מרגישים שהגיע הזמן לקחת שליטה על העתיד הכלכלי שלכם?
שואלים את עצמכם איך מתקדמים לעבר עצמאות כלכלית?
הכול מתחיל בשאלה הנכונה.
באחד מחגי הפסח עלתה בי תובנה מהותית לגבי החכמה ביהדות:
החכמה האמיתית היא לא לדעת את כל התשובות, אלא לדעת לשאול את השאלות הנכונות.
כשהייתי סטודנט בטכניון, חשבתי שהיכולת לשאול את השאלות היא המפתח להצלחה, כמו שטען איינשטיין.
אבל לאורך הדרך למדתי דבר חשוב נוסף: לא מספיק לדעת לשאול, חשוב גם לדעת את **מי** לשאול.
כי התשובות הטובות ביותר יגיעו מאנשים שעשו והצליחו, לא פעם אחת, אלא באופן עקבי.
הם יודעים מה עובד ומה לא, ויותר מזה, הם יודעים איך לשאול את עצמם את השאלות שדוחפות אותם קדימה.
לפני שנתיים, חמוש בתובנה הזו, החלטתי להקים את הפודקאסט שלי – **פודקאסט נדלניר**, שמטרתו לחקור הצלחה.
אני מראיין אנשים שהלכו את הדרך והגיעו להישגים משמעותיים, כדי ללמוד מהם לא רק על הצלחותיהם, אלא גם על האתגרים שהם התמודדו איתם.
כל שיחה מביאה השראה, כלים מעשיים, ואנרגיה חיובית!
השבוע ראיינתי את יערה נשיא, מייסדת מיזם "שותפים לשפע"
דיברנו על המהפך שעשתה בחיים – לא רק מעבר משכירה למשקיעה,
אלא גם משכירה ליזמית מצליחה.
מצאתי הרבה נקודות חיבור בין הסיפור שלה לדרך שלי, כמהנדס שכיר שהפך ליזם נדל"ן עצמאי.
רגעי הפריצה
אלה אותם רגעים קריטיים שבהם החלטה אחת או פעולה נכונה
יכולה לשנות את כל מהלך החיים – הם מה שמניעים אותנו קדימה.
פודקאסט נדלניר הוא לא רק על השקעות נדל"ן – זהו כלי לחקירת הצלחה, לכל תחומי החיים.
אני מזמין אתכם להצטרף למסע הזה, להתחבר לסיפורים מעוררי השראה, ללמוד כלים פרקטיים, ולשאוב השראה שתוביל לשינוי אמיתי בחיים שלכם.
האזינו עכשיו לפודקאסט נדלניר בSPOTIFY
ותתחילו לשאול את עצמכם את השאלות הנכונות!
מעדיפים לצפות בוידאו?
כל הפרקים מצולמים בוידאו ונמצאים בערות היוטיוב שלנו.
מוזמנים להירשם כדי לקבל התראות על פרקים חדשים.
#פודקאסט #השראה #עצמאותכלכלית #פיתוחאישי #השקעות #ניהולזמן #יזמות #קריאתספרים #הצלחה #חופשכלכלי #צמיחה #החלטות
שואלים את עצמכם איך מתקדמים לעבר עצמאות כלכלית?
הכול מתחיל בשאלה הנכונה.
באחד מחגי הפסח עלתה בי תובנה מהותית לגבי החכמה ביהדות:
החכמה האמיתית היא לא לדעת את כל התשובות, אלא לדעת לשאול את השאלות הנכונות.
כשהייתי סטודנט בטכניון, חשבתי שהיכולת לשאול את השאלות היא המפתח להצלחה, כמו שטען איינשטיין.
אבל לאורך הדרך למדתי דבר חשוב נוסף: לא מספיק לדעת לשאול, חשוב גם לדעת את **מי** לשאול.
כי התשובות הטובות ביותר יגיעו מאנשים שעשו והצליחו, לא פעם אחת, אלא באופן עקבי.
הם יודעים מה עובד ומה לא, ויותר מזה, הם יודעים איך לשאול את עצמם את השאלות שדוחפות אותם קדימה.
לפני שנתיים, חמוש בתובנה הזו, החלטתי להקים את הפודקאסט שלי – **פודקאסט נדלניר**, שמטרתו לחקור הצלחה.
אני מראיין אנשים שהלכו את הדרך והגיעו להישגים משמעותיים, כדי ללמוד מהם לא רק על הצלחותיהם, אלא גם על האתגרים שהם התמודדו איתם.
כל שיחה מביאה השראה, כלים מעשיים, ואנרגיה חיובית!
השבוע ראיינתי את יערה נשיא, מייסדת מיזם "שותפים לשפע"
דיברנו על המהפך שעשתה בחיים – לא רק מעבר משכירה למשקיעה,
אלא גם משכירה ליזמית מצליחה.
מצאתי הרבה נקודות חיבור בין הסיפור שלה לדרך שלי, כמהנדס שכיר שהפך ליזם נדל"ן עצמאי.
רגעי הפריצה
אלה אותם רגעים קריטיים שבהם החלטה אחת או פעולה נכונה
יכולה לשנות את כל מהלך החיים – הם מה שמניעים אותנו קדימה.
פודקאסט נדלניר הוא לא רק על השקעות נדל"ן – זהו כלי לחקירת הצלחה, לכל תחומי החיים.
אני מזמין אתכם להצטרף למסע הזה, להתחבר לסיפורים מעוררי השראה, ללמוד כלים פרקטיים, ולשאוב השראה שתוביל לשינוי אמיתי בחיים שלכם.
האזינו עכשיו לפודקאסט נדלניר בSPOTIFY
ותתחילו לשאול את עצמכם את השאלות הנכונות!
נדלניר | מדברים נדל"ן ועסקים NADLANIR
Podcast · Nir Babajani · בפודקסט זה נדבר על נושאים של נדל"ן עסקים וכסף, נחלוק טיפים חשובים ורעיונות כיצד למנף השקעות ולאתר השקעות עם סיכויי הצלחה טובים יותר
open.spotify.com
מעדיפים לצפות בוידאו?
כל הפרקים מצולמים בוידאו ונמצאים בערות היוטיוב שלנו.
מוזמנים להירשם כדי לקבל התראות על פרקים חדשים.
#פודקאסט #השראה #עצמאותכלכלית #פיתוחאישי #השקעות #ניהולזמן #יזמות #קריאתספרים #הצלחה #חופשכלכלי #צמיחה #החלטות