פגשתי את לירון המדהים ב......

פגשתי את לירון המדהים ב......

אילת!!!!!!! אני עדיין לא מאמינה שזה קרה בכלל... נתחיל מהתחלה.. אמרתי שלירון התקשר לומר לי מזל טוב ביום ההולדת, אז קצת דיברנו והוא אמר לי שבסוף השבוע הוא יופיע עם הקאמרי באילת. אז מייד חשבתי לעצמי שגם אני חייבת להיות שם! התארגנתי לי עם עוד חברה (שגם אותה לירון מכיר...)וניסיתי להשיג כרטיסים, אבל כל הכרטיסים נמכרו מראש...
אבל אני לא אתן לדבר קטן שכזה להפריע לי... נסעתי לי שמחה ועליזה. לירון אמר לי שלא נורא שאין לי כרטיסים והוא מבטיח להיפגש איתי שם. ובאמת , לירון המתוק התקשר אלי כשהיה לו זמן ונפגשנו בארומה על חוף הים. זה היה ממש מדהים! הוא סי פר על הדיסק ואמר שזה לא יהיה דומה לשום דבר שיצא עד עכשיו מכוכב נולד, ושלא משנה אם הדיסק יצליח או לא הוא ממש שלם איתו וזה התגשמות של חלום בשבילו. היינו שם כמעט שעה עד שהוא היה צריך ללכת לקוקטייל במלון... צילמתי אותו בשבילכם מוסר לכם ד"ש וחג שמח. הנה כאן - תהנו.

the only DaRdAr

New member
שירלייייייייייי../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני כל כך שמחה בשבילך!!! שמחה שנ נהת לך אילת...
ותודה על הסרטון!!! אין מה להגיד לירון בפשוט בן אדם מדהים!

the only DaRdAr

New member
*נהנת...חחחחח

תראי מה קורה לי לראות סרטון של לירון...
חחחחחחחחחחחחח

איזה נחמד ../images/Emo13.gif

ממש מותק של בן אדם שהוא מצא כה זמן להפגש איתך, והכי חשוב, הוא מצא זמן עוד במיוחד שהוא באילת! הוא אמר לי מתי בערך יצא הסינגל או הדיסק?

אין מילים../images/Emo9.gif. מקסים.

אני מאוד שמח בשבילך שהגשמת סוג של חלום ועוד באילת
...מגיע לך! על לירון כבר מזמן אין לי מילים- טוב לב ובגובה העיניים שזה מקסים ברמות, שרק ימשיך להיות כזה מקסים
באמת שכמעט ואין עוד אנשים כאלה. (ו-נ.ב. מצטער שלא זכית לראות אותו בהופעה - ממה שהבנתי לא הצלחת,אבל נראה לי שקיבלת פיצוי הולם)
והמון
לך (וללירון) על הסרטון הפסטורלי

YaEloNeT

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

למעלה