פגישת מקוצרי קיבה -

ronnymp

New member
פגישת מקוצרי קיבה - ../images/Emo96.gif

שימו
כל משתתפי הפורום : ביום חמישי זה , ה-4.10 , יתקיים מפגש מקוצרי קיבה - מ-2 הפורומים שלנו . המפגש יתקיים בערך בשעה - 17.00-17.30 במסעדת "אפרופו" שבעזריאלי . אנא ראו הזמנה זו , כל אחד מכם - כאישית .
רק הוסיפו בהמשך להודעה זו(בשירשור) את שימכם - של מי שמתכוון להגיע . זה נחוץ לידיעתנו - כדי להתארגן בהתאם - ולהזמין מספיק מקומות מראש . כל מצטרף יבורך .
תודה ולהתראות
רוני

ורד *

New member
../images/Emo96.gif

1. אני לא אבוא כי יש לי יום הולדת ביום הזה. 2. מהו הפורום השני? האם יש שני פורומים של מקוצרים? ואם כן מהי הכתובת? 3. שתהיה לכם פגישה נחמדה ומבטיחה להגיע לפגישה הבאה. 4. חג שמח ומועדים לשמחה. שמעתי בטלביזיה שכך צריכה להאמר הברכה לחג. 5.
ורד.

הדרומי

New member
בואלה יש פורום למקוצרי\מוגבלי קיבה

את הפורום שם מנהל ד"ר אבו-עביד סובחי וחלק מהאנשים נמצאים גם כאן וגם שם

ronnymp

New member
לורד -- ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif

קודם קחי זר פרחים ליום הולדתך --
שנית - באותו היום חוגגת גם מישהי אחרת מהפורום המקביל יום הולדת ולי עצמי גם כן יש יום הולדת 3 ימים אח´כ - אז זו רק סיבה שמחזקת את השתתפותך . לאור הדילול העצום שבמפגשים שאנחנו מקיימים , אולי יש סיבה נוספת שכן להגיע . אבל ..... לשיקולך . להשתמע - רוני

רוייקו

New member
רעיון מבורך ../images/Emo45.gif אני מגיע !!!

חשבתי כבר על תאריך לפגישת הפורום והרעיון לפגישה בסוף השבוע הזה הולך מצויין. אני מקווה שיסתדר לאנשים פה ויבואו. אני, בכל אופן, מציע שאת הפגישה נקיים ביטבתה. אפורופו הוא מקום של שולחנות קטנים, לא ניתן לצרף הרבה שולחנות וליצור שולחן אחד מרובע גדול, אלא שורה של שולחנות, משהו שדי דומה לסדר פסח.. מה עוד שהמקום די חשוף בחוץ, לעיני כולם. אפורופו לא מתאים כל כך לפורמט הזה, אלא לפגישה מצומצמת של עד 6-8 אנשים. תגידו לי מה דעתכם.. בכל אופן, לא אני קובע, אלא מי שיוזם את המיפגש. אני רק יכול להמליץ ולנסות לשכנע, אבל ההחלטה היא של מי שתכנן - וזו כניראה לילך מהפורום של וואלה. אז יש מפה באים ??

lir42

New member
היי לכולם!

סיכוי טוב שאני יגיע אומנם לא להרבה זמן אבל רוב הסיכוים שכן המשך ערב נעים לירי

ronnymp

New member
היי לירוש ..... - ../images/Emo72.gif

אם גם את מגיעה - אז אנסה לדבר גם עם רונית ואז נוכל סוף סוף גם להיפגש - ארבעת ה"פוביים" - יהיה נחמח להכיר אותך . יללה - להת´ רוני

lir42

New member
יש לי שאלה......

יש לי ידיד שעבר לפני שנה ניתוח קיצור קיבה (את הטבעת) אצל פרופסור חרוזי אפשר שהוא גם יצטרף אלי לפגישה ביום חמישי? לירי

רוני#

New member
אני סבור שאין בעיה ../images/Emo20.gif

גם בפורום המקביל - מישהי מביאה חברה שנותחה לפני 3 שנים - חדשה בפורום . ובכלל - אולי כדאי לצרף אותו כמשתתף קבוע בפורום . חג שמח - רוני

lir42

New member
יופי!

זה לא בטוח שאותו ידיד יגיע איתי אבל אני מגיעה ולא יודעת כמה זמן אני ישאר. אני בסביבות 20:00 צריכה ללכת - מקווה שעד אז זה יגמר. שלכם לירי

ronnymp

New member
גם אני בורח ב-20.00 ../images/Emo73.gif

אני בא מנהריה - והדרך המהירה והטובה ביותר היא ברכבת והרכבת האחרונה לנהריה יוצאת מתחנת השלום (עזריאלי) ב- 20.00 . שווה לבדוק ולהתעדכן שוב בלוח הרכבות - אולי יש שינויים אבל עקרונית - זוהי הסיבה שגם אני אזוז משם לקראת 20.00 . ביי ומועדים לשימחה רוני

lir42

New member
רוני

ביום חמישי בשעה 17:30 נפגשים בקניון היכן נפגשים? ואיך אני ידע שזה באמת המפגש? חלקכם כבר מכירים איש את רעהו..... תודה לירי

חיים_א

New member
כל זמן שהפורום פומבי והמפגש במקום

ציבורי, כל אחד יכול להשתתף בו ואף אחד לא יכול למנוע זאת.

רוייקו

New member
.. ברור, חיים, אבל לא נדחף היכן שלא

הוזמנו. לא ?? במקרה הזה יש הזמנה - אז באים, אבל מה היה אילו לא הייתה הזמנה ? להתראות מחר, ידידי. רוייקו

gal33

New member
תהנו ../images/Emo68.gif ../images/Emo69.gif ../images/Emo98.gif לא מסתדר לי

amnon_p

New member
לכל משתתפי הפגישה

מטער, אך לא אוכל להגיע. אני לא באיזור בסוף השבוע הזה. החל מיום ה´. מקווה שהפגישות האלו יקבלו אופי של משהו קבוע, כדי שאוכל להשתתף ולהכיר את כולם.

למעלה