פה גדול שהורס הכל

אמה50

New member
פה גדול שהורס הכל

היי לכולם
אני נשואה פעם שניה מאוהבת ונמשכת לבעלי בטרוף , אני יודעת שהוא אוהב אותי ונהנה מאוד מהסקס אבל בטוחה שהיה רוצה אותי רזה וחטובה יותר :(
הבעיות שלנו , הענקיות ( יש בכל הגדלים ) שהוא מתעצבן מהר ואז מקלל ומשפיל ומעליב ואני כמה שמשתדלת לא לענות נשברת הרבה פעמים ואז יש ביננו ריחוק ..... אנחנו הופכים ל2 אנשים זרים לחלוטין , אין תיקשור בכלל בשום נושא , יש לנו ילדים משותפים שחייהם בבית וקשה להם מאוד , יש גם ילדים שעזבו בגלל זה ( הוא פשוט רע לכולם כשהוא כועס עלי ) אני מרגישה שגם אלה שבבית מתכננים לעזוב בקרוב מאוד .
למרות הבטחותיו לשמור על הפה ולהתנהג אחרת לכולם הוא לא מצליח ( לרוב מפיל את האשמה על מי שרב איתו ... למרות ששוב לרוב הוא זה ששובר את השתיקה ) .
בגלל התנהגותו אנשים נמנעים להגיע אלינו והאמת שאני חוששת להזמין , אין לנו חברים משותפים ואפילו המשפחה הגרעינית והמורחבת לא מבקרת , במהלך היום כשהוא בעבודה אני מבקרת ויוצאת אם חברות שלי ומשפחה אבל כשהוא חוזר הביתה אני חיבת להיות רק איתו , בנוסף הוא לא אוהב לבלות מחוץ לבית ( טוען שהעבודה מתישה אותו ( לא עבודה פיזית ) ) ואני מאוד אוהבת להנות מהחיים , עשיתי את זה כשהילדים היו קטנים אבל לא כייף להיות הנר השלישי :(
אני מרגישה שהמשפט " בודד לבד או בודד בשניים " מאוד מתאים לי .
לא רוצה להתגרש למרות שהסברתי לו שהוא חייב לקבל עזרה הוא לא מוכן לשמוע על כך , הלכתי לבד לטיפול והם הבהירו לי שהדרך היחידה שלי היא פשוט ללכת, אני לא יודעת מה לעשות , האם אני אדם שנהנה לסבול ?
האם מישהי חוותה משהו זהה ?

הוא אדם

אלים מילולית ואת משתפת עם זה פעולה.
עזבי את העובדה שאת סובלת מכך- הילדים שלכם סובלים אלימות מילולית ואין להם הרבה בחירה או ברירה בנושא.
&nbsp
זה מה שאת רוצה לעצמך ולילדים שלך??

רואה 6 6

New member
הוא אדם אלים ושתלטן

את זה את רואה ואת מקבלת הוכחות לכך כל הזמן מסביבתך הקרובה והמרוחקת. אבל לדעתי השאלה הגדולה יותר (כי על הקודמת,האם לעזוב אותו, את יודעת את התשובה) היא,למה את נמנעת מלהתמודד באמת עם בעיותיך האישיות ועושה בדיוק מה שהוא עושה: משליכה על מקור חיצוני את כל האשמה.
אני באה להגיד,שלעזוב אותו יהיה מה שישמור את נפשך מלהתפרק לגמרי,אבל הימנעות מלהסתכל על עצמך בכנות ישאיר אותך בתוך אותו מעגל קסם (תני לי להמר שגם בעלך הקודם התנהג אליך לא יפה). לא ברור מה הטיפול שהלכת אליו ומה הרווחת מימנו אבל אני ממליצה לך מאוד לחזור אליו (ממליצה על מטפל אחר) ולהתמודד בעזרתו עם עצמך ועם החולשות שלך עד למצב שלא ישתקו אותך יותר.

למעלה