פדיחות...

greeneye

New member
פדיחות...

ספרו פדיחות בקשר לצופים בכיכר שעברו עליכם... לי הייתה וואחד פדיחה... לא, אני לא מדברת על המופע הזה עם האיש העילג שמתעסק באש שראיתי... אנחנו עומדים ככה כשהקראוון שרו (עם לייבה המדריך הכי חמוד שלנו!!) אז אני עומדת לי, יוניקית כזאת (יא קשים מיוחדת), עם המחושים הצהובים שלי, שרה וצורחת, ופתאום ניגשות אלי 2 בנות מדריכות וגוררות אחד מסכן עם שיער מחומצן שרק מנסה לברוח. הן עושות לי, היי! מאיזה שבט את? אה אופק? ובת כמה את? איזה צרוף מקרים גם הוא ב-ח´! נכון שהוא חמוד?! תני לו ת´מספר שלך נו... ואני כזה... מה?עומדת בשוק ושותקת, והנער רק רוצה לברוח מהר מהר... פדיחה... גם אתם שמעתם על האיש הזה המפחיד שהסתובב בכיכר והדביק על אנשים שירים שהוא כותב?! הוא הדביק על המדריך שלי משהו כזה- נמלה רצה מקללת ואחריה רדף קיפוד בריצה ממש מטורפת בלי חשש מלפול ולמעוד היא לו סיפרה בדיחה ועוד לא הגיעה לסוף ופצחה פתע בבריחה כי ראתה כי מקשיב גם הקוף... זה פשוט חולה!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

keren14

New member
לי הייתה פאדיחה!

שאלתי איזה בן אחד (הוא ממש נראה כמו בת.. סורי, אני לא אגיד פרטים עליו מפחד שאתם מכירים אותו...) בקיצור הגדוד שלי דיבר איתו ואז אני באתי אליו (הייתי בטוחה שזה בת! היה לו שיער ארוך חלק, פנים כאלה!) לא משנה בקיצור הלכתי אליו ושאלתי אותו שאלה- "את(!!!) עשית את זה?"(כי הם דיברו על משהו שקרה) והוא למזלי(!!!!) לא שמע אותי, ואז אמרו לי שזה בן! פאדיחה!

BlackRose

New member
אמממפ...../images/Emo4.gif../images/Emo141.gif

פאדיחה? לא עולות לי בראש כרגע אבל אם כבר התחלתם על ההצופיםבכיכר... אוקיי אז אחרי שגיבשתי מסביבי קבוצה של שאהידים אוכלי אדם(ולשם ההבנה-מייג´ן, אורה ושמיכל את מייג´ ואורה ראיתם) ואחרי ששתיתי בקבוק ספרייט היה לי צורך אממפ...´להתפנות´ אז גררתי את קבוצת השאהידים הנחמדה שהתלוותה אלי לכיוון השרותים הכימיים...
בין ג´יפה לאיכסה שהייתה שם בתוך התא המסריח ובין הניסיונות שלי לא לגעת יותר מדי בשום דבר גיליתי הפתעה שמגיעה פעם בחודש...סורפרייז!!!
כמובן שלא התעסקתי עם זה יותר מדי כי מה כבר יכולתי לעשות?! אבל אחרי שהסתדרתי עם הכל ויצאתי מהתא אחרי בערך 40 דקות וחצי אני קולטת את שלושתם יושבים על גדר מולי ומוחאים לי כפיים...
לא נעים במיוחד.. או שבפעולה האחרונה (פתיחת שנה) ילדים מז´ זרקו עלינו בלוני מים מקומה אחת מלמעלה והבלון התפוצץ בדיוק עליי בדיוק על החזה, בדיוק ביום שבאתי עם חולצה לבנה...גם לא נעים..
במיוחד כשאתה לא מוצא את החלק העליון של החאקי שלך..
אבל הסתדרתי! זה תמיד קורה לי...

חחחח

אצלינו גם היו דברים מצחיקים לא בכיכר אלא בכלל וואי במחנק היה קטע מצחיק אין לי כוח לכתוב עכשיו חח שקית שחורה

SAG E

New member
לי לא היה כלום בכיכר..

אבל היכיכר זה כלום.. המקום הקוראים בו פאדיחות כל יום הוא מחנה קיץ כמובן ולי לפניי שנתיים היו שתי הפאדיחות הכי גדולות בחיים שלי שאני אפרט עליהן אח"כ אם תרצו.

יוהו! המחושים האלה היו שווים!!!

איך רצינו גם כאלו... מאיפה היה לכם כסף לזה...? היתחננתי לכמה אנשים שאני מכירה מאופק, וכולם קמצנים ולא נתנו לי אותם
! ופאדיחה בכיכר... אהם... אני מנסה לחשוב... לא, אני לא זוכרת איזה משהו מיוחד... ועכשיו תישאלו מה אני עושה בבית בשעה כזו??? אז זהו, אני לא לומדת ביום שישי!!! (אני צריכה לבוא לבי"ס, לעבוד ארבע שעות במשק, אבל אני לא לומדת!!! נועה.

חח היה כסףף

אנחנו עשירים סתם חח עברו אנשים עם כאלה ומכרו חחחח נלחצנו שלא ישארו צהובים-אבל נשארו חחחח משעמם לי אני שונאת את ****!!!!!! חחחח נחשו חח חח ח . אוח אני שונאת אתכםם סתאאאאאאאאאאאם קבלוווווווווווו

greeneye

New member
יאו... ניזכרתי עכשיו שלימדו אותנו

מורל כשחיכינו לאוטובוסים... הוא כזה עם מחיאות כפיים ומרכיים וכאלה.. (everybudy dance now למי שמכיר) ו..הייתה שורה ענקית של שימושיות... ו...תופפנו עליהן.. ו... מישהי נורא מסכנה הייתה בפנים, של איזו שימושית שבטעות נדנדנו ודחפנו אותה בתיפופים... היא השתינה קצת על הרצפה וברחה בבהלה... פדיחות!!!

למעלה