פוחדת

פוחדת ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אחרי היום הקשה שהיה לי היום, וההודעה עם הסיפור נמחקה מהפורום לא יודעת איך-שום טיפול פסיכאטרי לא היה מהווה תחליף להיום, אין לי כבר כח לכתוב יותר כלום, עיפה, ומחר..........
רחל-נשמה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ערב טוב רחל

אולי בכל זאת תגידי מה קורה לך?
את יכולה גם באתר, אם יש לך צורך לדבר.

מחבקת..

מקווה שיהיה יותר טוב מחר. אני תמיד מקווה. בוחרת לראות פרח כדבר שמחייך אליי. נמחק לך סיפור. אז הנה אחד שלימד אותי.. מקווה שיעזור.. שכרתי שרברב לעזור לי בשיפוץ בית ישן. וכבר לאחר שהתחיל ביום ראשון קשה בעבודה, פנצ´ר גרם לו לאבד שעת עבודה, והמקדח החשמלי הפסיק לעבוד, משאית הטון הישנה שלו סירבה להתניע. בעת שהסעתי אותו לביתו הוא ישן בשקט מאובן. שהגענו לביתו, הוא הזמין אותי לפגוש את משפחתו. ובזמן שהלך לקראת דלת ביתו, הוא חלף לרגע על פני עץ קטן, ונגע בקצוות הענפים על שני ידיו. כשהדלת נפתחה הוא עבר שינוי מדהים. הוא עטף פניו בחיוכים, חיבק את שני ילדיו ונישק את אשתו. לאחר מכן, הוא ליווה אותי למכונית. הוא עבר ליד העץ, וסקרנותי גברה עליי. שאלתי אותו בקשר למה שראיתי שעשה לעץ הקטן. "אווו, זה עץ הצרות שלי," הוא ענה. "אני יודע שאין לי מה לעשות בקשר לבעיות בעבודה, אבל דבר אחד בטוח, צרות אלה, לא מקומם בבית עם אישתי והילדים. ולכן, אני פשוט מניח אותם על העץ כל לילה כשמגיע הביתה, ומבקש מאלוהים לשים עין עליהם. ובבוקר אני לוקח אותם שוב." "מצחיק," הוא חייך, "אבל כשאני בא בבוקר לקחת אותם, הם לא קרובים לכמות שזכרתי שתליתי בלילה של לפני.." שלך, שני. i have a dream

שני איזה סיפור מקסים אהבתי ../images/Emo23.gif

תודה לך על העידוד, והסיפור ממש גרם לי חיוך, וקיבלתי מסר, הלוואי שיכולתי להפנים אותו. המון אהבה רחל-נשמה

חנה-יקרה

איפו את נעלמת לי , ככה מהצט
זהו אם אני לא בצט-מזניחים את המשפחה
, שמחה שהצטרפת לפורום חמודה, ותודה על החיזוקים . שבת קסומה רחל-נשמה

תחזיקי מעמד, רחל ../images/Emo24.gif

ובתוך המצוקה והקושי שאת נמצאת בו, אל תשכחי שיש כאן המון אנשים שאוהבים אותך מאוד!

נטע-את מקסימה

וגם אנחנו אוהבים אותך פה, אני שמחה לראות איך את תומכת , ומחבקת, ואומרת מילה טובה כמה שיכולה. אני רק שומעת ו/או קוראת דרך תגובות בפורום, כמה את מקסימה , משיחות בצט איתך. נראה לי שאני היחידה מפורום סהר-מבוגרים שלבנתיים עוד לא יצא לי לדבר עם אנשי הפורום בצט, כנראה שאתם נכנסים בשעות שאני כבר בחלומות, או שהכניסה שלי לחדר לא נכון-תמיד הוא ריק. רחל-נשמה

פרוזק למה ../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

למה רק נשיקה , אחת ללחי ימין מה עם לחי שמאל ?
, את רוצה שמעכשיו תתחיל מריבה בין השתיים, כשזה עוד בוירטואלי, מה יקרה כשזה יהיה בריאלי ?
תודה מתוקה על הכל, ומקווה שתמשיכי להשאיר לנו תמיד את הדיווח היומי שמצד אחד מדבר על כאב , ובדידות,
ומצד שני נאמר בהומור וגורם לנו חיוך של הבנה ,והזדהות
אז מקסימה גם דרכך המיוחדת לדבר על כאבך גורמת לאחרים להרגיש קצת טוב, קחי בחזרה
המון אהבה רחל-נשמה

agness_666

New member
היי רחל

חזרתי לא מזמן וראיתי את ההודעה לא הבנתי בדיוק מה קורה, אבל בכל מקרה רוצה לחזק אותך ולקוות שעד שעניתי המזל הנאחס נעלם וההרגשה השתפרה. בינתיים שולחת לך מלא חיבוקים ואהבה. אגנס

אגנס אני שמחה שחזרת למשפחה

ההרגשה שלי היום טובה תודה לאל, והכל נפלא המון אהבה לך יקרה רחל-נשמה שבת קסומה זר פרחים לשבת:

Mאיה

New member
רחל??

אני לא יודעת במה מדובר. אתמול עבר עליי יום קצת עמוס, כך שלא יצא לנו לדבר. דברי איתי ברגע שתראי את ההודעה. אני דואגת. ואם תרצי אוכל אפילו לבוא היום. דברי איתי... אוהבת, Mאיה.

אחותי-היקרה

אוהבת אותך, אוהבת אותך, אוהבת אותך, אוהבת אותך
יום שישי היום, פונה לאלוהים ומבקשת ממנו שיתן בריאות לסבתא אני ואלוהים יום שישי במיוחד, יש לנו פגישה לשיחה כמעט קבוע.
אם תוכלי אני לא רוצה להכביד, לא יודעת האמת מה המצב אצלך, קצת הסתגרתי לי בימים האחרונים, אז קחי את ה-
, ואם בא לך בואי לבקר, ואת יכולה גם לבוא לא לבד
, שתהיה לך שבת קסומה, שימי ליד המיטה של סבתא זר פרחים ממני
, חשוב מאוד כשתגיעי אליה תני לה
-ללחי ימין.
-ללחי שמאל ובערב כשאני אדליק את
השבת-ואנהל איתו את השיחה, אבקש ממנו, שכמו שעזר ועוזר לי עד היום ברגעים הקשים, והוא מחליט לאן תמשיך דרכי, שיעזור לסבתא ברגעיה הקשים בדרך שיבחר, שלא תסבול. מצרפת לך את הקטע שמלווה את חיי. עקבות בחול ``לילה אחד חלם אדם חלום: הוא חלם שהוא הולך על שפת הים, מטייל עם אלוהיו. מולו בשמיים הבזיקו תמונות מתוך חייו, בכל תמונה שהבזיקה בשמיים, הבחין בשני זוגות רגליים שהיו בחול: זוג אחד שלו, והשני של אלוהיו. כשהבזיקה תמונה אחרונה מחייו, הביט האדם לאחור על העקבות בחול, הבחין שפעמים רבות, יש זוג אחד של עקבות לאורך הדרך, הוא גם הבחין שדווקא בתמונות העצובות של חייו, קרה הדבר. פנה האדם לאלוהיו ושאל: ``אלוהים אתה אמרת לי, שכאשר אחליט ללכת אחריך, תלך איתי לאורך כל הדרך, אך הבחנתי כי בתקופות הקשות, ביותר בחיי, צעדתי ל ב ד י. מדוע בזמנים שניזקקתי לך ביותר,עזבת אותי?`` ענה לו אלוהים: אוהב אני אותך, ולעולם לא אעזבך, בתקופות שהיה לך הכי קשה- נשאתי אותך על ידיי...`` אז אני יודעת Mאיה שאלוהים נמצא עם סבתא בכל רגע ורגע, הוא שומע את כל התפילות, את כל הבקשות, והוא לא עוזב אותה לבד. מה שהוא יבחר שיקרה, יהיה רק מאהבתו אליה. רחל-נשמה שלא זכתה לראות אף אחד מהסבתות ברגעיהן האחרונים , ולהפרד כמו שבקשו בגלל הנוול בחיי-גם במותן ובבקשתן האחרונה הוא איבד צלם אנוש

בוקר טוב לכולם

המזל הנאחס של אתמול אכתוב סיפור כשאחזור-קשור לחברת חשמל-ביום חם. אני פוחדת מהיום בשעה 2 ומעלה...הלילה עבר טוב נשימתית אבל קשה לי ללכת אורטופדית ....וזה יעשה סמטוחה היום...אחרי ששבועות רבים לא יצאתי מהשכונה---אני צריכה פסיכאטר צמוד היום....למה אין פסיכאטר נייד?? זהו רוצה רק להעביר את השעות, והצליח לאכול כי החרדה לא נותנת לי אפילו לשתות , וזה רק מוסיף לחולשה....אל תדאגו...אם אחייך בערב..תדעו שהיה פחות מפחיד ממה שפחדתי(אין סיכוי לא זכיתי לפגוש רופא.נו...שיגרום לי חיוך-רק התמוטטות לכמה ימים עד שאני מחליטה להתעלם ולהדחיק את הביקור). אני עוברת תקופה קשה מלאת פחד, חרדה רפואיים, ואני יודעת שאסור לי לכתוב על זה בפורום, כי להסביר יותר מידי אסור לי....ולכתוב משפט סתום מכניס לחרדה סליחה....זה פשוט בגלל ההקצבה שגרמה לי תחושה רעה, בכלל לדבר...אז נותר לי הפורום, ואני מבינה שגם זה לא פתרון טוב , או הוגן לגביכם, סליחה. רחל-נשמה שהיום מנסה רק להעביר את השעות ושיהיה כבר ערב ואהיה חזרה בבית. מאיה אני לא רוצה לדבר בטלפון היום עם אף אחד-מעדיפה להיות לבד-כי אסור יהיה לי לספר לך דברים רפואיים או בקשר למשפט, מעבר למה שאמרתי...וזה יגרום לי עוד יותר להרגיש רע-מקווה שתביני שאני אוהבת אותך וזה לא קשור. רחל

וסהרה תודה אתמול

על השיחה לכיוונים אחרים-אגב זו השיטה שעובדת עלי גם בטיפולים,בזמן חרדה אסור לדבר איתי על נושא החרדה אלא פשוט הסחת הדעת לכיוון אחר לגמרי בחיי-וזה בחיים נראה מאוד מוזר לאדם רגיל כאילו שיקרתי -ובטיפול יצא מצב שבהתקף חרדה, בכי הסטריה-בלי להרגיש בשניות שי העביר את השיחה על הבורסה....והתחלתי לחייך ניגבתי את הדמעות..עד שתוך דקות אפילו צחקתי ....לא שפויה מה לעשות...אז בזכותך אתמול ישנתי טוב וחשבתי בכלל על אהבה במקום על הבדיקה. רחל-נשמה חבל שאת לא יכולה לדבר איתי בבדיקה , הייתי יותר אמיצה
,הבעיה כשאני בחרדה ולא מבינים אותי -כי לא מכירים את הכל-אני הופכת לתוקפנית, חסרת סבלנות, והפחד גורם לי לא לשמור על הפה-מקווה שהיום הוא ירגיש בחרדה לבד ולא יגרום לי להתפרץ.

למעלה