pilovich shahaf
New member
"פוזה" מביאה אליכם את הצד השני..../images/Emo7.gif
של הטרגדיה, מה שאמור היה להבטיח חיים של אחרים, קטע את חייו של דורי ז"ל* בפיגוע שלא היה נהרג בחור צעיר אחד, וגבר אחר סובל מהלם. "פוזה" מביאה אליכם את הצד השני של הטרגדיה...
שחר אלקיים עורך מגזין "פוזה" וכותב הכתבה מביא בסיגנונו המיוחד את הצד השני של הטרגדיה, לנוחיותכם הכתבה/הקובץ המצ"ב להודעה זו...
לי אישית מה שהפריע בכתבה זו במיוחד, היא התיחסותו של עורך המגזין וכותב הכתבה בכל אשר למינהל תקין בכלל ולנהלים בפרט...:- ציטוט מתוך הכתבה ככתבה וכלשונה..." פתאום קמו כל החכמולוגים עם הערות ושאלות, שאפילו יאסר עראפת יותר רילוונטי מהן": למה לא שמו שלט אזהרה מתחת לשרשרת,למה לא צבעו את השרשרת בצבעים זוהרים
מדוע לא סגרו את האנפלאגד כשקרתה התאונה
... סוף ציטוט. למה
מה אגיד לכם, פשוטו כמשמעו, אם אורי פריגל הבעלים של המגזין, קונסול הולנד ודנמרק, חבר מועצה וסגן ראש עיר -מחזיק תיק הנדסה לשעבר שהוא למעשה העורך הראשי של המגזין "פוזה" אישר את הכתבה הזו בכלל והציטוט שלעיל בפרט, אז מי אני בכלל....
לסיכום: אני מחזק את הסיפא בכתבתו של שחר אלקיים..." ומקוים שהצדק יצא לאור. כי אפילו בבית משפט, עושים בימנו לא רק דין אלא גם צדק...
מבחן התוצאה. פ"ש.
של הטרגדיה, מה שאמור היה להבטיח חיים של אחרים, קטע את חייו של דורי ז"ל* בפיגוע שלא היה נהרג בחור צעיר אחד, וגבר אחר סובל מהלם. "פוזה" מביאה אליכם את הצד השני של הטרגדיה...