פגשתי אתמול את אינצ´ה ב"עימנואל"

יעלי2

New member
פגשתי אתמול את אינצ´ה ב"עימנואל" ../images/Emo2.gif ../images/Emo13.gif

במסגרת חיפושי השימלה, לקחתי איתי אתמול את אמא כשחקנית חיזוק. למרות מצעד האהבה אמרנו, נסתדר. ראשונות פסענו ללה ספוסה בסנטר (יש להם עוד חנות במעבי דיזנגוף), ושם עשיתי לאמא תצוגת אופנה של שני הדגמים שמצאו חן בעיני. שימלה ממש מקסימה וגם נוחה, ומחוך שגרם לי לצהול ולחשוב שלא צריך דיאטה עד פברואר כי הוא ישב לי בול על המותניים והחמיא מאוד מאוד. כשאמא שלי גמר להתלהב ולברר אם אפשר לצלם (כמובן שלא! ענו לה החצי נזיפה) היא שמה לב שאני קצת נחנקת שם ובלי אויר, בגלל המחוך. אחר כך נסענו לעימנואל שם קבעתי עם מיכל. כשנכנסנו ישבו במקום מספר לא מבוטל של נשים ואימהותיהן. אנחנו מייד העדפנו לקבוע ליום אחר בתחילת שבוע כי היתה לנו גם פגישה בפנינה טורנה. כשמיכל התפנתה אלינו ושאלה איך שמעתי על עימנואל, אמרתי לה שמאינטרנט. מהפורום. (הנחתי שיש לה מושג על מה אני מדברת). פתאום מישי פונה אלי ואומרת "אני אינצ´ה מי את"? אחרי שגמרתי לחייך ולהירגע מהפתעה, הצגתי את עצמי וזה היה מצחיק!!!! כאילו הושלו מעלינו שכבות האנונימיות באחת. ואז מיכל אמרה שלאתי@ יש מדידה ביום ראשון, והזכירה עוד שמות מפורום. בקיצור בנוסף ל"קטע" שאני הגעתי דרך המלצות של בנות שאני אפילו לא מכירה בפנים, אך מוכנה לסמוך על טעמן. מיכל לא היפסיקה למלמל "אני אפילו לא פירסמתי שם", זה בנות שממליצות אחת לשניה מפה לאוזן. זאת המחמאה כי גדולה. לבסוף נחתנו אצל פנינה טורנה (מקום האחרון לאתמול). את האמת תאכזבתי. התאימו לי מחוכים בומבסטיים עם המון תוספות ואני אוהבת דברים חתיכיים אבל פשוטים, בלי מחשופי ענק, ובלי הררים של פאייטים ונצנצים. והחצאית, לא קצפת אבל לא הרגשתי בה רזה. המסקנה שלי, טוב שהמשכתי לחפש ואני שמה לעצמי מטרה בחול המועד לשתדל לראות עוד קצת ולהחליט. וזה המקום שאני צריכה את עזרתכן! מישהי לוקחת/לקחה מחוך? אם כן, עד כמה הוא הגביל אותה במהלך הערב? ראו שאת לא נושמת בתוכו? הבנתי שאפשר לשחרר אחרי החופה (אומ מלחתחילה) ואז זה פחות חונק. אנא ספרו לי. בתודה רבה מראש יעלי2

הילית*

New member
הי יעלי ! אני הלכתי עם מחוך

אני יכולה רק להגיד לך שבחצי השעה הראשונה הרגשתי קצת חנוקה- חשבתי שלא אוכל לשבת באוטו אבל צ´ק צ´ק התרגלתי ושכחתי מהמחוך כל הערב. הרגשתי קלילה ולא הייתה לי שום בעיה. אני מאוד ממליצה על מחוך על מנת להיראות רזה וחטובה יותר. אך חשוב שיתאימו לך מחוך טוב ולא מחוך שאי אפשר לנשום. בהצלחה !!

בדיוק מה שרציתי להגיד

גם אני הייתי עם מחוך, ובאמת בהתחלה קצת מעיק, אבל כשראיתי את החתן הכל כבר נשכח

אינצה

New member
הי יעלי ../images/Emo9.gif

זה ממש מצחיק להיפגש ככה, הה? אזל לא הספקנו בכלל לדבר
חבל שלא נשארת לראות את השמלה שלי, הייתי שמחה לקבל עוד חוות דעת (אמא שלי משוחדת
). בקשר למחוך, במדידה עצמה קשרו לי את המחוך כל כך חזק שלא יכולתי לנשום אפילו אחרי דקה. הענין הוא שהמחוך עשוי עם קשירה מאחור, אז פשוט שחררו לי את הקשירה והכל הסתדר. דרך אגב אם עושים מחוך, מומלץ לעשות קשירה ולא רוכסן. יש לי חברה שהלכה לקחת את השמלה יום לפני החתונה, מדדה אותה וכשהיא ראתה שהכל בסדר היא נשמה לרווחה מה שקרע לגמרי את כל הרוכסן
. המסכנה נאלצה להגיע יום למחרת, לקחת את השמלה המתוקנת. בכל אופן, אני לא חושבת שיש בעיה כלשהי עם מחוך, לוקח כמה דקות להתרגל אבל זהו. בהצלחה שרון

הילית*

New member
גם אני בעד קשירה

אצליח עשו קשירה שאח"כ אפשר להסתיר אותה בריצ´רץ´ והיה ממש בסדר..

יעלי2

New member
הי אינצה

באמת חבל שלא נשארתי לראות אותך בתוך השימלה ולחוות דיעה ממבט ראשון. אבל מתוכננת לנו פגישה אצל פנינה טורנה, ולמרות שקבענו עם מיכל, רציתי לתת לך את כל הזמן שצריך למדידה, ולא להיות בלחץ צ(לא את ולא אני). אז קבעתי איתה ליום ראשון. אגב, המחוך שממנו התלהבתי הוא בהחלט עם קשירה ולא רוכסןמ (כמה צחקתי למשמע הסיפור על חברתך). אבל המלבישה התעקשה לסגור לי אותו עד שהכחלתי כדי לראות כמה זה מחמיא לי. ואני בקושי נושמת בטריקו, אז... אבל יש לי עוד קצת זמן להחליט.

אינצה

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

כן יש להן נטיה למשוך כמה שיותר. בכל פעם שאמרתי למזל שאני לא יכולה לנשום, היא אמרה בטבעיות "את לא צריכה"
. הענין הוא שאני לא מוכנה שהמחוך יציק לי, גם בגלל שאת המותן אני לא צריכה להצר (היא צרה גם ככה) וזה רק מבליט את הירכיים וגם בגלל שאני פשוט חייבת שיהיה לי נוח. לכן אני לא מתפשרת ומציקה להן כל הזמן בנושא.

יפעת22

New member
יעלי, אני חושבת קצת אחרת...לי היתה

את אותה ההתלבטות - ללכת עם מחוך ולהראות פיצוצית או לוותר למען הנוחות.. בסופו של דבר בחרתי שימלה ללא מחוך ורק עכשיו (אחרי מדידה שלישית) אני מרגישה איזו בחירה טובה זו היתה. גם ללא מחוך, השימלה מצליחה להחמיא ולהבליט בדיוק את מה שצריך אם היא תפורה נכון ויושבת טוב על הגוף. אני מרגישה שהשמלה יושבת בול עלי במיוחד בחלק העליון של המחשוף, מה שבעצם גורם ל"ללכת בלי ולהראות עם" (הכווונה למחוך...). כדי להרגיש יותר חטובה אני אלבש תחתון מחטב. בקיצור - אני בעד נוחות. בהצלחה!

שירי71

New member
המצב דומה אצלי

רש שהשמלה עוד לא מוכנה לגמרי אבל- גם רצלי מחוך היה עושה גוף פיצוצי ואני הייתי מתה ללא חמצן. לכן אני הולכת על תחתון מחטב כלומר מחטב מעל תחתון, משהו שלא רואים את התפרים שלו.

שירי71

New member
ושכחתי להוסיף - אני מעריצה אתכן על

זה שאתן מסוגלות ללכת עם מחוך.

galitm

New member
לי היתה אותה התלבטות בנושא המחוך

ובסוף החלטתי שהנוחות מעל לכל, ובחרתי בשמלה בלי מחוך, אבל (!) כל החלק העליון "מחוזק" כזה וקצת יותר קשיח (בלי קשירות ובלי כלום) כך שכן נוצר האפקט המחמיא, בלי שארגיש חנוקה. בהצלחה !!

למעלה