המגילה..
אין לי כוח להוסיף כ"כ הרבה אייקונים אז אני פשוט אספר מה קרה לי.. בהתחלה דיברתי עם חן המושלמת בפלאפון ואמרתי לה אני מפחדת שנגמרו כל הכרטיסים.. פתאום מה אני רואה?? שלט ענקי.. נגמרו כל הכרטיסים לשלגייה.. הלכתי לחפש את שון ואת שני.. ילדה מהכיתה וגם היא מעריצה את אגם.. בקיצור אמרתי לה קנית כרטיסים??.. היא אמרה לי שנגמרו ושהיא נכנסת בחינםם כי היא עזרה שם במשהו.. גמאני רציתי להיכנס אבל לא נתנו לי.. התחלתי לבכות ושוני חיבקה אותי.. איזה מלכעע דיברתי עם שיר הנסיכה
.. והיא אמרה לי לחכות עד ההפסקה וכשכולם יחזרו לאולם אני אכנס גם כי לא בודקים שוב כרטיסים.. התיישבתי ופשוט ירדו לי דמעות לבד מהעיניים.. ניסיתי לדבר עם כל העולם אבל לא נתנו לי להיכנס.. ישבתי בצד ובינתיים התחילה ההצגה... עברו רק חמש דקות.. ואני ממשיכה לבכות. פתאום איש ביטחון בא ושאל מה קרה ואם הוא יכול לעזור.. ואני אמרתי לו שלא.. והמשכתי לבכות... איכשהוא סיפרתי לו את כל הסיפור והוא הכניס אותי
חיפשתי את שון ושני ומצאתי אותן.. פתאום ראיתי את אגם על הבמה והתחלתי לבכות (ואל תשאלו אותי למה)...!! הייתה הפסקה ובינתיים דיברתי שוב עם שיר אח"כ נכנסנו שוב לאולם.. ושון אמרה לי שהיא נכנסת מאחורי הקלעים.. וגמאני רציתי אז קבענו שהיא מתקשרת אליי ואני אדבר עם אגם והיא תכניס אותי. נגמרה ההצגה והיא לא יצאה לחתום.. אז שאלנו ופתאום אמרו ברמקול שהיא לא תצא לחתום למעריצים כי יש לה אירוע משפחתי. כולם התבאסו ואני רצתי למכונית שהיא הגיעה איתה.. ידעתי איזה מכונית זאת. חיכינו כמה דקות.. שון ושני חיכו ליד המכונית ואני הלכתי לדלת היציאה של מאחורי הקלעים.. פתאום היא יצאה.. מרוב שלא האמנתי צעקתי אגם.. חחחחח אמרתי לה אני מהפורום.. אני רוצה חיבוק ונשיקה.. והיא מזה מיהרה.. היא ירדה והביאה לי חיבוק ענקי!! ונשיקה.. אמרתי לה אני אוהבת אותך והיא אמרה לי גמאני אותך.. איזה מתוקה. שון ושני באו והצטרפו לחיבוק. מתי שהם נסעו כבר אז ראינו שיש לחץ.. אז אנחנו שרות לאגם " את הכי יפה בעולם.. מלכת היופי שלי.." חחחחחחחחח לא הספקתי לבקש חתימה אבל לא נורא
דיברתי עם חן.. ושיר שוב והלכתי חזרה הביתה.. חחחחחחח עד עכשיו יש את הריח של הבושם שלה על המעיל שלי.. חחחחח שיר תודה לךך ועוד משו.. לא יודעת למה אמרתי לה שחן.. ואורלי.. ואיילה.. ושיר.. וכל הפורום מוסר לה ד"ש.. חחחחחחחח היא מסרה לכולם בחזרה ונשיקותת.. היה מזה כיףףףף