פדלים...

Kodak997

New member
פדלים...

אוקיי הגעתי להחלטה - אני קונה פדל חדש! שמעתי אינסוף מחמאות על Iron Cobra של טאמה וה-5000 של DW. מה ההבדלים ביניהם? מחירים (לפדל יחיד)? ואיך הפדלים של פרל?

danezeq

Member
ובהזדמנות זו, HiHat

סטנד להיהט, ומצילות, למרות שK הכי טוב, שמעתי כבר כמה פעמים שבהייהטים K זה לא סוף הדרך. (לא Zildjian לא קונה
)

HelloweeN

New member
אחי

לפי דעתי, אם אתה רוצה לחסוך הרבה ג´ובות, תקנה סטנד הייט יד שניה. ככה אתה חוסך הרבה כסף ומקבל אחלה דבר במצב מעולה במחיר מעולה. הייתה לי איפשהו הצעה לסטנד שפ פרל, עם רגליים מסתובות וכיוון קפיץ ב-180 ש"ח... אבל נאבדה לי ההצעה. אז תחפש, תשקיע ותמצא משהו טוב, וככה תחסוך הרבה כסף. בקשר להייט עצמו, תצא מהסטיגמה "לא זילדג´יאן - לא קונה". יש אני אישית מטורף על הצליל של סביאן, למרות שיש לי בבית פייסט וזילדג´יאן ויינטג´ עם סאונד מהמם. יש הרבה דגמים טובים של חברות אחרות (פייסט וסביאן במיוחד) עם סאונדים פצצות לגבות !!!

danezeq

Member
ידעתי שמישהו יכתוב לי את זה!../images/Emo66.gif

אני יודע זה היה חצי בצחוק, בכל מקרה בקשר לK - זה נכון? ואם כבר יצא לנו לדבר על זה- איזה היהט יש לך?

HelloweeN

New member
אההה....

יש לי שניים: אחד זה פייסט Alpha medium hats 14", והשני ניראה לי שזה זילדג´יאן VINTAGE K הוא די ישן בכל אופן, אבל במצב מעולה ונישמע חבל"ז. אני גם מוכר הייט זילד´גיאן סקימיטר פשוט אך איכותי!

danezeq

Member
חדשה?

טוב מה אני שואל - יש לי סקימיטר ואני מתעב אותה, גועל נפש

HelloweeN

New member
כן, זאת ללא ספק מצילה מסריחה!

לכן אני צריך להיפטר ממנה כמה שיותר מהר.

danezeq

Member
אני איתך!

גם אני כבר רוצה לזרוק אותה מכל המדרגות (ולשמוע את הרעש
) ולהחליף אותה בK אני מחפש משומשות...

Kodak997

New member
Scimitar Sucks

איזה מצילה מגעילה בחיי... מת להחליף אותה כבר
רק אין ג´ובות...

danezeq

Member
תגידו מה קורה כשורפים סקימיטר?../images/Emo109.gif

אני מתכנן
בכל מקרה, אל תזלזלו בסקימיטר, זאת הפירמה הכי זולה של זילדג´יאן והיא הרבה יותר טובה מהמצילות הזולות של החברות האחרות, למרות שהיא בעצמה הכי זולה של זילדג´יאן

HelloweeN

New member
לפי דעתי

ה-302 של פייסט ו-B8 של סביאן נשמעים הרבה יותר מהסקימיטר המגעיל הזה...

danezeq

Member
B8 זה מכסה של פח זבל!

זאת מצילה? זה איום ונורא, יש לזה צליל של מחבתות, אגב מחבתות מישהו מכם ראה פעם מצילות של חלילית? (כשהיא עוד עשתה מצילות...)

chinchila

New member
כל מה שיש לי זה קראש של סקימיטר

שנכון שנים כבר לא נגעתי בא...אבל אני אוהב לנסות דברים אז שמתי אותה פעם במקום הרייד וסגרתי אותה חזק וזה פשוט בן זונה אם אתם אוצים לנגן ג´אנגל!!! יוצא ממנה צליל מעוות כאילו זאת מצילה מהמחשב וזה מגניב!!!!!

למעלה