פדיחה של צעירים...

o m e r g

New member
פדיחה של צעירים...

היי חבר'ה... בטח כולם זוכרים את אותו טלפון מהבקו"ם שביקשו ממכם להחזיר את הפטור?(אגבתשמו לי את השיר אל תדאגי לי אמא בהמתנה ללא זוכר מה) בקיצור באתי יום אחרי: טעות א:זה היה ביום גיוס והיה רעש ועצבים וא"א להיכנס סתם,חיכיתי שעות עד ששלחו אותי למודיעין לקבל אישור כניסה טעות ב:הגעתי למדור פרט והרמ"ד בעצמה באה אלי (אחרי שחיפשתי חילת לתת לה ת'פטור) ושאלה אותי:"חמוד,אתה מתגיס ב2.9?בהצלחה"(אני תהיתי מי זאת באותו זמן) עברו להם 6 חודשים(אוטוטו 013) ונזכרתי שמי שלקחה ממני את הפטור היתה הרמ"ד פרט בכבודה ובעצמה...נפל האסימון אז חבר'ה שירות נעים,מוצלח,מועיל,מהנה והכל... עומר

o m e r g

New member
סיפרתי אותו...

בהודעה שהכותרת שלה "פדיחה של צעירים" (למרות שאז לא היתי צעיר כי עוד לא היתי ירוק)

o m e r g

New member
בקצרה....

נכנסתי לחדר 7 בתה"ש ורמ"ד פרט בכבודה ובעצמה לקחה ממני את הפטור, רק אחרי חצי שנה שנזכרתי בזה,גיליתי שזאת היא בעצם... צעיר שכמוני,מדים כחולים,ארונות,פלאפלים,מי זאת עוד יכלה להיות?

המרחפת

New member
כשאתה מתגייס,

אתה מחזיר את תעודת הפטור משירות צבאי. בעצם ההתנדבות אתה מוותר על הזכות לממש את הפטור, ואין לך צורך בו.

המרחפת

New member
בשעה טובה.

אני עשיתי את זה יום לפני הגיוס. הייתי בחו"ל וחזרתי לארץ יומיים לפני הגיוס, במהלך השהות בחו"ל כל הזמן התקשרו ממדור פר"ט לאמא שלי שאני אבוא לשם לקבל צו גיוס ולהחזיר את הפטור. יום לפני הגיוס הלכתי לבקו"ם, חיכיתי מחוץ לחדר שבע כי היה תור. עוד אני מחכה ויש לי טלפון, איזו חיילת לחוצה מזה שאני לא באתי להחזיר את הפטור. אמרתי לה שכבר שעה אני מחכה מחוץ לחדר שבע... את צו הגיוס קיבלתי ביום הגיוס עצמו...

המרחפת

New member
זה לא נקרא

כבר ויתרת על מימוש הפטור- אז לוקחים אותו בחזרה. אגב אני מתנגדת לעניין ה"אפשר להפסיק מתי שרוצים". לא אוהבת את הגישה, אם מתנדבים אז מתנדבים. ואם לא, אז לא.

o m e r g

New member
013....חצי שנה

יום רביעי חצי שנה על ירוק!!!!!!
מה קורה איתכם\איתכן???? עומר

למעלה