פדלים\נעליים ב300 לפריט

eni9ma12

New member
פדלים\נעליים ב300 לפריט

אנשים אני צריך עזרה... יש לי זיכוי בחנות המקומית על 300 שקלים ו300 מזומן ממה שהוא יכול להביא לי בחנות אני מיתלבט בין פדלים של ריצ'י(לא יודע דגם) ו-וולגו 813(אני חושב) שניהם בסביבות 250... על מה אתם ממליצים ?(מניסיון?) ונעליים אני כנראה קונה ממישהו שקיבל מתנה מידה לא נכונה ומוכר ב300 אם הם יתאימו אז אולי אני יצליח להוריד מחיר... במידה והנעליים לא יתאימו, על מה אתם ממליצים ? (עד 300) אני מחפש נעליים לשטח לא תחרותיות כאלו שיתאימו גם להליכה (דו"ש, לא דו"ש העיקר שאני יוכל ללכת איתם בשטח) מה אתם מחפשים\בודקים כשאתם קונים נעלי רכיבה? *אני כנראה קונה את הנעליים שבוע הבא ואת הפדלים השבוע **אני לא רוצה את המבצע של רוזן כי כאמור אני לא קונה את הנעליים והפדלים באותו מקום וחוץ מזה המוכר בדק והאו לא יכול להביא לי נעליים במידה שלי.. *** מה אתם אומרים על ה536 של שימנו ?
 

alonaski

New member
ה 536 - בובה של פדל!!!

מאוד ידידותי למשתמש! אלא... שכבר 2 אנשים פה בפורום סיפרו, בעבר שהפדל התפרק להם ולא קיים בנמצא הבורג שנפל כשהוא התפרק. אז אם אתה קונה מחנות - נסה לבקש שיקחו אחריות למקרה שהפדל יתפרק, תספר להם ששמעת על שני מקרים כאלה של אנשים שזה קרה להם. אם הם לא לוקחים אחריות - נסה לברר אם יש ברשותם ברגים ספייר מכל סוג שיש על הפדל (סביר להניח שלא יהיה להם) והצטייד בברגים האלה כשאתה קונה את הפדלים מהם - שיהיו אצלך. ולבסוף - בגלל העניין הזה - נסה לברר אם יתנו לך את הפדל במחיר זול משמעותית כיאה ל"סוג ב'"! 300 ש"ח לנעלי רכיבה זה מחיר יפה! אולי תגיד לנו איך נקראים הנעליים האלה ואם נכיר אותם - נגיד לך אם שווים או לא!
 
נעלים - המלצה חמה../images/Emo58.gif

קניתי נעלי דו"ש של שימנו בחנות DAA - הנעלים 4\3 שומרות על הקרסול. מצוינות להליכה וקשיחות מספיק לרכיבה. ממליץ בכל (פה) רגל . מחיר - משהו סביב ה -450-500 ש"ח .
 

eni9ma12

New member
הנעליים ופדלים

הנעליים הם נייק YUHA כאמור מישהו קיבל מתנה לא במידה שלו.. ופדלים נראה לי שאני כבר הולך על הוולגו -250 שקל.. 300 שקל ה536
אמרו לי ברוזן שאין להם אבל הם הם מביאים זה בערך 400-500 שקל
וכן על הברגים שנופלים קראתי בMTBR... חשבתי לשלוח לשימנו מייל האם הם יכולים לספק את הברגים למקרה חירום או להחליף במקרה שהם נפלו.. בכל מקרה
לא ברור לי למה הם ממשיכים ליצר אותו באותה צורה אם זאת בעיה ידועה שהברגים הנ"ל נופלים
 

עמנ1אל

New member
ושחכתי להוסיף....

ניקנו לפני שלושה שבועות ובינתיים מרוצה מאוד.
 

Eyal Hershtik

New member
יופי של פדל...

רוכב איתם כבר משהו כמו 4-5 חודשים , מאד ידידותיים למתחיל ,לא נתקלתי בבעיות כלשהן בבוץ (ותאמין לי רכבתי איתם הרבה בבוץ ) בקיצור מומלץ . המחיר : לי הם עלו 230 ש"ח בקנונדייל , אבל גם ברוזן ומינץ המחיר דומה סוף שבוע טוב אייל
 
למעלה