פדרמן תובע את יאיר לפיד בגין הוצאת

vitamin P

New member
פדרמן תובע את יאיר לפיד בגין הוצאת

פדרמן תובע את יאיר לפיד בגין הוצאת דיבה פעיל הימין נועם פדרמן הגיש (ה'), בבית משפט השלום בירושלים תביעת דיבה על סך 55,000 ש"ח נגד יוצרי סדרת הדרמה "חדר מלחמה" ובראשם יאיר לפיד. כזכור הוגדר פדרמן באחת מתוכניות הסדרה מפי אחד הגיבורים המשתתפים בה כמי ש"איננו בדיוק יהודי". לדעת פדרמן שהגיש את התביעה בעצמו, בהגדרה זו יש משום הוצאת דיבה כנגדו המבזה אותו ויש בה כדי להשפילו ברבים. "בעקבות הקרנת הפרק", טוען פדרמן בכתב תביעתו, "ומתוך שמיעת תגובות של אנשים שונים ששמעו את האמור לעיל, חש התובע כי הפרסום מוטמע בציבור ושם עליו 'אות קין' שספק אם יהיה ניתן למחותו". לטענתו, זמן קצר לאחר הקרנת הפרק האמור פנה הוא הן ליאיר לפיד והן למנכ"ל רשת (הזכיינית המשדרת את הסדרה) וביקש כי תפורסם התנצלות על הדברים שנאמרו בסדרה "'חדר מלחמה" וכי יינתן לו פיצוי בסך 50.000 ש"ח על הדברים האמורים, אל פנייתו נותרה ללא מענה, ולפיכך, לטענתו, הוא נאלץ להגיש את תביעת הדיבה. מתוך חדשות תפוז
(NFC)

מילי17

New member
ותגובת לפיד:

על פי התוכנית של גיא פינס.. ציטוט ישר מפי האיש, הכתפיים והג'ל: "אני מת, מתתתתת ללכת איתך לבית משפט". גו אקשן =]

מילי17

New member
האאאא

אז מגיע לך כבוד...
אח משינה..... פעם ראשונה רואה חמ"ל?

../images/Emo121.gifחס וחסה

קודש קודש, כל מוצ"ש אני ושתי אחיותי מתיישבים לראות חמ"ל אחר כבוד ולא עוזבים את ה-tv אני אישית משנן את כל האמירות.. "זאת עבודה שמתאימה לאנשים אינטיליגנטים, יפים ומאוד מאוד מוכשרים-תודה-דיברתי על עצמי" פינטו אמר ליעל במטבח אחרי שהוא ביקש ממנה קפה עם 3 כפיות סוכר כי הוא בדיאטה.. ד"א הוא שתה את זה מקלקר מעלה גרה ומפריס פרסה
אל תראי אותי ככה..

מילי17

New member
חחח נו אז אתה בסדר..

יש אישור. הקטע עם הדיאטה באמת הרג אותי.. והטוסטר... חח כמה גברים יכולים להיות מטומטמים? כמה.?

../images/Emo121.gifאולי אינ קצת מטומטם

אבל אני לא טיפש.. בעיקרון אולי ה חשבו שהבעיה הייתה בשקע.. אבל היא הייתה בתקע (תקע איך עושים חשמל?) ולכן הטוסט לא יצא עמק, הוא יצא כוס אמ אמ עמק

למעלה