פגשתי מישהי שמכירה אותו....

רנה6

New member
פגשתי מישהי שמכירה אותו....

סליחה שפותחת שרשור חדש, אלא שזה עתה שבתי מקניון חוצות אלונים...הסיפור הוא כזה....יש כמה דוכנים בחוץ עם המון מוביילים שתמיד כובשים את עיני וליבי ולא יכולתי שלא להתייחס. הלוואי ורק בהתייחסות עסקינן...הרבה יותר מזה- רכישה. שאלתי את המוכרת אם היא גרה בקרבת מקום, כדי שאוכל בזמני הפנוי להגיח אליה. מה היא אומרת לי ?!...אני קצת רחוקה, מנתניה. האמת שלא נתתי דעתי לכך, אבל בעלי פיתח יתר רגישות ואומר לי :" שמעת שיר ...היא מהעיר של ג'קו!"...ואני כמובן נתפסת לזה, מה גם שעכשיו יש לי מלא לגיטימציה. ושואלת אותה אם גם היא אוהבת אותו כמו שאני אוהבת אותו. לא יאומן!...היא אומרת לי כך : " למדתי שכבה מתחתיו...הוא קסם של בחור...לב זהב...סתם עשו ממנו כזה רע...הוא בחור נפלא!" הייתי חייבת לשתף אתכן...עשה לי כל כך טוב בלב שבא לי לסמס לו שימלא גם את ליבו.....

שונית 7

New member
תודה שיר איזה כף לשמע ממשהי שלמדה

אישור למה שאנחנו ממילא חושבים .

רנה6

New member
ברור...

אנחנו כולנו יודעות...רק אנשים רגישים באמת יודעים, אבל כל כך כייף לשמוע את זה מאנשים קרובים אליו ,וכל כך כייף שהם אומרים את זה כשמסביב עוד אנשים...ואוף, כל כך רציתי להגיד לו את זה...אפילו שבן אדם אמור להיות שלם עם עצמו ולא להתרגש ממה שאחרים אומרים, הרי אנחנו לא עשויים מאבן, יש בנו רגישויות, וכשם שנאמרו עליו דברים פוגעים ופצעו את ליבו, כך רציתי שמילים טובות ירככו את הכאב.

שונית 7

New member
אני מה זה מסכימה איתך,אולי הוא

חזק כמו שבנות פה סיפרו וכנראה גם שלם עם עצמו אך אין ספק שליבו נפצע :הוא בחור רגיש מאוד ואת זה רינו גם בגמר וגם לפניו. אני רק שואלת איפה האנשים שבאמת הכירו אותו מקרוב וידעו מיהו באמת ושתקו ולא הקימו קול צעקה . באמת נראה לי שהפכנו לחברה אדישה ופחדנית. אפילו אני שכל כך איכפת לי פחדתי ועדיין פוחדת לשאול את החלק הנתניתי של משפחתי מה דעתם על כל הסיפור אבל זה עיקר מפני שאני מפחדת לשמע את התשובה.אני עלולה להגיע איתם עד כדי מצב של ריב וויכוח וזה יהיה לא ממש לעניין

רנה6

New member
דווקא חושבת

שיש חשיבות לדבר עם אנשים, אפילו אם יש חשש מתגובתם. חשוב שידעו שיש אנשים שלא חושבים כמותם ויודעים להביא טיעונים הגיוניים. אני בכל הזדמנות, טורחת להכניס את שמו ומשוויצה שהוא אומן ואדם מוערך בעיניי....

שונית 7

New member
את צודקת עם כולם כבר דיברתי

חופשי חוץ מדודה ובת דודה ובעלה וילדיה שהם מנתניה ודווקא משום שדעתם חשובה לי כל כך אני מפחדת לשמע אותה.

למעלה