אחותי-היקרה
אוהבת אותך, אוהבת אותך, אוהבת אותך, אוהבת אותך
יום שישי היום, פונה לאלוהים ומבקשת ממנו שיתן בריאות לסבתא אני ואלוהים יום שישי במיוחד, יש לנו פגישה לשיחה כמעט קבוע.
אם תוכלי אני לא רוצה להכביד, לא יודעת האמת מה המצב אצלך, קצת הסתגרתי לי בימים האחרונים, אז קחי את ה-
, ואם בא לך בואי לבקר, ואת יכולה גם לבוא לא לבד
, שתהיה לך שבת קסומה, שימי ליד המיטה של סבתא זר פרחים ממני
, חשוב מאוד כשתגיעי אליה תני לה
-ללחי ימין.
-ללחי שמאל ובערב כשאני אדליק את
השבת-ואנהל איתו את השיחה, אבקש ממנו, שכמו שעזר ועוזר לי עד היום ברגעים הקשים, והוא מחליט לאן תמשיך דרכי, שיעזור לסבתא ברגעיה הקשים בדרך שיבחר, שלא תסבול. מצרפת לך את הקטע שמלווה את חיי.
עקבות בחול ``לילה אחד חלם אדם חלום: הוא חלם שהוא הולך על שפת הים, מטייל עם אלוהיו. מולו בשמיים הבזיקו תמונות מתוך חייו, בכל תמונה שהבזיקה בשמיים, הבחין בשני זוגות רגליים שהיו בחול: זוג אחד שלו, והשני של אלוהיו. כשהבזיקה תמונה אחרונה מחייו, הביט האדם לאחור על העקבות בחול, הבחין שפעמים רבות, יש זוג אחד של עקבות לאורך הדרך, הוא גם הבחין שדווקא בתמונות העצובות של חייו, קרה הדבר. פנה האדם לאלוהיו ושאל: ``אלוהים אתה אמרת לי, שכאשר אחליט ללכת אחריך, תלך איתי לאורך כל הדרך, אך הבחנתי כי בתקופות הקשות, ביותר בחיי, צעדתי ל ב ד י. מדוע בזמנים שניזקקתי לך ביותר,עזבת אותי?``
ענה לו אלוהים: אוהב אני אותך, ולעולם לא אעזבך, בתקופות שהיה לך הכי קשה- נשאתי אותך על ידיי...`` אז אני יודעת Mאיה שאלוהים נמצא עם סבתא בכל רגע ורגע, הוא שומע את כל התפילות, את כל הבקשות, והוא לא עוזב אותה לבד. מה שהוא יבחר שיקרה, יהיה רק מאהבתו אליה. רחל-נשמה שלא זכתה לראות אף אחד מהסבתות ברגעיהן האחרונים , ולהפרד כמו שבקשו בגלל הנוול בחיי-גם במותן ובבקשתן האחרונה הוא איבד צלם אנוש