פה-בארצות-הברית-מקבלים-על-מפגש-של-שעה-

15noonit

New member
פה-בארצות-הברית-מקבלים-על-מפגש-של-שעה-

למדתי-בעבר-חינוך-לגיל-הרך-כיום-אני-מעונינת-להיות-מרפא-בעיסוק-לגיל-הרך האם-זה-אומר-שאני-צריכה-להתחיל-הכל-מהתחלה-או-רק-להשלים-חלק-מהקורסים? אני-נמצאת-כרגע-בחו"ל-ומעוניינת-לעלות-בקרוב-אשמח-אם-תתנו-לי-טיפת-אינפורמציה-ואם-יש-פה-מרפאים-בעיסוק-לגיל-הרך-האם-המשכורת-משתלמת-כי-פה-בארצות-הברית-מקבלים-על-מפגש-של-שעה-בערך-ואפילו-פחות-70$ אני-יודעת-מחברה-שמקבלי0160-שח-בארץ-למפגש-האם-זה-נכון? בבקשה-אשמח-אם-יש-תשובות-תודה-ויום-טוב-סליחה-מקש-הרווח-נהרס

שירהד1

Member
מנהל
אם למדת בעבר חינוך מיוחד

לגיל הרך- כדי להיות מרפאה בעיסוק תהיי חייבת לעשות תואר ראשון בריפוי בעיסוק באחת האוניברסיטאות (ירושלים, חיפה, ת"א). יכול להיות שתקבלי פטור מכל מיני קורסים, כגון פסיכולוגיה התפתחותית, סטטיסטיקה ואולי עוד דברים, אבל את העניינים הללו צריך לברר באופן סופי בחוגים עצמם. באופן עקרוני- את מרבית הקורסים תצטרכי ללמוד. לגבי משכורות- קשה מאוד להשוות למה שקורה בארצות הברית, כי 70 דולר זה 280 ש"ח, ואת זה לא מקבלים פה בשום מקום. באופן עקרוני- המשכורות בענף הציבורי נמוכות עד נמוכות מאוד, וצריך להרכיב מישרה ממספר מקומות עבודה. בענף הפרטי ניתן להתפרנס בכבוד, אבל גם- שום דבר לא בא בקלות ולוקח כמה שנים טובות על-מנת לבנות עצמך. אם עובדים באופן פרטי- המחירים נעים (בגדול) בין 100 ש"ח ל-220 ש"ח לטיפול. שיהיה בהצלחה, ונשמח לראותך כאן בארץ... (גרמת לי לפרץ של צחוק, כשקראתי על מקש הרווח, והבנתי מה הקטע של הקוים בין המילים...). שירה.

יש סיכוי שאחטוף על הראש...

אם הפוקוס על משכורת.. יש סיכוי שתרויחי יותר מלהיות מורה לחינוך מיוחד, מורה להוראה מתקנת... שיעורים פרטיים אחר הצוהריים, מוכנות לכתה א'... 100 ש"ח לשעה... לא רע בכלל וכך תחסכי 30,000 ש"ח לפחות על הסבה לריפוי בעיסוק... אם תשקללי את מחיר שכר הלימוד, זמן הלימודים, אי עבודה בזמן הלימודים... כמרפאה בעיסוק בתחילת דרכה.. בארגון תקבלי 20 ש"ח לשעה, בעבודה לפי שעה 35-40 ש"ח לשעה. בקליניקה ללא קליינטורה בתחילתה, תאלצי לעשות הסכם עם קופת חולים ולקבל 125 ש"ח לשעה... את קולטת ? יש לך ביצת זהב ... כבר כמו שאת ככה... לכי תלמדי דיספלינה מתחרה .... אלבאום, קואצ'ינג.. משהו אופנתי. ואת על הסוס. מה הטעם ללכת ללמוד פורמלית? אם בדרך לבנק צוחקים עליך... כל הבלתי פורמליים. עשיתי באלאגן... אבל לא תוכלו להגיד שאין אמת בזה.

אסתר86

New member
מורה להוראה מתקנת

לדעתי מורה להוראה מתקנת צריכה תואר בחינוך מיוחד והבנתי ש-noonit למדה חינוך לגיל הרך.

לא נעים לי לדווח...

רוב המורות שנותנות "שיעורי עזר " למי שצריך אותם... באות מתחומי ההוראה באופן כללי לעיתים. הרי זה יותר קל ללכת למורה שמכירים, ללא אבחון שעולה הון תועפות... והיא עוזרת קצת פה קצת שם. רק שהעזרה הזאת בימינו כבר עולה סביב ה-100 ש"ח לשעה. התרבות שלנו היא חד פעמית, מהירה מתפשרת על איכויות תמורת סיפוק מידיי ... לא?

למעלה