פוגורליץ' בארץ!!!!

Frchn

New member
פוגורליץ' בארץ!!!!

בתחילת ינואר יופיע באילת בנגינת בטהובן!!!! ינגן: סונטה אופ' 78,פור אליס, סונטה אחרונה. זה חלום שמתגשם רק אין לי מושג איך אני אגיע עכשיו לאילת?

wingi

New member
כן הוא מעולה

דווקא באילת? איפה, בחוף הריף?
יכול להיות שבכ"ז אסע.

Frchn

New member
ה-5 לינואר יום שבת.

כמה כרטיס טיסה עולה לאילת הלוך חזור?

Frchn

New member
תשמע זה קונצרט חד פעמי!

פוגו כמעט ולא מופיע! הביצוע שלו לסונטה הוא אלוהי! לדעתי זה הביצוע הטוב ביותר אי פעם לסונטה המדהימה הזו. אבל, כרטיס טיסה אולי באמת קצת מוגזם

jonbaum

New member
הוא ניגן אותה כבר פעם בארץ

אני שמעתי אותו מנגן את הסונטה האחרונה של בטהובן בקונצרט בירושלים (נדמה לי). זה היה לפני די הרבה שנים - זה באמת היה ביצוע מעולה.

amitmis

New member
לא רוצה להרגיז, אבל...

שמעתי ברדיו שהוא מגיע לישראל, והביצוע שלו לסונטות באמת מדהים...
אבל לא שווה כרטיס טיסה. אולי אם אתה מכיר שם מישהו - שיצלם או יקליט את ההופעה עבורך... למה הוא מופיע רק באילת??? גם אני הייתי הולך אם זה היה במרכז...

L m a o

New member
שווה כרטיס טיסה

למרות שיהיו שיגידו שזה לא שווה אפילו נסיעה של חמש דקות- יש המון מחלוקות על הנגינה שלו- אני לפחות אהבתי מאוד.

amitmis

New member
תשמע, אני אגיד לך את האמת...

אני חושב (חושב, לא בטוח) שגם אם הורוביץ היה חוזר מהמתים בשביל לנגן כאן, לא הייתי קונה כרטיס טיסה כדי לראות אותו. זה פשוט נראה לי מוגזם לטוס ולשלם כסף בכדי לראות מישהו מנגן בפסנתר, ותאמינו לי שאין לי שום זלזול בהורוביץ הגדול.

jonbaum

New member
לא הייתי אומר שלא שווה נסיעה של 5 דקות

אני אם הייתי בארץ לא הייתי נוסע עד אילת בשביל זה. והנה הסבר: פוגורליץ' הוא פסנתרן מדהים, אבל הבעיה היא שהוא לא מסוגל ללמוד יצירות בעצמו - הוא חייב תמיד מורה, והוא מתכנן הכל עד לפרט הכי קטן, ולכן כל פעם שהוא מנגן יצירה הביצוע הוא זהה בדיוק לכל הפעמים הקודמות, ולכן לא אתפלא אם הביצוע של הסונטה האחרונה של בטהובן יהיה זהה לזה ששמעתי לפני כל כך הרבה שנים. ואיך אני יודע את כל זה: זה סיפור מאוד ארוך ולא אכנס לכל הפרטים, אבל אני למדתי במשך שנה באקדמיה למוסיקה בעיר LOVRAN בקרואטיה אשר הקים כנר בשם מירקוביץ' שהוא במקרה חבר טוב של פוגורליץ', שגם תרם לו לא מעט כסף לפרויקט למוסד הזה (שהוא אגב כבר לא קיים אם אני לא טועה). פוגורליץ' היה מגיע לשם לעתים קרובות, הוא הכיר את כל התלמידים, שוחח איתם ועזר להם (ואני ביניהם). כל פעם שהוא בא הוא נתן רסיטל או שנים, והיות והייתי יותר מבוגר מהתלמידים האחרים הוא היה כל פעם מנהל איתי שיחות על כל מיני נושאים, והוא בעצמו סיפר לי את כל הדברים שכתבתי עליו למעלה.

L m a o

New member
דיברת איתו? ../images/Emo2.gif מגניב!

באמת יש משהו במה שאתה אומר, אבל זה די דומה בלשמוע יצירה שמכירים שוב ושוב מאותו הדיסק.

MorbidPrincess1

New member
אין צורך לטוס

אתה לוקח אוטובוס ישירות לאילת, 100 ש"ח אם אני לא טועה לכל כיוון... יש כמעט מת"מ מרכזית של כל עיר

GustavM

New member
איפה משיגים כרטיסים?!

איפה זה פורסם??? אני בהחלט מתכנן להזמין כרטיסים וכרטיסי טיסה [אני תמיד טס, הנסיעה לאילת היא סיוט] בימים הקרובים!

Frchn

New member
כיף לך! ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

בכל מקרה אין לי כסף גם להופעה וגם לכרטיס טיסה
נקווה שהוא יגיע למרכז מתישהו...

amitmis

New member
מאוד מרשים. באמת.

יפה מאוד שהנכונות שלכם היא כזו גבוהה. אני ממש התרשמתי... באמת.

GustavM

New member
לא יודע מה איתכם...

אני כבר הזמנתי גם כרטיסים (לפוגורליץ' וגם לעוד קונצרטים שם) וגם מלון.... כרטיסי טיסה בהמשך.... זה לא עניין של כסף כמו עניין של סדר עדיפויות - קונצרטים טובים זה בעיני דבר ששוה להתאמץ בשבילו, גם כלכלית.

למעלה