פדיחות לשמוע את המוזיקה

לב צהוב

New member
פדיחות לשמוע את המוזיקה

של הזמר שלכם הפלצן הזה. תשמעו לי ותשמעו לי טוב, רק מזרחית!!! וטרנסים.

E l i a n

New member
אני רוצה להבין כמה דברים..

1.שמעת את המוסיקה של נימרוד לב? (אפילו את שמו אתה בטח לא יודע..) 2.אם התשובה למעלה היא כן,למה לדעתך המוסיקה הזו פלצנית (כהגדרתך)? 3.למה המוסיקה המזרחית "טובה יותר"? 4.למה אתה נכנס לפורום וישר משמיץ?..תן ביקורת בונה ומנומקת,ואולי אז נחליט להתייחס להודעה שלך ביותר רצינות. מחכה לתשובות, אליאן.

לב צהוב

New member
יאללה תשובות!

1. לא. 2. רק לפי השם נמרוד לב אפשר להבין שהוא זמר ישראלי ולא מזרחי. 3. כי היא הכי יפה! אין אחד בישראל שלא שמע פעם אחת לפחות בחייו מזרחית. (או שיר מזרחי אחד) 4. אין לי תשובה. אני לא אדם של ביקורות מנומסות!! מקווה שקיבלת את התשובות, טוב ת´ראות!!

טוב, על פי המוזיקה שאתה אוהב

זה ברור שיש לך נימוסים של בבון. זה בקשר לנימוסים שלך בקשר לאיך שאתה שופט מוזיקה אם אתה בכלל לא שומע אותה, זה כבר מעיד על זה שאתה גם בבון, אבל יש בך איזה קוף נדיר שלא מצאו לו שם. ואגב, אמרת איכשהו שנמרוד לב הוא זמר ישראלי... צודק! אבל תגיד רגע, אתה לא חושב שאייל גולן הוא זמר ישראלי? מה עם שרית חדד? מה עם זוהר ארגוב? מה עם זהבה בן? לא ישראליים? מה עם רון שובל, חיים משה, עופר לוי, ליאור נרקיס? לא ישראליים? תחשוב פעמיים לפני שאתה משווווה בין נמרוד לב למוזיקה ים תיכונית (שאגב, היא משתוה לי לחור של התחת) ....................................................

E l i a n

New member
לגיל 16 המתוק..מאוד חשוב..כנס:

תראה, אני לא באה לתמוך במה ש"הלב הצהוב" עשה, אבל שני המשפטים הראשונים שלך קצת הכעיסו אותי.. גם אני לא אוהבת מוסיקה מזרחית (ושמעתי הרבה-מאחותי בעיקר), ולא אוהבת שופטים מוסיקה בלי לשמוע אותה (אגב,זה שאתה שופט את המוסיקה המזרחית ככה,עם דעה קדומה..זה מראה משהו גם על עצמך,אתה לא חושב..?) אבל לקרוא למישהו "בבון" או "קוף נדיר שלא מצאו לו שם", זה רמה מאוד נמוכה של תרבות דיבור. שוב אני אומרת, אני לא מצדיקה את הודעתו של "הלב הצהוב",שאגב,התנצל בפניי על ההודעה הזו,בפרטי-במסרים האישיים,נהפוך הוא,אני לא אוהבת את הסוג הזה של ההודעות בכלל,אבל מה שאתה עשית זה כמעט כמו שהוא עשה. גם לדעתי נימרוד לב טוב יותר מהזמרים הים תיכוניים,אבל המטרה שלי היא לדבר לטובת המוסיקה שלו,ולא לרעתם של זמרים אחרים. אני שמחה,מאוד אפילו,שאתה אוהב את המוסיקה של נימרוד,שגם אני מאוד אוהבת ומעריכה,אבל הודעות גם כמו מה שהוא כתב,וגם מה שאתה,הן לא במקום. ...והכי לא במקום,אם יורשה לי לציין,היה הביטוי:"תחשוב פעמיים לפני שאתה משווה בין נימרוד לב למוסיקה ים תיכונית שאגב משתווה לי לחור של התחת".. הערות כאלה מפחיתות את ערכך בעיניי,משום שזוהי רמה מאוד נמוכה. (אז מה אם הוא ירד עליו וקרא לו פלצן?אז תרד לרמה שלו?..) מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי.(חזרתי עליה כמה פעמים עם ניסוחים שונים..אני מודעת,אבל היה לי חשוב לחזק את דעתי..) אשמח לתגובות לחיוב או לשלילה.
אליאן-לעולם טוב יותר.

E l i a n

New member
בטעות הדגשתי את כל החלק האחרון..

לא התכוונתי לעשות זאת,ועימכם הסליחה. אני התכוונתי להדגיש עד סיום הציטוט..
אליאן-לעולם טוב יותר.

מצטער אם זה לא היה ברור ש..

כל הגינויים היו בצחוק.. סתם הומור ייחודי לי.. מי שמכיר אותי ישר יודע שאני צוחק. ואין לי שום דבר נגד המוזיקה המזרחית, אני מאוד אוהב מוזיקה מזרחית. (העובדה היא שהבעתי ידע כללי "גבוה" [כן בטח..] בזמר המזרחי) בכל מקרה סליחה ותפסיקי להיות כזאת נחמדה!!!!!!!!!! אני..

kyliefan18

New member
חחחח מזרחית!!!

מוזיקה שהיא בדיחה כמו בריטני ווסטלייף! מוזיקה של עמחה!

למעלה