פגישת פעילים בחיפה

K A R I N

New member
פגישת פעילים בחיפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנשים מאזור חיפה והצפון שמעוניינים לפעול במסגרת אנונימוס בחיפה, מתארגנת קבוצת פעילים. פגישה ראשונה בכדי להכיר ולארגן פעילות עתידית תתקיים ביום חמישי 18.4.2002 בחיפה בבית קפה "גרג" במרכז הכרמל (דרך הים) בשולחנות בחוץ, בשעה 19:00. כל מי שמעוניין לפעול, ברצינות ובקביעות, מוזמן להגיע. לפרטים ניתן לפנות אלי במסר אישי או באיי סי מס´ 105159891 בואו בהמונייכם, בעלי החיים זקוקים לנו!!! אוהבת, קארין

Weird Eyal 21

New member
אין כאן אף אחד מחיפה?????

או שסתם לא בא לכם לפעול הריי יותר נוח לשבת מול המחשב ולכתוב..... שיהיה...

Weird Eyal 21

New member
קשה לי להאמין

שחוץ ממני ומקארין אין כאן אף אחד/ת מחיפה או נהסביבה.....

אדווה ג

New member
למה כל-כך קשה להאמין?

חיפה אומנם עיר מאוד גדולה, אבל יש עוד עשרות ערים גדולות בישראל, המון מושבים, קיבוצים, כפרים... אם היית מת"א היית יכול לא להאמין, כי ת"א וסביבתה עמוסות בתושבים הרבה יותר מסביבת חיפה. בכל מקרה, אל תתיאש!

ashmash

New member
יתכן וגם אני אבוא

אני אשתדל לבוא, אם זה לא ייתנגש לי עם הצבא, כי עקרונית אני חוזר יותר מאוחר...

אני מקווה שאני אוכל לבוא...

אני גרה במושב באיזור חיפה אני אשמח מאוד לבוא ולעזור לכם אני מקווה שיצא לי הפעם ואם לא, אז אני מבטיחה לבוא בפעם הבאה. 104901915 ..

adipo

New member
אולי

אני נחשבת כאזור חיפה, וגם נורא רוצה לפעול- אבל אין סיכוי שאני אצליח להגיע הפעם... אולי תעשו פגישה אחת בנהריה כי אני יודעת על פעילים שיבואו (כולל אותי). אולי נעשה שלוחות בצפון והמרכז יהיה בחיפה? וככה נעבוד במקביל בכל מיני אזורים ותיהיה נגישות גדולה יותר. חוץ מזה, אני בטוחה שהורים רבים לא יסכימו לילדיהם לבוא (אני עדיין בעניין האזורים הרחוקים מחיפה. בכל זאת- שני אוטובוסים, שעה נסיעה). אז תגידו לי מה דעתכם יום טוב, חג שמייח עדיאו

למעלה