פדאלים

JeNiroNir

New member
פדאלים

אז ככה, אני מתכנן שבוע הבא לקנות פדאל חדש ויש כמה דברים שאני בטוח צריך לדעת..
איפה להתחיל?
בשיעורים שלי אני מנגן על הDW5000 ואני ממש ממש אוהב אותו, חשבתי ללכת עליו אבל אני עדיין רוצה לשמוע קצת יותר עד דברים שונים.

אז נתמקד על DW לרגע, יש את ה5000 ויש את ה9000, מה בדיוק ההבדל ביניהם? שמעתי שיש לכל אחד מהם 3 דגמים שונים.. מישהו יכול לפרט לי אותם?
יש את הקוברה, ניסיתי את הספיד קוברה וממש לא אהבתי אותו (הרגיש לי כאילו הוא תוקף לי את הרגל), ויש את הפדאלים השונים של פרל (ששמעתי שהם ממש טובים בהארדוור שלהם).

ואחרי כל החפירה על פדאלים ונניח שקניתי אחד, מהי תחזוקה נכונה לפדאל? אחרי הכל אני לא רוצה לשים 1400 שקל על פדאל ולגלות שהוא נשבר לי/ התעקם או נדפק בכל צורה אחרת בגלל שלא טיפלתי בו נכון.

אז תודה רבה וזה :)

Bonbon1948

New member
לא הכי מבין ב-DW...

אבל ככל שאתה עולה בדגם, העמידות יותר טובה, הקפיץ פחות רועש, יש יותר אפשרויות כיוון, יש יותר אפשרויות לביטרים שונים ואם אני לא טועה אז גם המשקל יותר קל. (תקנו אותי פה.)
יש גם את ה-3000 שכדאי לבדוק.
אני משתמש בפרל אלימינייטור והוא עושה את העבודה בשבילי.
לגבי הפדלים של טאמה - הם מאוד מומלצים, אולי הספיד קוברה מהיר מדי ואתה לא רגיל לכזה דבר, זה עניין של הרגל והוא בנוי למטאליסטים שמפציצים בדאבלים. נסה את האיירון קוברה הרגיל, בנוסף, אם הפדל לא נוח לך, כוונן אותו לפני השימוש, מתח/שחרר את הקפיץ, אם יש אפשרויות כיוון נוספות של הביטר אז עשה זאת גם כדי שתראה למה הפדל מסוגל ואם ניתן לכוונן אותו כפי שנוח לך.
אני מכיר מתופפים שאוהבים שהפדל שלהם מקפץ וכאלה שאוהבים את הפדל "טייט" ונוקשה.
בנוסף, אני מכיר מישהו שמוכר דאבל מסוג DW 3002. הוא גם נותן מתנה פד בס של ג'יברלטר לאימון. הוא מוכר ב-900 ש"ח.
אם אתה מעוניין אז שלח לי פרטי יצירת קשר ואני אעביר לו.
מקווה שעזרתי כמה שניתן.
בהצלחה!

Vdrums

New member
הכי טוב זה ללכת לחנות ולנסות, תקנה מה שמרגיש

לך הכי טוב, אני מכיר מתופפים שישאירו אותך עם הפה פתוח והם מנגנים על סינגל ג'יברלטר פשוט ביותר.
גם ה5000 וגם ה9000 הם ברמה גבוהה, ההבדל הוא בFEEL. הכל זה עניין של הרגל ונוחות אין פדאל שיעשה לך את העבודה, כמו שראית, הספיד קוברה ממש לא היה לך נוח.
אין מה לתחזק יותר מדי, כל עוד הפדאל לא חורק לא צריך לעשות הרבה.

Bonbon1948

New member

y k 5

New member
פדל DW

לי יש את ה DW9000 כ 10 שנים ומאוד מרוצה. פדל מעולה. לא צריך שום תחזוקה. הירגשתי הבדל ואני מעדיף אותו על ה 5000 , FEEL שונה, תנועה חלקה וזורמת יותר. ברמות האלה החומרה חזקה ולא תתיעקם אותישבר בכל שימוש סביר. נסה בחנות כדי ליראות למה אתה מתחבר לפני הקניה.

למעלה