פדיחת חיי!
(כמעט)

מיטללל

New member
פדיחת חיי! ../images/Emo122.gif (כמעט)

אחת לכמה זמן קורים לנו דברים מביכים, דברים שנזכור לעד. היום בורכתי בדבר שכזה :(. הייתי אצל ידיד משעות הערב והצטרפתי לארוחת ערב עם משפחתו. הלכתי בערב לידיד והצטרפתי לארוחת הערב עם משפחתו. אמו הכינה מרק עוף. כל אחד לקח לעצמו. בהתחלה לא רציתי. אבל אחרי שכולם אמרו כמה שזה טעים ואמא שלו לחצה עליי... התפתתי. המרק היה בתוך סיר מוזר כזה. עם מכסה מוזר כזה. ניסיתי לפתוח את המכסה המוזר ולא הצליח. ואז.. ניסיתי קצת בכוח. ולא הצלחתי! אז ניסיתי.. יותר בכוח. וקרה הנורא מכל
זה היה חזק מדי. המכסה נפל ובעקבותיו הרבה מרק. על החולצה שלי. על המפה. על הרצפה!!! המון מרק. מה זה התפחדתי. רציתי למות לחצי שניה. אמא שלו אמרה: "לא נורא, לא נורא", בעודה מסננת "רק בצהריים שטפתי"
היה הכי נורא בעולם. (למרות שבסוף הסתדרנו, אכלנו והיה בסדר) וגם עכשיו כואב לי קצת הראש. אבל זה לא קשור. ספרו גם דברים כאלה כדי שאני לא רגיש מפגרת תודה

בשלולית

New member
חחחחחחחח

מיטלי לא נורא! תמיד תזכרי שאני מאוהבת בך! חחח לא יודעת מה הקשר מאוחר לי מדיי המוח הפסיק להיות שפוי. אה ולא עולה לי כרגע שום דבר מפדח... לילה טוב!

jdpworld

New member
חיב להודות

החתימה שלך היתה צמביכה אותי הרבה יותר מקצת מרק על החולצה.

salam9

New member
לי קרתה הנוראה שבפדיחות

הייתי אצל חברתי לשעבר. לפני שנתיים בערך. בעודנו עסוקים בשלנו לפתע טלפון מאצלי. אני מסתכל על הצג ורואה את שמה של המיתולוגית על הצג. החלטתי להתעלם ולהמשיך בשלי. 3 פעמים ניסיתי לסנן עד שהתעצבנתי ובטלפון הרביעי כבר עניתי בעצבים "מה????" והיא ענתה בנונשלנטיות "מה קורה?" אז עניתי לה "אני קצת עסוק כרגע, אני אתקשר אלייך יותר מאוחר. ביי" וניתקתי. ואז היא שוב התקשרה מיד אחרי ועניתי כבר רותח והיא שאלה "מה אתה כבר עושה שאתה כזה עסוק???" ואז עניתי "אני די עסוק בסיפוק צרכי האדם. מקור ההתהוות. מצוות פרו ורבו. מז***ן למען השם!!!" *ניתוק*

jdpworld

New member
והמביך הוא מה?

שהתנהגת כמו ילד? לא היה קל יותר לענות בצלצול הראשון... לומר שלום ו...........לא תודה.?

ChilD SouL

New member
בואי נגיד...

שכשאת נמצאת עם מישהו בחדר, תדאגי תמיד לנעול וגם אם לא, אז להסביר להורים שלך שאם הדלת סגורה אז דופקים עד שמקבלים אישור להכנס ולא דופקים ונכנסים

falc0n

New member
הייתי בפאב השתכרתי וכו' ו...

מרגע מסויםם של הערב הכל שחור והדבר הבא שאני זוכר זה שההורים שלי מעירים אותי בצעקות וכל המיטה מלאה קיא :X

למעלה