פדיקת חתימה |האמנם | 123 עובד? |למטה|
S sattla New member 11/10/03 #2 או שלום ! אחלה חתימה, רק היא די הגיונית אני רוצה חתימות לא הגיוניות!! |צועק על חוצפאי| וחיות! |עדיין צועק|
או שלום ! אחלה חתימה, רק היא די הגיונית אני רוצה חתימות לא הגיוניות!! |צועק על חוצפאי| וחיות! |עדיין צועק|
S sattla New member 11/10/03 #7 מה זה? אתה מסוגל ליותר מזה... יש לי! תעשה משהו עם ההוא והמשפט... יכול להיות משעשע (ישעשע רק אותי בעצם )
מה זה? אתה מסוגל ליותר מזה... יש לי! תעשה משהו עם ההוא והמשפט... יכול להיות משעשע (ישעשע רק אותי בעצם )
G genotip New member 11/10/03 #12 ירד ב6 אחוז פלוס )) בדיחת בלונדיניות: איזה בחור בא לחברה שלו (בלונדינית מן הסתם), אומר לה: "וואי, איזה קטע. הדלק ירד ב6 אחוז". החברה הבלונדינית שלו עונה לו: "פחח.. מה איכפת לי.. אני גם ככה תמיד ממלאה ב20 שקל"
ירד ב6 אחוז פלוס )) בדיחת בלונדיניות: איזה בחור בא לחברה שלו (בלונדינית מן הסתם), אומר לה: "וואי, איזה קטע. הדלק ירד ב6 אחוז". החברה הבלונדינית שלו עונה לו: "פחח.. מה איכפת לי.. אני גם ככה תמיד ממלאה ב20 שקל"
ח חוצפאי New member 11/10/03 #13 גם בפעם השישית השבוע שאני שומע (קורא, אבל תהיו גדלוּליים) ת'בדיחה הזו - היא עדיין מצחיקה. NOT
I igor21 New member 11/10/03 #14 אם בבדיחות עסקינן אז... עורב ועורבת עפים, אז העורב שואל את העורבת... תגידי, רוצה אני אקרע אותך אז העורבת: "קרע... קרע..."
אם בבדיחות עסקינן אז... עורב ועורבת עפים, אז העורב שואל את העורבת... תגידי, רוצה אני אקרע אותך אז העורבת: "קרע... קרע..."