פוביות (
)

scooby4

New member
פוביות (../images/Emo2.gif)

לקוח מהבלוג:"שניה, אז החיים זה לא כמו בטלוויזיה?". "אלקתורופוביה – פחד מתרנגולות אליומפוביה – פחד משום אמאת'ופוביה – פחד מאבק אנגלופוביה – פחד מאנגליה וממבטא בריטי אנת'ופוביה – פחד מפרחים אפאירופוביה – פחד מהאינסוף (כמה פילוסופי...) ארקיבאטירופוביה – פחד מחמאת בוטנים שנדבקת לכח ארית'מופוביה – פחד ממספרים ("גברתי היועצת... אני מבקש פתור ממתמטיקה מאחר שהתגלתה אצלי ארית'מופוביה") אטומוסופוביה – פחד מפיצוצים אטומיים (יותר מהרגיל?) בולשפוביה – פחד מבולשוויקים (זו פוביה שההתמודדות איתה קלה... פשוט צריך לנסות להימנע מבולשוויקים) בארופוביה – פחד מכח המשיכה (זה בטח מתסכל) ביבלופוביה – פחד מספרים ("גברתי היועצת, אני מבקש פתור מספרות מאחר שהתגלתה אצלי ביבלופוביה") קאת'יסופוביה – פחד מישיבה צ'אטופוביה – פחד משיער צ'רופוביה – פחד מעליזות (להבדיל מהומופוביה) קלינופוביה – פחד ללכת לישון קומטופוביה – פחד מכוכבי שביט דנדרופוביה – פחד מעצים דידאסקלאינופוביה – הפחד ללכת לביתספר ("גברתי היועצת...") דיקהפוביה – פחד מצדק (לא הכוכב, הערך) דומאטופוביה – הפחד מבתים דאצ'פוביה – פחד מההולנדים אלאות'רפוביה – הפחד מהחופש אאוסופוביה – פחד מאור יום אפביפוביה – פחד ממתבגרים אפיסתמופוביה – פחד מידע אאופוביה – פחד מחדשות טובות (שיעלו לארץ!) ארייתופוביה – פחד מהצבע האדום פראנקופוביה – פחד מצרפת ומתרבות צרפתית גניאופוביה – פחד מסנטרים גנופוביה – פחד מברכיים גרמנופוביה – פחד מגרמנים ומתרבות גרמנית גאומאפוביה - פחד מטעם (שיתחילו לאכול טופו) האליאופוביה – פחד מהשמש (פחד מוצדק לגמרי! אי אפשר לדעת מתי מדובר בשמש ומתי בתינוקשמש הרשע!) היפופותומונסתרוססקוויפדאליאופוביה – פחד ממילים ארוכות (זו הבדיחה הכי אכזרית שאי פעם שמעתי. "איזו פוביה יש לך?" +בורח בצווחות + ) היידרופוביה – הפחד ממים אידאופוביה – פחד מרעיונות (זה משולב עם פחד מנורות דולקות? או שאיגוד הרופאים לא אוהב בדיחות קרש?) ג'אפאנופוביה – פחד מהיפנים (אחרי שראיתי את "יאטה!" אני יכול להזדהות) ג'ודפוביה – פחד מיהודים קוינוניפוביה – פחד מחדרים קוסמיקופוביה – פחד מתופעות קוסמיות לאקאנופוביה – פחד מירקות לוקופוביה – פחד מהצבע לבן לוגופוביה – פחד ממילים מלאנופוביה – פחד מהצבע שחור מלופוביה – פחד ממוסיקה מנמופוביה – פחד מזיכרונות נלופוביה – פחד מזכוכית נפופוביה – פחד מעננים נומאטופוביה – פחד משמות נוברקאפוביה – פחד מאמך החורגת (Snowhite much?) אוקטופוביה – פחד מהספרה 8 אואנופוביה – פחד מיין אולפאקטופוביה – פחד מריחות אופטופוביה – פחד מפתיחת העין אורת'ופוביה – פחד מרכוש (האפשרות הכי טובה בינתיים היא לעבור לקיבוץ. או איזו מושבה קומוניסטית) אוראנופוביה – פחד מגן עדן (?!) פאנתופוביה – פחד מהכל (!!) פאפאפוביה – פחד מהאפיפיור פדיאופוביה – פחד מבובות (מתערב אתכם שזה הומצא פוסט "צ'אקי") פלאדופוביה – פחד מאנשים קירחים פנת'ראפוביה – פחד מחמותך פילוסופוביה – פחד מפילוסופיה (אז צריך לבוא לאדם כזה וללחוש לו "משמעות הקיום ומשמעות החיים אחד הם!!" כדי שהוא ישתגע?) פרונמופוביה – פחד ממחשבות פוגונופוביה – פחד מזקָנים פורפירופוביה – פחד מהצבע סגול רוסופוביה – פחד מרוסים סטאטיבאסיספוביה – פחד מעמידה או הליכה (מה קורה אם הפוביה הזאת משולבת עם פחד מישיבה?) סימבולופוביה – פחד מסימבוליזם ("גברת רותי המורה לספרות, לאחרונה אבחנו אצלי...") סינגנסופוביה – פחד מסימטריה ת'יאתראפוביה – פחד מתיאטראות תריסקאידקהפוביה – פחד מהמספר 13 ונוסתראפוביה – פחד מנשים יפות ("ערוץ האופנה!! לאאא!!!") וסתיפוביה- פחד מבגדים קסאנתופוביה – פחד מהצבע או המילה צהוב קסינוגלוסופוביה – פחד משפות זרות זאוסופוביה – פחד מאלוהים פובופוביה – פחד מפוביות (כל מילה נוספת מיותרת)".

WallFlower

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ואו, עשית לי את היום! השנייה חזרתי הבייתה וזה היה ממש נחמד לראות את הרשימה הכי מצחיקה בעולם! יש כאן קלאונאופוביה?

Idan91

New member
חחח... אני מניחה שניתן ../images/Emo187.gif

להגדיר אותי כבעלת ארית'מופוביה.

Idan91

New member
אוף! גם אני רוצה!

(אבל צריך לעשות תיאוריה קודם..) (ואז להתחיל ללמוד...)

WallFlower

New member
זה לא כלכך משנה...

את יכולה להתחיל לאח"כ לעשות תיאוריה... אבל לאור העיצומים זה לא ממש מומלץ כי אי אפשר לדעת מתי תוכלי לעשות תיאורה...

smady by

New member
ופחד מהקאות- אטמופוביה

לפחות זה מה שאמרו לי.. אממ זה גם מה שיש לי תאמינו או לא..

scooby4

New member
מה זאת אומרת?

מפחדים להקיא, או שהקיא יוצא אז בורחים בצווחת מהחדר?

smady by

New member
אמממ.. קשה להסביר... ../images/Emo4.gif

זה... זה גם וגם...
כאילו- כשמישהו מקיא אני טסה מהמקום... אני פשוט לא יכולה להיות ליד מישהו שאומר שהוא הולך להקיא... למשל חבר שלי השתכר פעם אחת והוא התחיל להקיא, ואני שמתי טיסה וברחתי משם.. אחרי זה ביקשתי מידיד שלי שיביא לי את התיק שהשארתי שם...
חחח..בכלל זה מזה מעבן.. אני לא מאחלת לאף אחד.. :( נ.ב- בקשר לעצמי- כן, יש לי חרדות להקיא, וכשאני נכנסת למצב שאני חושבת שאני עומדת להקיא זה ממש מפחיד... אותי הכוונה- בדרך כלל אני בכלל לא מקיאה, זה איזה 90 אחוז פסיכולוגי... אבל בכל זאת...

shining moon

New member
אני רוצה לצרף את הפוביה האישית שלי

טוב אנשים... יש לי קלאונופוביה-עצוב עצוב אבל זה פחד מליצנים כן,כן אני מפחדת מליצנים... אוף..אפילו הפסיכולוגית שלי גיחחה עלי על זה
אהה והיי אני לייב
פה בעקבות כתבה על ג'ק המרטש

WallFlower

New member
פשוט בושה שאפחד לא שם לב אלייך

ברוכה הבאה
ואל תדאגי אני מכירה לפחות עוד 8 אנשים שמפחדים מליצנים כולל אותי...

למעלה