"פוזה" מביאה אליכם את הצד השני..

pilovich shahaf

New member
"פוזה" מביאה אליכם את הצד השני..../images/Emo7.gif

של הטרגדיה, מה שאמור היה להבטיח חיים של אחרים, קטע את חייו של דורי ז"ל* בפיגוע שלא היה נהרג בחור צעיר אחד, וגבר אחר סובל מהלם. "פוזה" מביאה אליכם את הצד השני של הטרגדיה...
שחר אלקיים עורך מגזין "פוזה" וכותב הכתבה מביא בסיגנונו המיוחד את הצד השני של הטרגדיה, לנוחיותכם הכתבה/הקובץ המצ"ב להודעה זו...
לי אישית מה שהפריע בכתבה זו במיוחד, היא התיחסותו של עורך המגזין וכותב הכתבה בכל אשר למינהל תקין בכלל ולנהלים בפרט...:- ציטוט מתוך הכתבה ככתבה וכלשונה..." פתאום קמו כל החכמולוגים עם הערות ושאלות, שאפילו יאסר עראפת יותר רילוונטי מהן": למה לא שמו שלט אזהרה מתחת לשרשרת,למה לא צבעו את השרשרת בצבעים זוהרים
מדוע לא סגרו את האנפלאגד כשקרתה התאונה
...
סוף ציטוט. למה
מה אגיד לכם, פשוטו כמשמעו, אם אורי פריגל הבעלים של המגזין, קונסול הולנד ודנמרק, חבר מועצה וסגן ראש עיר -מחזיק תיק הנדסה לשעבר שהוא למעשה העורך הראשי של המגזין "פוזה" אישר את הכתבה הזו בכלל והציטוט שלעיל בפרט, אז מי אני בכלל....
לסיכום: אני מחזק את הסיפא בכתבתו של שחר אלקיים..." ומקוים שהצדק יצא לאור. כי אפילו בבית משפט, עושים בימנו לא רק דין אלא גם צדק...
מבחן התוצאה. פ"ש.

MARMELAD

New member
סיפור עצוב נורא

אני חושב שמהסיפור הזה כולם יוצאים נפגעים. הנער שמת, אשכול. מההיכרות היחסית שטחית שלי עם אשכול אני בטוח שהוא לא הניח את השרשרת בחניון סתם כך. אם הוא אומר שזה כדי למנוע כניסה של רכב-מפגעים - אני מאמין לו. ויחד עם זאת נער צעיר מצא את מותו בגלל השרשרת ההיא. אני בטוח שבסופו של דבר בית המשפט יאמר את דברו. לעניות דעתי יש כאן אחריות מסויימת של אשכול. עם כל הסימפטיה למה שעובר עליו מאז התקרית, לו רק היה משקיע עוד עשר דקות כששם את השרשרת - לא היינו מדברים על זה היום. אם היה צובע אותה, אם היה שם שלט, אם היה - אני לא יודע! אלוהים ישמור, ילד מת. בגלל שרשרת. יהי זכרו ברוך.

הכל טוב

New member
למרמלד ויתר הקוראים !!!!

בל נשכח שכל הסיפור הנורא הזה מתחיל ונגמר בשיטת ה "סמוך" הנפוצה כל כך במחוזותינו במזרח התיכון הישן שלנו. לאורי פריגל אני חוזרת ושואלת אם יש לו מידע על החוקים הקשורים להצבת מחסומים - הרי כתוב כאן בפורום שהוא היה מהנדס העיריה פעם . שום דבר שעובר על אשכול משתווה ולו בדמיונכם הפרוע ביותר על מה שעובר על המשפחה היקרה הזו שאיבדה ילד ילד ילד מתוק כזה. זו כמובן לא "תחרות" על מי שסובל יותר ואין לי מילים לתאר מה אני מרגישה כשאני קוראת את המילים שכתב שחר אלקיים ב"פוזה" וכמובן זכותו להביע את דעתו.

poza

New member
לא נראה לכם - אל תקראו!

לא אורי פריגל ולא שחר אלקיים אשמים בתאונה המצערת הזו. קראתי את הכתבה, וגם אם יש מישהו שלא מסכים איתה. זו הבעייה שלו. במדינה הזו יש חופש דיבור, חופש כתיבה ומי שלא נראה לו שיתבע אותם או שפשוט לא יקרא את הכתבה. כך זה שיש לאנשים אפשרות לכתוב מה שהם ררוצים בלי ביקורת. חוץ מזה לפי הפרסומים העיתונות מדובר שני קציני משטרה שמעורבים בפרשה ויתכן ואשכול לא הניח את השרשרת על דעת עצמו. אני מסכימה שעונש מגיע לו. הוא גרם למוות של נער צעיר ולאובדן חיי אדם. אבל במדינה הזו הכל הולך לאט ומסורבל. והאמת תצא לאור רק בעוד זמן רב.

הכל טוב

New member
../images/Emo59.gifבינתיים רק שמועה !!!

שימו לב !!!! פרקליטות מחוז הדרום אינה מרפה. הם מנסים להוציא את התיק מאילת בטענה שבשל העברתו של השופט רון אלכסנדר לירושליים אין טעם להתחיל לחקור ולהגיע למשפט באילת !!!!! כמו שציינתי בכותרת הנושא - זאת שמועה ואשמח אם מישהו ייתן גיבוי לשמועה זו. מה קורה פה ??? מדוע הפרקליטות כל כך מתעקשת להוציא את החקירה מאילת? יש לשאול שאלה- מי "עושה במכנסיים" עכשיו ו"עובד" כל כך קשה על הנושא? בעתיד - תשובות !!!!!

הכל טוב

New member
חדשות טובות !!!!

עו"ד בא כוח משפחת דמרי הצליח להשאיר את החקירה בידי השופט רון אלכסנדר ועל כך תבוא הברכה. הדיון הבא ייערך בבית משפט השלום באילת ב-4 ליוני 2002 זה בדוק.

למעלה