פדיחות באמצע סקס

ני3ו3ות

New member
פדיחות באמצע סקס../images/Emo25.gif

שרשרו לכאן את הפדיחות הכי משעשעות שקרו לכן באמצע סקס?
שבת שלום!

Cobe Anan

New member
זה לא קרה לי, אבל...

היה ממש לא מזמן בעיתון / סיפור על בחור צעיר שהזמין אליו לישון/ בחורה נאה שלמרבה התימהון/ באמצע האקט התגלתה כאדון...

pain is MY love

New member
שלווווום ../images/Emo6.gif

כיף לחזור אחרי שבוע עמוס בבסיס
בכל מקרה אני לא רוצה להיכנס יותר מדיי לפרטים... לא נעים... אבל בואו נגיד שזה לא כל כך כיף להגיד באמצע דוגי "****, אתה קרוב מדיי לקיר!..."

liontamer

New member
הממממ

פעם חדלתי באמצע כי זה היה עם איזה מישהי רזה מדי שהרגשתי את הדופק שלה בעצם שמעל הכ** וזה עיצבן אותי רועי סלקציה זה חשוב!

AnkSunAmun

New member
נתפסו לי שרירים..

שרירי הירך... חייבת לציין שהאקס שלי היה מבין לעניין ותמיד טרח לעסות לי את הירך / רגל כל פעם שזה קרה... לצערי זה קרה למעלה מפעם אחת ... פעם הוא אמר לי משהו כמו "חבל שאת לא גמישה יותר" עם קריצה שובבה.. ואז הראתי לו בדיוק כמה גמישה אני יכולה להיות.. בקיצור.. הבחור לא סבל יותר מידי כשהיינו יחד :)

twigy

New member
לי יש פדיחה עצבנית...

זיינתי את חברה שלי כל כך חזק והמיטה הענתיקה שלה נשברה (הרגל של המיטה) מזל שהזיון היה על המיטה הנפתחת שככה יכולנו לדחוף אותה בחזרה בלי שההורים שלה ישאלו שאלות מיותרות.

בשלולית

New member
חחחחחחחח מצחיק!!

אני... המממ קיבלתי מחזור
והפדיחה בעצם הייתה שהוא הלך לבקש תחבושת מאמא שלו ! והחליף סדינים וזה.. חחחחחחחח בעעעעע איכסס.. והממ היה עוד משהו עם מישהו אחר... ש... הוא היה רזה מדיי... והעצמות האלה שבולטות... עצמות האגן.. בדר"כ רואים את זה על בחורות יותר.. אז זה כל כך הכאיב לי בשוק! חחח

pain is MY love

New member
דיי נו!

הפאדיחה שלי לוקחת! תאמינו לי שזה הרבה יותר מצחיק במציאות!!!

למעלה