פגשתי מישהו והיה לי קשה...(טריגר)

רקפת....

New member
פגשתי מישהו והיה לי קשה...(טריגר)

פגשתי מישהו דרך האינטרנט...בחור צעיר ממני ב14 שנים. דיברנו והוא נשמע נחמד אז נפגשתי איתו בבית קפה. חזרתי עכשיו מהפגישה. היה לי מאוד נחמד איתו...דיברנו והיה כיף. אחר כך הביא אותי הביתה...לא הסכמתי שיעלה אז נשארנו במכונית והעיניינים התחממו ובפעם הראשונה ב 8 שנים נתתי למישהו לגעת בי מתוך רצון ובהתחלה היה ממש ממש טוב אבל פתאום חזרו לי התחושות של האונס ולא רציתי יותר. אז אמרתי די והוא הפסיק מיד אבל הרגשתי שהוא עצבני ואז עזבתי ועליתי למעלה. יש לי הרגשה שכבר לא אשמע ממנו יותר. נורא מרגיז...למה זה חייב להיות ככה? עד שכבר הגעתי למצב שאפשר לגעת בי אז שוב הכל נהרס...ואני כל כך מתוסכלת!!!אני מפחדת שהחיים שלי ימשיכו להראות ככה...שלא אוכל להנות שוב ממגע...זה מפחיד אותי נורא!!!רקפת

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
היי רקפת

קודם כל, יופי על האומץ והפתיחות שהיו לך לצעד הזה! אנחנו שמחים לשמוע! ממש ממש שמחים! מה שסיפרת על מה שהתפתח ומה שהרגשת הוא טבעי ונורמלי... אי אפשר הרי לצפות ממי שחוות דברים קשים כמוך שלא יהיו לה אסוציאציות קשות, זכרונות מפחידים, תחושות לא נעימות עם גבר (ועוד בהיכרות ראשונית)... אז במקום תסכול וחשש כמו שאת חשה, לנו זה נראה סביר וצפוי... חוץ מזה, קשר שה דבר שמתפתח בהדרגה. אי אפשר לצפות (גם בלי קשר להיסטוריה האישית שלך) שהכל יתרחש בבת-אחת. לא נראה שנהרס משהו... הוא קלט, מן הסתם, שנרתעת, שהיה לך קשה, והגיב בהתאם באורח חיובי. זה אומר שהאיש בסדר, לא? אז אולי, במקום להיבהל , אולי תתני לך עוד צ`אנס, תתני לו עוד צ`אנס... לאט לאט, דברים עשויים להיבנות... ודווקא עדיף שככה, בדרך כלל.

רקפת אני גאה בך -ניסית וזה נפלא :cool:

אמרת די והוא הפסיק כבר זה נפלא, הוא כיבד את בקשתך. ואם הוא בחור מספיק רציני , דווקא יעריך אותך יותר שבפגישה הראשונה עמדת על זכותך להציב גבולות. אני בכלל לא בטוחה שלא תשמעי ממנו יותר לכי תדעי , אולי גם אחריו לא רצות שורת מעריצות והוא מחפש דווקא את האישה שלא נאותה בקלות לכל דרישה שלו? ונניח ויחליט הבחור שבגלל עמידתך על זכותך הלגיטימית לאמר עד כאן בפגישה הראשונה, לא להמשיך בקשר, אוכל לאמר לך טוב שהלך הוא לא ראוי לך. בעיני הגברים הם כמו בגדים, לפעמים קונים ולוקח זמן עד שמתאימים ומרגישים איתם נוח, אז מחליפים , עד שמוצאים בגדים נוחים לפי מידה, אז יתכן ועם הבחור הזה היה לך נוח להתקדם עד נקודה מסוימת ולא יותר, ועם הגבר הבא תתקדמי אחרת, עד שבסוף תגיעי לגבר שאיתו תרגישי הכי בנוח, ויהיה כמו בגד שמתאים לגופך , גבר שמתאים לנשמתך. סבלנות נשמה, מציאת הבן זוג לקשר היא משימה ממש לא מהירה וקלה, בכלל לכל אישה ואל תרגישי אשמה בכל אי הצלחה גם אם תתרחש. בהמון אהבה רחל-נשמה

למעלה