פוגשים את עידן רייכל ב
|תפוז|

פוגשים את עידן רייכל ב
|תפוז|

|תו|
כמה פעמים רציתם להיות זבוב על הקיר בחדר החזרות? לראות את כל התהליך, הלבטים, השאלות, החומרים שנשארו על ריצפת חדר העריכה? עכשיו יש לכם הזדמנות מצויינת לראות איך זה קורה באמת, לצפות בחזרה אקוסטית מיוחדת של הפרוייקט של עידן רייכל ולהפגש עם הזמרים! מה צריך לעשות
|?|
כל הפרטים בפורום הפרוייקט של עידן רייכל http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1254&messageid=165913819
|קול|
אוהבים גאדג'טים? עברתם דירה? הראש שלכם מלא ברעיונות לגאדג'טים שהיו מקלים עליכם את המעבר? אז התחרות הבאה בפורום יוצאים מהבית מושלמת בשבילכם
|!|
ספרו לנו על הגאדג'ט שהכי נחוץ לכם בדירתכם ואולי תזכו בפרס
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=794&messageid=165954026

סטוריברוק

חיפשתי את הלב שלי..

סתם, בפייסבוק/לימודים/סוני/האישה הטובה..
המחשב רשמית מת, העונה במלא נגמרה והפורום הזה יותר מדי ״טים טרמפ״ אז ירדתי למחתרת כמו רג׳י..

נאשוויל

התחלתי את הפרק הראשון והדבר הראשון שתפס אותי זו השחקנית המדהימה, שכחתי את שמה (שיחקה בעונה הראשונה של "סיפור אימה אמריקאי" כאישתו של הדביל). היא מדהימה, אני כ"כ אוהבת אותה!!
הסדרה טובה בנתיים ואני ללא ספק אמשיך איתה!
שירו'ש, בלי עצבים, קאסל עדיין בתוכנייה

mrs.coach !!

קוראים לה קוני בריטון.
אני מתה מתה מתה מתה על השחקנית הזאת.
היא גם שיחקה בסדרה מעולה נוספת
friday night lights
לא הביאו אותה לארץ (לדעתי בגלל הפוטובול וישראלים לא מתחברים לספורט הזה)
היא משחקת את אישתו המהממת של המאמן של נבחרת הפוטובול בתיכון המקומי. היא היועצת בתיכון. יש בין השחקנים הראשיים כימיה מדהימה
זו סדרה מאממת!!

היא כ"כ כובשת ומקסימה

אני שמעתי על הסדרה הזו בעבר, היא ברשימת המתנה שלי

shirush3

New member

אני אעשה לך תת קטגוריה של קאסל ואת תהיי מחויייבת לתת דיווח

התחלתי את עונה 3 של גילמור אם כבר

LeAnnDylan

Well-known member

בפרק הראשון גם אני התלהבתי ממש מהדמות של ריינה. בעיקר בגלל שהיא מזכירה לי את פיית' היל על כל נגזרותיה.
אבל בהמשך לומדים להכיר ולאהוב את הדמות של ג'ולייט. היא דמות מאוד מורכבת ומעניינת והיידן פנטייר משחקת אותה בצורה פנטסטית.
חוץ מזה, שמחה שאהבת את הפרק הראשון. אשמח לשמוע עוד חוויות מהצפיה שלך כשתמשיכי

זהו, אני בשלב שג'ולייט מעצבנת אותי

אבל זו רק ההתחלה, אני אמשיך לדווח.
תודה על ההמלצה

מחר מחר מחר מחר מחר

המפץ הגדול
האנטומיה של גריי
יומני הערפד.
אני אוהבת את ימי שישי, האמת שבאופן כללי אני ממש אוהבת את ימי שישי (הרבה יותר משבת), יש אווירה כזו נעימה, יש ריח של בישולים וחלות, יש שנ"צ!!! ויש את הסדרות שאני אוהבת

Y. Welis

New member
זה אכן היום של השבוע. כבר מהיסודי כשהיה קצר

יותר, וכלל לעיתים נסיעות למקומות טובים.

לפני הרבה שנים, לפני שהיו כבלים או אינטרנט, היה סרט קולנוע בערוץ 1 בשישי בערב (אחרי ה'יומן'), שהיה *ה*סרט. הרבה קלאסיקות.

אבל מה שאהבתי בעיקר היו הסדרות בלימודית (אח"כ חינוכית) בצהריים. תמיד משהו בריטי טוב, לרוב על פיראטים מהמאה ה-18 שנאבקים בגלים בחולצות לבנות גדולות, או משהו תקופתי דומה שמביא את השבת.

נכון! אני אהבתי את הסדרה

עם הכומר והנזירה שפתרו פשעים (זוכר שדיברנו על זה פעם?),
ואהבתי את הסרט הערבי
ואח"כ סיבה למסיבה - ממש אהבתי את התוכנית הזו, ואז באמת הסרט שחיכינו לו.
אחחח ערוץ אחד בסה"כ, אבל לא זכור לי כמשהו רע כ"כ.

ואני אהבתי את אדונים ומשרתים

ומספר הסיפורים עם הכלב.....

אני ובעלי דיברנו לפני שבוע על הסרט הערבי בשישי בערב....
תמיד לבחורה קראו לינדה, וכמעט תמיד ירו לה בחזה והיא נפלה באטיות אחורה בזמן שהגיבור רץ אליה וקרא "לינדה יא לינדה....."

the good old times

סיפורי עמים!!! תוכנית מדהימה, כ"כ אהבתי אותה

יש את האתר הזה שניתן לצפות בכל הפרקים באופן חוקי:
http://www.veoh.com/watch/v11246343F82eaBs?h1=The+Storyteller+-+The+Soldier+and+Death

ומהסרט הערבי אני הכי זוכרת שהמשפט הכי נפוץ היה:
יא איבּני, יא בּאבּא, יא איבּני, יא בּאבּא (בבכי קורע לב
)
הלו, הלו, הלו יא דוּקטוּר (תמיד הם דיברו בטלפון עם הדוּקטוּר
)

Y. Welis

New member
זה דווקא לפני 20 שנה כמעט בדיוק

השידור השני של 'אדונים ומשרתים' היה מפב' 92' עד אוג' 93'. הייתי קונה במיוחד עוגה אנגלית לפני ומכין תה. סוג של מנהג (משמין. לא כדאי) לאכול דברים שמתאימים לסידרה שהוצגה.

כדאי אגב לקנות את 'מספר הסיפורים'. יש על DVD. עדיין מצויין. עונה אחת רגילה ואחת על המיתולוגיה היוונית (עם מי שהיה בהמשך דאמבלדור).

לא זוכר יריות בסרטים הערבים של שישי, אבל כן את עאדל אימאם המצויין, ועוד כמה נאות (מרוות אמין, אאל"ט). היו לעיתים רחוקות גם סרטים קומיים.

למעלה