לגיל 16 המתוק..מאוד חשוב..כנס:
תראה, אני לא באה לתמוך במה ש"הלב הצהוב" עשה, אבל שני המשפטים הראשונים שלך קצת הכעיסו אותי.. גם אני לא אוהבת מוסיקה מזרחית (ושמעתי הרבה-מאחותי בעיקר), ולא אוהבת שופטים מוסיקה בלי לשמוע אותה (אגב,זה שאתה שופט את המוסיקה המזרחית ככה,עם דעה קדומה..זה מראה משהו גם על עצמך,אתה לא חושב..?) אבל לקרוא למישהו "בבון" או "קוף נדיר שלא מצאו לו שם", זה רמה מאוד נמוכה של תרבות דיבור. שוב אני אומרת, אני לא מצדיקה את הודעתו של "הלב הצהוב",שאגב,התנצל בפניי על ההודעה הזו,בפרטי-במסרים האישיים,נהפוך הוא,אני לא אוהבת את הסוג הזה של ההודעות בכלל,אבל מה שאתה עשית זה כמעט כמו שהוא עשה. גם לדעתי נימרוד לב טוב יותר מהזמרים הים תיכוניים,אבל המטרה שלי היא לדבר לטובת המוסיקה שלו,ולא לרעתם של זמרים אחרים. אני שמחה,מאוד אפילו,שאתה אוהב את המוסיקה של נימרוד,שגם אני מאוד אוהבת ומעריכה,אבל הודעות גם כמו מה שהוא כתב,וגם מה שאתה,הן לא במקום. ...והכי לא במקום,אם יורשה לי לציין,היה הביטוי:"תחשוב פעמיים לפני שאתה משווה בין נימרוד לב למוסיקה ים תיכונית
שאגב משתווה לי לחור של התחת".. הערות כאלה מפחיתות את ערכך בעיניי,משום שזוהי רמה מאוד נמוכה. (אז מה אם הוא ירד עליו וקרא לו פלצן?אז תרד לרמה שלו?..) מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי.(חזרתי עליה כמה פעמים עם ניסוחים שונים..אני מודעת,אבל היה לי חשוב לחזק את דעתי..) אשמח לתגובות לחיוב או לשלילה.
אליאן-לעולם טוב יותר.