פגשתי את שלושתם :] התמונה עם שלום =]
ר רותם1232 New member 30/7/07 #4 יאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה תמונות מדהימות!!! מה איך עשית?? דברי... גמאני רוצהההההההההההההההההההההההההההההההה יאוו הם כאלה חמודיםםםםםם=]]]
יאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה תמונות מדהימות!!! מה איך עשית?? דברי... גמאני רוצהההההההההההההההההההההההההההההההה יאוו הם כאלה חמודיםםםםםם=]]]
L l i p s t i c k New member 30/7/07 #5 נכנסתי למאחורי הקלעים האחד ההופעות D: , תנסי מתי שהם מגיעים לעיר שא גרה בה למופע סטנד אפ או משהו אז תיכנסי למאחורי הקלעים
נכנסתי למאחורי הקלעים האחד ההופעות D: , תנסי מתי שהם מגיעים לעיר שא גרה בה למופע סטנד אפ או משהו אז תיכנסי למאחורי הקלעים
ר רותם1232 New member 31/7/07 #6 תודה=] לא נראה לי שזה יקרה.. אבל נגיד שיקרה אז בטוח אנסה לפחות...=] יאוו איזה כייף לךךךך
ל לוסההה New member 2/8/07 #7 יאא מה ציון עשה לעצמו בשיעררר חחח אווף פעם הם היו בבאר שבע בהיכל התרבות ודוד שלי עבד שם והוא הכניס אותי לחדר הלבשה שלהם אבל בסוף לא ראיתי אותם איזה באסהההה
יאא מה ציון עשה לעצמו בשיעררר חחח אווף פעם הם היו בבאר שבע בהיכל התרבות ודוד שלי עבד שם והוא הכניס אותי לחדר הלבשה שלהם אבל בסוף לא ראיתי אותם איזה באסהההה