פוחדת מהתגובה של ההורים

Angel lips

New member
פוחדת מהתגובה של ההורים

יש לי חבר דיי חדש שאנחנו איתו רק כמה חודשים, ההורים חושבים שאני עדין בקשר עם האקס שהיינו חברים שנתיים אבל אנחנו בעצם רק ידידים. החבר שלי בן 25 זאת אומרת שיש בינינו הבדל של 9 שנים ואני מעדיפה להסתיר מההורים ( ודווקא יש בזה משהו מרתק) אני בטוחה כשהם יגלו הם לא יתנו לי לצאת איתו וממש יגבילו אותי, אנחנו ניפגשים בזמן שההורים חושבים שאני עם חברות וכו' והוא בא רק כשהבית ריק... איך הייתם מגיבים עם בת 17 הייתי מביאה מישהו מבוגר ממנה ב9 שנים, איך לעזעזל הם יבינו שאנחנו אוהבים ושאני מספיק בוגרת להבין מתי מנצלים ומתי מכבדים ואוהבים אותי.

g i l i

New member
בתןר בת 15 וחצי ש..

הייתה עם מישהו שגדול ממנה ב9 שנים.. אני חושבת שההורים שלך לא יבינו את זנ כל כך בקלות למרות שאת הרבה יותר בוגרת ממני תסבירי להם שהם יאלצו לקבל את זה כי אתם תהיו ביחד בכל מקרה.. וחוצמזה את בטוחה שאת באמת מאוהבת בו והוא בך? וחוצמזה תסבירי להם שכשהם יראו אותו הם יבינו תזמיני אותו לארוחה אצלך או משהו... תגרמי להם להבין שאם הוא היה צעיר בכמה שנים הם כן היו מחבבים אותו? והגיל לא ממש משנה לאף אחד.. ובטח לא לקופידון..

faith2

New member
אמממ...

בזמן שהיא עסוקה בלימודים ויש צבא בדרך....והיא רק מתבגרת ומגלה את זהותה האמיתית...מה לה ולבחור שכבר גילה את הזהות שלו, מתחיל לבסס את חייו, מנוסה.....היא עדיין ילדה. אני לא מבינה איך מערכת כזאת יכולה להתקיים?....

Angel lips

New member
את סיפרת להם?

אני לא רוצה להביא אותו הביתה לארוחה זה יכניס אותו למצב לא נעים... הוא חבר שלי ולא של ההורים, אבל נכון אני הבת שלהם והם דואגים.. אז אולי פשוט להמשיך להסתיר? או שאם זה יתגלה יהיו לי בעיות אחריי זה?

faith2

New member
אממ...אממ...

אני לא יודעת בדיוק איך להגיב לך...אבל אם לי הייתה ילדה ואני מדגישה ילדה שיוצאת עם גבר....לא נראה לי שהייתי תומכת בה....הייתי מתקשרת לבחור הזה ואומרת לו מה לעזזאל הוא מחפש אצל ילדה?

Angel lips

New member
חחחחחח מתקשרת לבחור

זה באמת העלה לי חיוך לחשוב שאמא שלי מתקשרת לחבר שלי :) דיי נו זו חוויה טוב לי איתו כיף לי איתו, אנחנו אוהבים למה לפסול את האהבה שלנו? יש בזה משהו מדליק שהוא בעל ניסיון ויודע הרבה ואני מרגישה בטוחה לידו... אם אנחנו מספר חודשים יחד וכיף לי איתו אנחנו מבלים יוצאים למסעדות לפאבים ולפעמים סתם ערב רומנטי בבית, אנחנו מדברים המון וכיף... אני בטוחה שלאמא שלי תיהיה את אותה התגובה אז כדאי להמשיך להסתיר? כשאני אסתכל אחורה בחיים שלי אני אזכור את התקופה הזו כמשהו יפה ומתוק יהיה לי זכרון נעים מהתקופה שביליתי איתו

gal-or

New member
שני דברים:

1. פייט את, כאימא צריכה לתמוך בילדה שלך ולא משנה מה היא עושה! ילד שלך הוא בשר מבשרך! 2. לאלמונית ששאלה: סביר להניח שאימא שלך תגיד משהו, כי לחוק במדינה יש הרבה מה להגיד בעניין. עדי

Angel lips

New member
כן וזה הכי עצוב :(

שאיזה חוק במדינה יקבע למישהו שאסור להתאהב במישהו מבוגר ממנו כשבניי 17 ורק בגיל 18 אוכל להתאהב במי שאבחר... אני אוהבת אותו לא רוצה לסבך אותו עם המשפחה שלי ועם החוק, אני רוצה שהקשר שלנו יהיה כיף ונחמד ולא מיליון בעיות וזה קשה :( נכון שזו אמא שלי והיא בשר מבשרי אבל היא אכן יכולה להציב לי גבולות ולהתנגד להתנהגות שלי בגלל זה מאכזב אותי כל כך ואני מראש יודעת שהיא לא תואהב את זה.

faith2

New member
אני נערה בגיל שלכן. 18

וזה נראה לי כל כך לא מציאותי לנהל מערכת יחסים שכזאתי. אבל זאת אני, אולי בגלל שעדיין לא חוויתי מערכת יחסים יציבה.

Nietz§che

New member
תחשבי על מה שאת כותבת.

לתמוך בילד לא משנה מה הוא עושה ? ואם הוא משתמש בסמים ? שודד ? רוצח ? מועל בכספים ? פוגע באנשים ? תפקיד מאוד עיקרי של ההורים, מעבר ללספק לילדים את הצרכים שלהם על מנת לשרוד פיזית, זה לכוון את הילדים שלהם לחיים מוצלחים כפי שהם רואים זאת.. לתמוך בילד בכל דבר ? אני ממש לא מסכימה איתך. לאהוב ללא תנאים - כן. אבל לא צריך לתמוך בכל דבר שהוא עושה.

gal-or

New member
חמודה,

התפקיד שלי כהורה, הוא בהחלט לכוון את הילד שלי. אבל, אם הוא עשה טעות בחיים, כן לעזור לו לצאת ממנה וכן לתמוך בו!!!! אני נגד כמובן כל הדברים שציינת, ואולי לא הובנתי נכון, אבל אנחנו לא חסינים מפני טעויות בחיים! עדי

g i l i

New member
בקשר לזה שזה מדליק

ובעל נסיון..נראה שהבחור יותר מלהיב מאשר כל דבר אחר.. את בטוחה שזאת אהבה לא סתם הדלקות על כל העניין הזה.. חוצמזה שאני תומכת בפיית' גם בתור נערה (או לפי מה שהיא אמרה ילדה) אפילו בת 18 אני לא חושבת שיש לך מה לחפש אצלו- תכלס קשר כזה לא ממש בריא...

Angel lips

New member
למה?

יש לי כל כך הרבה סיבות למה לא, שאני לא מבינה למה כן....

g i l i

New member
בדיוק מה שאמרתי..

את כל כך שקועה בהתלהבות של מה שזה כן ומה שזה נותן לך, במקום לחשוב על כל הדברים שאת צריכה לחשוב עליהם את חושבת על למה לא לספר לאמא. תחשבי על- למה כן, למה כדאי מה זה ישנה.. וחוצמזה אם את כל כך בטוחה בזה שאת לא צריכה לספר למה פנית אלינו? כנראה שאת חושבת שיש סיבה לספר לאמא אבל עוד לא החלטת מה היא ובגלל זה ...

תראי

את בת 17 לא 15 וחצי. את מבינה וידעת מה את רוצה. זה שהיית בת 18 היה הופך את זה לבסדר? מה, הפרש של שנה או כמה חודשים עושה אצ ההבדל? ואם היית בת 20 והוא 29 או 30 והוא 39 אז זה בסדר? למה, כי יש קידומת של 2 ו-3 לגיל. ההפרש שלכם ל כזה נורא. אם טוב לכם, מברוק.

תראי

את בת 17 לא 15 וחצי. את מבינה וידעת מה את רוצה. זה שהיית בת 18 היה הופך את זה לבסדר? מה, הפרש של שנה או כמה חודשים עושה אצ ההבדל? ואם היית בת 20 והוא 29 או 30 והוא 39 אז זה בסדר? למה, כי יש קידומת של 2 ו-3 לגיל. ההפרש שלכם ל כזה נורא. אם טוב לכם, מברוק.

תשמעי

אני גם בת 17. בגל 14 יצאתי עם מישהו שמבוגר ממני ב7 שנים (14 ו21!!!) הסתרתי מההורים את הקשר שנמשך שנה וחצי! בכל אופן, היום אני בת 17 ובמבט לאחור אני מודה לאלוהים שהקשר הזה נגמר ונגמר בטוב ולא בניצול מכל סוג שהו... אבל כמובן יש הבדל כי אני הייתי בת 14 ואת בת 17 ויש הבדל ענקי.. אמא שלי אמרה לי שאם היום הייתי יוצאת עם בן 21 לא הייתה לה בעיה עם זה... אולי תנסי לשאול את אמא שלך על זה תאורטית, תוך כדי שיחה.. בשביל לברר אם היא בעד או נגד... סך הכל עוד שנה את מבוגרת ואחראית לעצמך

Angel lips

New member
דיברתי איתה...

כאילו סתם שאלתי אם היה לה פעם מישהו מובגר ממנה ומה היא חושבת על זה.. לא ראיתי אצלה בצורה חדה שהיא אומרת לא זה סוף העולם... אבל עד שזה לא מגיע אליך לבית התגובה שונה

jessy19

New member
../images/Emo4.gif

סליחה על השאלה אבל מה יש לילדה בת 17 להיות עם מישהו בן 25??? אני בת 20 ולא מסוגלת לחשוב על עצמי יוצאת עם מישהו בן 25... אני אם הייתי הורה, הייתי משוחחת עם שני הצדדים ועם הוריו של הבחור וביחד מנסים לבדוק אם זה רציני באמת או לא.

למעלה