פה וטלפיים??????

נייטי

New member
פה וטלפיים??????

הסתבר לי היום שכנראה שלדניאל יש פה וטלפיים (לא סגורים עוד אם זאת רק פטריה אבל כנראה קיבלנו את החבילה המלאה). לתומר כבר היה בעבר פה וטלפיים. משהיא יודעת אם זה מדבק פעם שניה ואם כן איך מונעים הדבקה לילד השני? ילדה לא ישנה, עם חום גבוה, בוכה מלא, על הידיים בלי סוף, הפסיקה לאכול ורק יונקת, מסכנה, מסכנה, מסכנה ואני ביחד איתה. נשבר לי הזובי סופית.

sarity33

New member
יקירתי

הפה והטלפיים - לא מכירה מקרוב רק יודעת שהיה בגן של טליה והיא "ניצלה". יודעת על שיטת טיפול לא לבעלי קיבה רגישה אבל שעובדת. בטח יסקלו אותי כאן באבנים ולכן אני מדביקה לך אינפורמציה בנושא שמצאתי באינטרנט על חלב מעטיני העז: "בחלב העז יש חומר שהוא הדבר היחיד שמפרק את החלבון שמרכיב את הוירוס... פשוט אין שום חומר אחר שעושה את זה. ועוד דבר, זה משפיע מיד ומרגיע. אחרי יום הרגישות נעלמת והילד יכול לאכול כמו בנאדם ואחרי עוד יום לא נשארים פצעים. שלושה ילדים יש לי, שלושה מקרים של הפה והטלפיים ושאף אחד לא יבלבל את המוח שעיזים זה לא הפתרון - זה הפתרון היחיד. שימו לב לסכנות של חלב לא מפוסטר. צודקים המזהירים. החלב צריך לצאת מהעטין עצמו ולא ניתן לשימור. חלב שעמד לא טוב לשימוש ובטח לא חלב מפוסטר. " עד כאן ציטוט. חברה שלי עשתה את זה עם הבת שלה והשיפור היה מיידי. לשיקולך. אם תחליטי את מוזמנת אלינו בעלי מסדר לכם בשניה חלב עיזים ישירות מהעטינים. הולכת להסתתר מהאבנים שאת בטח רוצה לזרוק עלי. נשיקות. המון כוחות וסבלנות.

ברבי28

New member
בכלל לא יסקלו אותך

מכירה אישית ומקרוב, איזה אמא אחת שרק זה עזר לבן שלה ...

ברבי28

New member
אה ... וסליחה סליחה

אבל אם אני לא טועה שמעתי שלחלב אם אותו אפקט ועם זה הרי אין לך בעיה

תמי ס

New member
מחלת הפה והגפיים

גברת, זה הפה והגפיים, לבת שלך אין טלפיים, בחיי, ראיתי אותה. חרה של מחלה, כואבת, מציקה, כפי שאמרתי לך ב
- ליהלי היה 3 פעמים, לא סגורה על זה שכולן יכולות לזכות לשם הרשמי, אולי חלקן היו סתם וירוס, אבל זה מציק וכואב בכל מקרה. רק חיבוק מכאן כי את כל השאר אמרתי.

happy

New member
לשני הילדים שלי היה

לטל זה ממש היה כמו בספר. ממש הפה והגפים. יצאו לו פצעים נוראים בגפיים. הוא היה מסכן. לנו עזר מאוד חלב אם. וגם יש תרסיס ומשחה שקנינו בסופר פארם שמאוד הקלה עליו. הכי עזר לטל נורפן ואקמולי נגד כאבים. לליהי גם היה. היא לא נדבקה מטל. תרגישו טוב

לא יודעת איך מתקנים זובי, בטח לא כזה

שנשבר סופית (ולא מאמינה שבכלל כתבתי מילה כזאת, תתביישי לך שאת ככה מדרדרת אותי). אבל אולי דפי זהב בסלולארי יוכלו לעזור (הם מפוצצים את האינטרנט בהודעות שהם יכולים למצוא הכככככוווולללל). ואולי זה הזמן לאיזה בדק בית כללי - לבדוק מזוזות, לחפש איזה ג'ינקס, שחור, כישוף, טירוף. להתייעץ עם איזו ידעונית או קוראת בקלפים, כף יד, כתב יד, קפה (מקסימום יצא לך מזה בילוי...). בקיצור - אין לי עצה יעילה חוץ מאשר לשלוח לך אוקיינוס של אמפטיה. נשיקות (מרחוק כמובן, שלא אדבק), תחזיקי מעמד.

הרשי לי להאיר את עינייך-

דווקא זובי הוא דבר הניתן לתיקון באופן קל יחסית, רק קצת יקר. אם את מהמוצא הפרוסקי, כל אשר עלייך לעשות הוא להגיע אל רופא השיניים המומלץ הקרוב אל ביתך ולשלם לו המון המון מצלצלין, במקרה בו הזובי נשבר סופית, לרוב פונים לרופא המתמחה בהשתלות ובמקביל להלוואות בשוק האפור. לעומת זאת, בפה והטלפיים אין לי רעיון ממש מוצלח איך לטפל חוץ מהחלב עיזים ששמעתי עליו,אבל לדעתי אם הוא לא מפוסטר זו דרך נפלאה לחטוף מחלות אחרות ששכחתי את שמן.(
אולי בכלל זו מזימה שדניאל רקחה בכדי להחזיר את הציצי באופן שוטף לפה? מוזר מאוד שזה הגיע בדיוק אחרי שרשור ארוך על איך להחזיר את הפטמות שלך לרשותך. נייטי, תאוריית הקונספירציה עובדת פה). מחכה להודעה משמחת ומאושרת על סיום הסאגה.

sigi99

New member
חלב עיזים זה בדוק

לפני שלושה חודשים היה לבת שלי, היא היתה ממש מסכנה, למזלי יש לשכן שלנו עיזים הוא חלב את העיזה פזיזה שלו והיא שתתה אך לא בלעה את החלב גירגרה בכל הפה וזרקה, ככה שלוש פעמים ופשוט כלום אין כאבים לא חום, פצעים, נדה שום דבר חזרה לאכול ולשתות. רק בריאות סיגל

פלגיה

New member
מסכנונת

אני חייבת להזהיר שחלב עיזים נורא מסוכן, והסכנה גדולה מהתועלת. חלב אם מועיל באותה מידה, ולא מסכן בברוצלוזיס, כך שהנקה-הנקה-הנקה זה כנראה מה שטוב לה (לך זה סיפור אחר) תיאורטית - אין הדבקה משנית. מעשית אני הייתי חולה בילדותי וכשילדי חלו קיבלתי גם כמה פצעי-פה, אבל לא מאוד נורא. תהיו בריאים!

נייטי

New member
הלוואי והיא הייתה יונקת בלי סוף

מאתמול בצהרים היא צימצמה מאוד את ההנקות, ואני, שכמעט אף פעם לא מטפטפת פתאום מסתובבת עם חולצות רטובות. אני ממש חוששת שהיא תתיבש לי (אתמול היה לה חיתול יבש לגמרי באחת ההחלפות וחלפו כחמש שעות מההחלפה הקודמת). אני מנסה לתת לה מים בכל דרך ולהציע ציצי כמה שרק אפשר. אוף היא כ"כ אומללה. אמרתי לבעלי, שעד אתמול לא היה עולה בדעתי לתת חלב עזים (מכירים היטב את הסכנות) ועם תומר זה נפסל עוד לפני שזה עלה. אבל היא עוברת את זה כ"כ קשה, שאני מתחילה להגות בזה. אני גם הבנתי שאין הדבקה משנית אבל לא הצלחתי למצוא משהוא שסגור על זה לחלוטין. תודה לכולן על העזרה, בעיקר העזרה עם הזובי. כרגע גם סופרגלו לא יעזור - שבור, שבור, שבור ללא תקנה. (היום גם שברתי צלחת מלוכלכת כי החלטתי שעדיף שאני אוציא עליה את העצבים, שהרי ממילא אין לי כוח לנקות אותה לפני שהיא נכנסת למדיח והיא שייכת לסרוויס שאני שונאת כ"כ. כבר הרבה זמן לא שברתי צלחת. מיותר לציין שזה מאוד משחרר. ממליצה בחום לכל מי שסובלת מחרדה/עצבים/הריון עודף/ילדים "קשים"/סתם PMS). יאסו.

ברבי28

New member
מזל שיש לי קורנינג

כי אם לא נייטוש, מפלס החרדה שלי כבר היה שובר איזה שלושה סטים

נייטי

New member
אני מתה לקורנינג

זה ברשימת החלומות שלי. מאחר ואני כרגע בתחתית של התחתית של המיץ של הזבל אני אספר לך את סיפור הסרוויס המעפן שלי. קצת לפני שנכנסנו לבית הזה, אחרי שהשהשקענו בו את כל ממוננו וממונם של ההורים שלנו, לא היה לנו כבר גרוש על התחת לפינוקים כמו צלחות וכו'. במקרה, באיזה יום, נתקלתי במבצע מטורף במשביר. מכרו סרוויסים של 24 צלחות מכל סוג ב-68 ש"ח. עד היום, 8 שנים אחרי אני זוכרת את המחיר, כי אמרתי לעצמי בראש שזה יותר זול מלקנות חד פעמיים. זה היה הזבל של הזבל של הזבל. סוג ב' היה משהו מהמם לעומת הזבל הזה אבל אני קניתי. לדעתי חוץ ממני אף אחד לא קנה. אז יש לי: 24 צלחות שטוחות מכוערות (או יותר נכון היו לי כי כבר שברתי כמה). 24 צלחות עמוקות מכוערות (" " " " " " " " " ). 24 צלחות קטנות מכוערות (" " " " " " " " " ). חייבת לציין שאת אלה ששברתי, שברתי בתקופת הטיפולים או בהריון של תומר, מאז לא זכור לי שעשיתי יאסו בבית (עד היום כמובן). ואף על פי כן, עדין נותרו לי עוד המון צלחות מכוערות בארון. לדעתי, הן מתרבות בלילה. לפחות משהוא עושה כאן סקס, גם אם זה רק בארון. יום אחד, כשניקח משכנתא כדי לבנות כאן עוד איזה חדר, אני אדאג שיהיה לי סעיף מיוחד לקורנינג. זה היה הפוסט הכי מיותר, הכי משעמם, והכי דבילי שכתבתי מעודי. יתכן שאני צריכה אישפוז. שלום.

בואי נתאשפז ביחד.

את תביאי צלחות מהסרוויס, ואני אביא עוגה (כדי שהצלחות לא תהיינה בודדות ועצובות עד שנשבור אותן). ומה שבטוח זה שאם באמת כולן - השטוחות העמוקות והקטנות - מכוערות, לפחות לא רימו אותך וזה באמת סט תואם.

ברבי28

New member
אני קיבלתי

לא הרשיתי לעצמי לקנות בארץ, אבל חברים שחזרו מחו"ל משנת שבתון הביאו לי במכולה ...

mic75

New member
אני בטוחה שמשהי צריכה לישון

והרבה . בכל מקרה שולחת לך חיבוקים ונשיקות ובהצלחה מיכל

לא מיותר בכלל

הצלחת להצחיק אותי. מבינה אותך כל כך. לא שזה עוזר במשהו. אני קיבלתי קורנינג לחתונה והיה פתק מצורף ש"אין טעם לזרוק אחד על השני בזמן מריבה כי הצלחות לא נשברות". אז לא זרקנו. אנחנו נשואים 22 שנה. הבעיה היא שהן לא נשברות. 22 שנה לאכול עם אותן צלחות????!!! אפשר לקנות אותן ב אי ביי למי שמסוגל להבין מה קורה שם. בטח לא מתאים לך במצבך. כשלבן של השכנים שלנו היה את זה, היא הייתה מזריקה לו מים לפה כדי שישתה. עם המזרק של מקס ברנר. ממש רחמנות. רק בריאות. יעל

אמאדובה

New member
בואי אליי הביתה

גם אנחנו קנינו 2 (!) סרוויסים, רק שהם לא היו כל כך זולים, אבל התבררו כזבליים ביותר. מכיוון שאנחנו כמעט לא משתמשים בהם (כעיקרון הם ה"חגיגיים") הם לא נשברים בכלל
את מוזמנת לבוא לפה ולעשות יאסו המוני!

למעלה