פהאן ניסתה לשלוף אמנאר מהכובע!!

cubano1

New member
פהאן ניסתה לשלוף אמנאר מהכובע!!

אבל לא היה אפילו קרוב!!
מאד יומרני :)

cubano1

New member
ביילס כוכבת!!

נתנה אתגר אמיתי להונג ולמרוני
קפיצות יפהפיות

cubano1

New member
מרוני - שוב

הציבו לה אתגר רציני - והיא ענתה לו

שטיינגרובר פתחה עם שתי קפיצות יפות מאד - אבל לא בדרגת הקושי של שלושת המובילות - מרוני ביילס והונג.

פהאן הויאטנמית הבינה את עניין הליגה וידעה שהיא חייבת לשדרג את היורצ'נקו דאבל שלה (5.8) לאמנאר (6.3) בידיעה שרק ככה היא יכולה לשחזר את הארד מאליפות העולם 2011. זה היה ללכת על אללא יוסטור - וזה לא השתלם בסוף. היא ממש לא היתה קרובה להוספת החצי בורג ונפלה.

צ'וסוביטינה מדהימה על מה שהיא מצליחה לעשות בגילה מגיעה לגמרים האלה שנה אחרי שנה. אבל ללא סיכוי אמיתי למדליה - יש לה שתי קפיצות ברמה של שטיינגרובר - אבל היא לא שולטת בהן, וגם הפעם נחתה נמוך ולקחה צעדים גדולים.

ויאמילט פנה - ברסה לראות אותה שוב נופלת על התחת. זה מתחיל להיות מעיף. כולנו מקווים לראות אותה פעם נוחתת אותה על הרגליים - אבל שנתיים וחצי כבר לא קורה - ואני מתחיל לתהות אם זה אי פעם יקרה. אני גם מתחיל לתהות למה לא מבצעים רפורמה בקפיצות שתדאג שמתעמלת כזאת לא תגיע לגמר עם נפילות חוזרות ונשנות על התחת.

ואז הגיעו שלושת הגדולות

ביילס פתחה עם שתי קפיצות קרובות לשלמות. אמנאר יפהפה ואחריו פודקופאייבה כמעט מושלם.
אחריה הונג, עם אמנאר פחות יפה, וקפיצת צ'נג לא יפה בכלל - אבל מדהימה בהתחשב בקושי שלה - שמונה עשיריות מעל הפודקופאייבה של ביילס. בסופו של דבר תגמלו את הניקיון של ביילס.

ואז באה מרוני שידעה שהיא צריכה אמנאר כמעט מושלם - והיא סיפקה. קפיצה יפהפיה, גבוהה, נקייה ונחיתה כמעט מושלמת (היא ניסתה לבלף ולהסתיר את הצעד הצידה...) הורידה לה רק שתי עשיריות, ועוד אחת על יציאה מהקו. אחריה באה קפיצת מוסטפינה - הפעם היא לא נפלה אחורה וסידרה לעצמה תואר חוזר - אלופת העולם פעמיים ברציפות.

trilliane

Well-known member
מנהל
מרוני נראית נהדר מכל בחינה שהיא!

גוף יפה, פנים יפים, החזקת גוף מצוינת, קפיצות נהדרות, אפילו האיפור ממש בטוב טעם... (וזה לא דבר של מה בכך). אהבתי הפעם את בגדי הגוף הסגולים שלהן, לא אהבתי את הוורודים מאתמול.

נ.ב.
שְׁלוש לנקבה, שלושת לזכר (השווה: שְׁלוש-מאות לעומת שלושת-אלפים).

Mrpops

New member
פנה..

כואב לראות אותה מנסה לבצע את הפרודונובה ומתרסקת ככה פעם אחר פעם. זה כנראה השפיעה לה גם על הקפיצה השניה שלא הייתה מזהירה במיוחד.
אני חושב שתוצאות הגמר הזה די צפויות. ידענו שמרוני פייבוריטית עם אמנאר גבוה ומרשים ביותר. ביילס נתנה לה פייט אמיתי ולרגע זה היה נדמה כאילו היא מסוגלת לעקוף אותה והונג כצפוי הגיעה למקום השלישי.

למעלה