונה לויכוח. מטה "הזכות להורות" הוא מטה א-פוליטי המייצג את כל גווני האוכלוסיה הישראלית. מתוך מודעות לכך שבעיות הפוריות קיימות בכל המגזרים, המטה הנו שליח של כל בית בישראל המצוי בטיפולים קשים אלה. במסגרת הישיבה הוחלט על הקמת צוותי העבודה הבאים: 1. צוות העוסק במגע עם מקבלי ההחלטות (פוליטיקאים וכו') 2. צוות העוסק בגיוס משאבים 3. צוות העוסק בקשר עם התקשורת 4. צוות העוסק בגיוס כ"א, החתמה על עצומה וכו' 5. צוות העוסק באיסוף נתונים רפואיים עדכניים ועומד בקשר עם הרופאים הבכירים בתחום 6. צוות אסטרטגי לכל אחד מהצוותים הנ"ל התנדבו משתתפים במפגש. מחר יפורסם דף קשר עם כל אמצעי ההתקשרות של חברי הוועדות, וישלח לראשי הוועדות במייל. למרות ההענות הרבה והפגישה הפורה, אנחנו עדיין זקוקים לסיוע רב בנושאים רבים (לדוג' - המטה זקוק ליועץ משפטי, רואה חשבון ועוד), ולכן - כל מי שמעוניין להיות שותף בהמשך הדרך ורוצה לסייע (בכל דרך שהיא!!), מתבקש לפנות למוקד המטה (מספר חדש!)- נתי: 09-8872185 נשמח לקבל כל טלפון וכל פניה!

קינמוני

New member
../images/Emo41.gifהזכירו בתוכנית הבוקר של ערוץ 10

את נושא הגבלת הטיפולים ואת זה שמע שעברה 5 טיפולים, לא תזכה להיות אם. לא שמעתי טוב אבל יתכן והיא תראיין מישהי בנושא. כדאי לראות. קינמוני

חן123

New member
שמעתי את ח"כ גמליאל בנושא בגל"צ

בסביבות 10:00, היא דיברה לטובתינו על הנושא

neta2

New member
אני כמובן דורשת להכלל ברשימה

עדיפות לסעיף 1, 3, 4 ו-5. בבקשה קחו אותי בחשבון!!

שאלה פרוצדורלית

יהיה עדכון שוטף פה בפורום על מה שקורה,או על גבי דפי קשר/רק למי שנוכח בפגישות?

אם השאלה שלי לא לגיטימית ../images/Emo4.gif

אז היא נשאלה גם בפורום פוריות על ידי מישהי נוספת. גם אחרי הפגישה בכנסת לא היה עדכון מלבד חומר שאפשר היה לקרוא ב-YNET. כרגע,מסיבות שונות,המעורבות שלי היא רק בלחפש עדכונים ולידע חברים במצב דומה. אבל עדיין הייתי מבקשת לדעת מי מייצג אותי ומה קורה בשטח.

חלילה! שאלתך לגיטימית מאוד

לא לכעוס שלוקח לנו זמן להגיב (צריך גם לעבוד מתישהו
) יהיו עדכונים שוטפים כאן בפורום, בוודאי, מפני שזה אמצעי הקשר שלנו לקבוצה הגדולה יותר של התומכים שלא כולם יכולים להגיע למפגשים. לא כל דבר יעודכן כאן. יהיו דברים שיעודכנו במסרים, מיילים וטלפונים על מנת שלא נחשוף את כל הקלפים שלנו אל מול כל משוטטי האינטרנט למיניהם.

יעליק27

New member
כמו שאמרתי לנגה ומשה...

אני מוכנה להשתתף בסעיף 2
ובנוסף בכל מה שקשור ביחסי ציבור

duv

New member
עדכונים...../images/Emo42.gif

1. חשוב לציין שהמספר הישן של המטה עדיין פעיל וניתן להתקשר גם אליו (נגה: 04-8342349). 2. כל מי שמעוניין להיות שותף ורוצה לעזור מתבקש להתקשר למוקד של המטה כדי להרשם שם בצורה מסודרת, עם כל הפרטים הרלוונטיים, וכו' 3. התכנון הוא לקיים ישיבה שבועית של כל ראשי המטות. כמובן שהשאיפה היא לעדכן בכל פרט חשוב, גם מעל דפי הפורום. בהצלחה!

מלימלי

New member
אין תשובה בהמספר של במטה לצומת../images/Emo23.gif

בוקר טוב, אני ניסיתי להתקשר ביום ב' מהצהריים עד הערב. אני מנסה להתקשר היום מהבוקר 8:00 ושוב אין תשובה. אני מדברת על המספר של נגה. לדעתי אתם צרכים שיהיה לכם מוקד מאויש כל הזמן ,זה לא נראה רציני, אם אתם מפרסמים מוקד אין איש שעונה. הצעת יעול אני לא יודעת אם זה אפשרי אתם צרכים מוקד טלפוני ושכמה אנשים ישבו בו ויתחלפו בינהם. כי שני מספרים שונים יוצרים בלבול וכפיליות. אני אמנם לא עברתי טיפולים אך תומכת ומבינה את המאבק החשוב והצודק שלכם.

מלימלי

New member
ליאור - למה היא במוקד שלכם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שלום, אם היא לא זמינה ,ומבקשת לא להתקשר אליה ועכשיו ראיתי שזאת לא הפעם הראשונה, אז למה היא המוקד שלכם. אתם צרכים אנשים רציניים ומחוייבים למטרה. אחרת אף אחד לא יתיחס אליכם ברצינות שומעים רק מי שעושה רעש ומתוקשר.

M לעתיד

New member
מלימלי

בהודעה שפותחת את השרשור הנוכחי, מפורסם מספר הטלפון החדש: 09-8872185. כל האנשים שנרתמו למאבק הם אנשים רציניים ומחוייבים למטרה. אם "היא" לא עונה, זה בגלל שאולי יש לה סיבות ולא בגלל ש"היא" לא רצינית. M לעתיד

מלימלי

New member
סליחה אבל הביקורת שלי היא בונה

M לעתיד, אתם קבוצה שלי הרבה כוח והשפעה יחסית לקבוצות אחרות שנפגעו מהתקציב ולכן אתם צרכים להיות יותר מאורגנים יותר מתוקשרים. אם האנשים שלכם הם לא תמיד פנויים ולא תמיד זמינים אז המאבק שלכם לא יתקדם ולא ישמע. הארגון והזמינות של האנשים היא חשובה וקריטית למאבק. אז מי שלא יכול להיות שלא זמין שלא יהיה בעמדת כה חשובה כמו מוקד מידע.

שוקו לד

New member
מלימלי-

במקום להעביר ביקורת מבחוץ את מוזמנת להתקשר אליי עכשיו למוקד המידע וביחד נחליט במה את יכולה לתרום. נתי

נועם@בת

New member
הביקורת שלך רחוקה מלהיות בונה

כשאת משתמשת (אולי לא במודע) במילים אתם והיא, את בהכרח מעמידה עצמך מבחוץ כמסתכלת ומבקרת. ביקרות כזאת היא קשה לבליעה ולכן בהגדרה אינה ביקורת בונה למרות שהכוונות שלך היו טובות. נועם

hagk

New member
"אתם" שימוש מאוד מוזר

האם את לא חלק מאתם אז למה את לא מתנדבת למשהו במקום להעביר ביקורת חגית

שוקו לד

New member
היי מלימלי

החל מאתמול פורסם גם הטלפון שלי שאליו אפשר להתקשר: 09-8872185 יש בעיה עם מוקד מאויש כל הזמן, כיוון שמדובר בטלפונים הפרטיים שלי ושל נגה בבית ואין באפשרותינו לשבת ליד הטלפון 24 שעות ביממה <יש גם חיים פרטיים>... אבל אנחנו משתדלות להיות זמינות כמה שאפשר. היום ספציפית נגה ביקשה לא להתקשר אליה אבל אני מאמינה שאחרי שהיא תרגיש יותר טוב אז יהיו 2 טלפונים פעילים ואנחנו פחות או יותר נחפה אחת על השנייה מבחינת השעות. במקביל, אנו מנסים לדאוג לקבלת קו פיקטיבי שיכלול מענה קולי בלבד 24 שעות ביממה, אם למישהו יש קשרים בחברות התקשורת למיניהן הוא מוזמן לעזור בנושא.

Gali1973

New member
הצעת ייעול

כמובן שיש גם חיים פרטיים, וכדאי לא לפגוע בהם. לכן, אפשר להתחלק, לפרסם מס' טלפון אחד ולעשות "עקוב אחרי" ממנו למספרי טלפון אחרים כאשר לא פנויים. מוכנה לעזור, לענות לטלפון ולקחת הודעות בזמני החופשי, כך אולי אוכל לפנות קצת זמן לנוגה ונתי.

למעלה