פגשתי את לירון בדו-דו-דורה../images/Emo3.gif
זה שהוא איש מקסים כבר אמרתי פעם?
היום שלי התחיל רע, הייתה לי המון עבודה בצבא וחשבתי שאני בטח לא אספיק להגיע לתל אביב בשעה שלוש וחצי, אבל איכשהו התגלגלו בעיניינים לטובה ובאחת הייתי בדרך לתל אביב עם שקד הקטנה ואמא שלה. הגענו מוקדם והיה לנו זמן קצת לגשש במקום
ולחפש את חדרי ההלבשה וכו'.... לירון אמר שיפגש איתנו אחרי ההצגה אז לא רצינו להציק יותר מידי... האמת שהייתי צריכה עצבים חזקים כדי לשרוד את ההצגה הזו.... הייתי אומרת שדורה היא טיפוס די מעצבן... אבל הכל שווה למען לירון.... הוא הופיע בהתחלה בתור מנהל ההצגה וניהל שיחה מצחיקה עם ה"מפה"- שזו אחת הדמויות בהצגה.לא יודעת מה קרה שם, אבל משהו הצחיק אותו והוא קצת ציחקק בלי קשר - זה היה חמוד... ואחר כך - יובש של יותר מחצי שעה... המון שירים ועל כל משפט חוזרים 3000 פעם - לדעתי, ההצגה מיועדת לבני 3-4 סוף סוף - 10 דקות לפני ההפסקה - לירון - דייגו הגיע. הוא באמת היה תלוי והתנדנד על חבל - מרגע זה ההצגה נראתה כבר הרבה יותר טוב.. לירון היה ממש מתוק ורקד שם בהתלהבות - זה היה מצחיק... כשההצגה נגמרה הלכנו לומר לו שלום. הוא הציץ אלינו מאיזה חדר כשמאחוריו שומר ראש... ואז קלטו אותנו קבוצה של אנשים וילדים ונדבקו אלינו - חבל כי ככה לא היה לנו הרבה זמן לדבר... שומרי הראש שם די לחוצים. הקיצר, לירון אמר לנו שכל הכבוד ששרדנו את ההצגה...., קישקשנו קצת , הצטלמנו קצת (אני אעלה את התמונה יותר מאוחר) ואז..... לירון אמר שיש לו כבר תאריך חדש למופע... כנראה שזה יהיה ב-20.8 במועדון "פולה" , אני כבר רוצה להיות שם..וזהו. הלכנו משם - כי לא רצינו להציק יותר מידי.. וזה שלירון מקסים כבר אמרתי?
זה שהוא איש מקסים כבר אמרתי פעם?