פגשתיי היוםם את אוהדדד!!

פגשתיי היוםם את אוהדדד!!

איזה חמוד הואאא.. הייתי בקניון איילון וזה.. פתאום ראיתי מישהו שיא המוכר לו.. (בהתחשב שראיתי אותו רק איזה פעם או פעמיים בתמונה ופעם אחת בטלויזיה).. אני חולה על השירים שלו.. הקיצר חברה שלי צעקה אוהד והוא הסתובב ואמרנו לו שאנחנו מתות על המוזיקה שלו! (אני חולה על השירים שלו ועל הדיסק המדהההים שלו!). חחח הוא היה קצת בהלם שראינו אותו..! ולא הבין מה אנחנו רוצות.. חחחח אבל הוא ממש מתוק.. =] ד"א מתי יש לו הופעה???

booksmeller1

New member
דליה מאיפה צצת?!!? ../images/Emo8.gif

ומתי היית בתמונע מותק? ההופעה הבאה שלו זה יום חמישי הזה, ה-19 לחודש בתמונע. תבואי שסוף סוף אראה אותך :p

ayaliar

Well-known member
היי דליה../images/Emo13.gif

אוהד אכן מתוק
ההופעה הבאה של אוהד, ב-19 לחודש, היא האחרונה לתקופה הקרובה אז תבואי (אני אגלה לך בסוד שסביר להניח שגם מיכאל יהיה
)

ayaliar

Well-known member
חחחחחח היה לי ברור

אבל אתם יודעים... יחסי ציבור

ranch22

New member
:)

חחח איזה התרגשות...נבהלתי לרגע... שמחה בשבילך בכל מקרה!! ותבואי להופעה-ד"א הידעתם?זה יום חמישי...הקרוב...ומזל שלא יורד גשם באותו יום(למרות שניר ועדי יחלקו עליי) :)

יאאא איזה חמודים כולם =]]]

חחחח... הוא היה שיא החמודד ואני מתה לבוא להופעה, ואני כל הזמן ממשיכה לדחות את זה! כמה עולה כרטיס? זה בתמונע נכון? ואממ.. אני קוראת פה בפורום מידיי פעם, וקוראת בקביעות את הבלוג שלו.. אני לא כותבת כל כך.. אבל נהנית לקרוא פה בפורום! =] ובקשר לזה שמיכאל יהיה.. חח אני לא אבוא להופעה של אוהד בשבילו... אבל לא נראה לי שהוא יבוא כבר להופעות שלו......... לא חשוב! הקיצר.. תודה על כל התגובות!! =]

ranch22

New member
חחח

תודה..אני חושבת... בכל מקרה זה בתמונע,כרטיס עולה 60 ש"ח אם אני לא טועה אלא אם כן יש לך הנחה של "וואלה". ונראה לי דווקא שמיכאל כן יבוא,אם הוא בא עד עכשיו כבר יותר מחצי שנה אז אין סיבה שהוא לא יבוא להופעה האחרונה לעת עתה... נשמח אם גם תכתבי כאן ולא רק תקראי. ומקווה שעזרתי...

ranch22

New member
נחמד לדעת...

שאני עדיין זוכרת את כל זה אחרי שלא הייתי כבר חצי שנה בהופעה...

herut123

New member
תבואי, כולם באים :)

ורינת לא את היחידה שלא הייתה חצי שנה

למעלה