פה אין, ושם יש............

סרגוס

New member
פה אין, ושם יש............

אהלן! היום הייתי במרינה של הרצליה דגתי עם רולר וגמברי אז ברולר לא היה שום דבר אז החלטתי לנסות את מזלי בדייג בבורות אז אני לוקח את החות ומתחיל להוריד לבור פתאום, משיכה מעוד חזקה ואני מוציא מהר ואני מגלה סרגוס על 250 גרם - אבל אותו לא יצא לי לקחת הביתה , כי באה חתולה והוציא אותו מהדלי ולקחה אותו כמה חבל... עד שאני תופש סרגוס הוא הולך לי... אבל בזה עוד לא הסתיים אני מוריד שוב מחכה איזה 5 דקות ופתאום! משיחה אני באה להוציא ומגלה שבקצה השני של החוט נמצא לו לוקוס לבן חמוד על 150-200 גרם ובזה זה נגמר... עכשיו, אני הייתי בדייג איזה 4 שעות ומתי אני חזרתי הביתה הלוקוס עוד היה חי פשוט מדהים אז עכשיו הוא שוחה לו בדלי גדול בבית ועדיין חי! ועוד במים מתוקים. במרינה היו את אלה שתופשים בורים אז היום הם הוציא אחד אחרי השני היה להם איזה 50 חתיכות יפות אז בקיצר מי שדג היום במרינה לא היה לו מזל חוץ מהבורריסטים שבוע טוב

באיזה פיתיון

השתשמשת לבורות? אגב הלכתי אם לייזר וניר לפני שבוע לדוג בגן תפסתי לוקוס והוא גם חי לי בדלי במים מתוקים ולמוחרת הוא מת... דג חזק הלוקוס

זה לא לוקוס לבן מה שהוצאת... ../images/Emo26.gif

לוקוס לבן הוא לוקוס חולות, והוא מאוד לא שכיח (לא נפוץ). הלוקוס הלבן לא חי בין הסלעים, אלא לפי שמו - על קרקעית החול. מה שהוצאת הוא סוג אחר של לוקוס, אינני יודע איזה היות ולא ראיתי תמונה שלו. בכל אופן, ברכות על התפיסה, כל סוג של לוקוס הוא נהדר, וגם על הסרגוס שלקחה החתולה. חתולי מזח זו קללה, עושים כאב ראש וגונבים דגים ופילוטה. היזהרו מאוד עם הפילוטה שלכם ואל תשימו אותה על הסלע כי לא תמצאו אותה אחר כך, מנסיון !! ותאמינו לי, אני אוהב חתולים מאוד מאוד, גם חתולי מזח, אבל זה כל כך מרגיז כשהם גונבים לך דברים ומייללים ללא הפסקה שזה כבר מוגזם.

לוייתן

New member
לסרגוס

קודם כל חבל שהסרגוס הלך לך באיזה איזור של המרינה דגת בבורות? ובאיזה פיתיון השתמשת? באיזה חוט וקרס כי אני רוצה לנסות להתחיל לדוג בדייג בבורות תודה והמשך דייג טוב!

לוייתן

New member
לסרגוס

קודם כל חבל שהסרגוס הלך לך באיזה איזור של המרינה דגת בבורות? ובאיזה פיתיון השתמשת? באיזה חוט וקרס כי אני רוצה לנסות להתחיל לדוג בדייג בבורות תודה והמשך דייג טוב!

helpmeplz

New member
יפה יפה!

רק חבל על הסרגוס... מה הפיתיון שבו השתמשת? היכן יש במרינה בורות? (תנסה לתאר את זה מהכניסה למרינה) ובתאבון שיהיה לך עם הלוקוס!

סרגוס

New member
אהלן חברים!

קודם כל אני מצטער שאני מגיב רק עכשיו , כי היום הייתי עסוק ותודה על המחמאות עכשיו אני יענה על כל השאלות - אני ישתמשתי בחוט 0.35 ולמטה משקולת בערך 20 גרם ומתחת למשקולת קרס נורוגי מס´4. ובאמת חבל על הסרגוס הוא היה באמת יפה... אני בידיוק לא יודע איזה לוקוס זה היה אבל הוא היה טעים מאוד(לפחות ככה אמא שלי אומרת כי אני לא אוהב דגים...) איפה דגתי במרינה-אתה נכנס לשער ומתחיל ללכת על המזח... אתה מגיעה למגדלור(הירוק) ויורד על המשולשים מהבטון למטה אתה מוצא לך בור נחמד ושם פיטיון ומוריד, ומחכה עם זה יהייה לוקוס או סרגוס רציני אתה כבר תרגיש את המשיכה חשוב לדעת שצריך הרבה סבלנות ולפעמים להחליף בורות...דרך הגב הפיטיון שלי היה גמברי קריסטל שאותו קניתי ביפו. עכשיו בעניין הבורים - יש שם כמה זקנים שיושים שם כל שבת וחוזרים הבייתה עם סל מלא בורים... אני ישבתי שם איזה שעה והסתכלתי איך הם מוציאים בורים אחד אחרי השני הם משתמשים עם בצק דביק זה שכמו שניר משתמש בו...הקרסים שלהם קטנים (מס´ 12) וזהו בהתחלה הם דגו עם בוס ארוך לא כל כך הלך להם אז הם לקחו רולר שמו מצוף והתחילו לזרוק רחוקוכל מכה הייתה בורי , הם דגו ממש בהתחלה של הברכה איפה שמתקנים סירות. ולסיום גם אני חושב שאני יעבור לדוג קצת יותר בדייג בבורות כי יש סיכוי להוציא משהו טוב...ומהלוקוס לא צריך כל כך להתלהב זה היה ממש לוקוס קטן(200 גרם) אני יודע שזה די הרבה אבל בשביל לוקוס זה קצת זה כאלו אינטיאס 100 גרם אבל בכל זאת תמיד נחמד לתפוש כזה הוא נתן פייט יותר גדול מאשר סרגוס ועוד משהו ששכחתי לספר החתולה שגנבה את הסרגוס השאירה לי אראס קטן בלי ראש נראה לי שמישהו זרק על הדלי אראס והחתולה החליטה לקחת את הסרגוס יענו קומבינה שבוע טוב והרבה לוקוסים וסרגוסים לכולם!

למעלה