פה פהההההההה הלוווווווווווו
א אילתי הנסיכה New member 16/12/05 #4 חחח הדריתתת וואי היה מושלם ביוםם רביעיי אדםם הזה כזהה שווהה.. אממאא..!! אדםםם תעשה לי ילדדדדדדד
ב ברוש הבובעע New member 16/12/05 #11 ודרך אגבבבבב......./images/Emo70.gif אם את לא יודעת להבין עניין אז אל תשיבי על הודעות
ט טלנובלה בדם New member 16/12/05 #13 סליחה, סליחה ושוב פעם סליחה... עם כל הכבוד אדם הוא בעלי קפיש?!?!?! אז לרדת מהעיניין של הילד, אני מבקשת..! *ברו'ש סורי שאני לא נכנסת למסן...אני ינסה להכנס בהקדם*
סליחה, סליחה ושוב פעם סליחה... עם כל הכבוד אדם הוא בעלי קפיש?!?!?! אז לרדת מהעיניין של הילד, אני מבקשת..! *ברו'ש סורי שאני לא נכנסת למסן...אני ינסה להכנס בהקדם*
ב ברוש הבובעע New member 16/12/05 #14 לא בהקדם עכשיווווווווו אני צריכה להגיד לך משהו ולהביא לך משהו קפיששש???? תודה
ט טלנובלה בדם New member 16/12/05 #17 אממ...רגע....אע, לא?!..וואלה?! *אנשים קבלו עצה ממני- אל תנסו להבין את השיחות שלי ושל ברו'ש- יש לנו איזה שריטה קלה-קשה במוח...- נכון בר?*
אממ...רגע....אע, לא?!..וואלה?! *אנשים קבלו עצה ממני- אל תנסו להבין את השיחות שלי ושל ברו'ש- יש לנו איזה שריטה קלה-קשה במוח...- נכון בר?*
ט טלנובלה בדם New member 17/12/05 #19 חחח אני רק רואה ת'כינוי שלך, בלי לקרוא את ההודעה אני מתה מצחוק...!
ב ברוש הבובעע New member 17/12/05 #20 חעחעחע../images/Emo6.gif אנחנו צמד חמד אה?? חח...**אני ממליצה לא לקרוא!!**