פג תוקף

טליונת1

New member
פג תוקף

האם שמנים כמו נר הלילה או חוחובה מתיישנים לאחר שנתיים שלוש? הרחתי את שמן נר הלילה שלי וגם שמתי על הפנים ונדמה לי שהוא לא מריח טוב האם לפני זה הוא היה חסר ריח? מה לגבי תמציות? פעם אני קוראת שהתמציות עצמן יש להן כח שימור (חוץ מנבט חיטה כמובן) ופעם אני קוראת שתמציות במיוחד הדריות מתקלקלות. מה דעתכם? (אני קונה תמציות איכותיות) תודה ויום נעים

ebony

New member
לכל שמן יש תוקף אחר...

כן שמנים אפילו ארומטיים הדרים מתקלקלים הכי מהר ואם יש לשמן ריח לא טוב הייתי זורקת אותו כי שמנים לא אמורים להריח כמו משהו שהתקלקל זה בדיוק כמו אוכל
לא קשור לאיכות

csh018

New member
תוקף שמנים

אני חייב לציין שחשיבות איכות השמנים היא בראש ובראשונה. תוקף השימוש בשמנים ציטרלים או בתערובת שמנים , הוא עד ל 18 חודשים . שמנים אתריים , המאוחסנים בבקבוק סגור ונמצאים במקום חשוך וקריר , עמידים עד 5 שנים . שמן PATCHOULY , מאוחסן בתנאים מתאימים , רק משתבח עם הזמן . שלומי

ebony

New member
צודק../images/Emo9.gif

אבל לרוב לפחות משמנים שקונים בארץ אי אפר לדעת מתי ביקבקו את השמן ולכן יש לסמוך על הריח כשיש ריח שהוא לא אופייני לשמן או שמריח רקוב אני מעדיפה לזרוק אותו

csh018

New member
מסכים, למרות שהספק

שאני רוכש אצלו שמנים,לגבי פורמולות או שמנים ספציפים הוא כן מדפיס תאריך אחרון לשימוש. ולגבי אחרים מה לעשות ארומוטרפיה עובדת עם חוש הריח גם שצריך לזרוק שמן. יום נפלאה שיהיה לך שלומי

למעלה