פדים מבד

ממה מיה

New member
פדים מבד

יש לי פדים מבד כותנה נעים עוד מההריון הקודם (נרכשו בחו"ל), הבעייה שיש לי רק שלושה זוגות וכשהם בכביסה אני נאלצת להשתמש בחד פעמיים. זה הבדל עצום, החד פעמיים נדבקים ואחרי ההנקה כשאני מנסה לסדר את החזייה הם מתכווצ'צ'ים ואני צריכה להתעסק עם זה מול כולם.. אלו מהבד נעימים, לא בולטים בחזייה, לא נדבקים ולא מתכוצ'צים. חייבת להשיג עוד כאלה. מישהי נתקלה בכאלו פדים בארץ ? איפה ? אם אין אני אבקש מחברה שמגיעה לארץ בפסח לקנות לי, מישהי נוספת מעוניינת ?

luna10

New member
הם נדבקים כאשר שמים אותם על רטוב

כלומר אם את שמה אותם מיד מיד אחרי הוצאת הפטמה מהפה של הילד אז הם נדבקים . אם מנגבים את הפטמה עם חיתול או מחכים דקה שיתייבש אז הפדים לא נדבקים.

ממה מיה

New member
הבעייה מחוץ לבית

מילא בבית הציצי כבר בחוץ נון סטופ.. הבעייה בחוץ, אני מניקה, משתדלת להצניע ואז כשהנקה מסתיימת העסק של לארגן את החזייה, בעוד התינוק עליי ומבלי לבצע סטרפטיז הופך לפרוייקט. הפדים מהבד מקלים בנושא.

בבית אני בכלל בלי חזיה

ולא אכפת לי שהחולצה מקבלת שני כתמים יפים של חלב. בחוץ אני ממהרת לשים את הפד כדי שיעצור את הטפטוף הרב ואז זה נדבק.

מצאתי פדים מבד

(גם שלחתי לך במסר אבל ניידע את כולן...) מצאתי בחנות "בייבי שיק" בגבעת שמואל פדים כאלו והם עולים בערך 45 ש"ח. היבואן "שיח הטבע" טל' 057-7723323 אתר אינטרנט- www.chitulim.com בהצלחה לכולן

ממה מיה

New member
תודה !

בכל מקרה הזמנתי מחברה שלי שמגיעה לארץ בפסח. גם כי אני מכירה את הפדים וגם כי אני עצלנית לנסוע עד לבייבי שיק (היא מתכוונת להגיע אליי).

צימעס

New member
יש שתי נשים מכמון שמייצרות כאלה

נדמה לי ש 15 ש"ח לחתיכה (ונדמה לי שיש הנחה על כמות), ונדמה לי שזה בא בשני עוביים. כמובן - שולחות בדואר. אַיְלה - 052-2480667, אלונה - 052-2802900.

למעלה