../images/Emo24.gif קודם כל !!! אבל קודם כל!!!
להחליט שלא!!! רק את ואני ואנחנו יכולים להחליט ש"לא!!!!" לא לפחד. זו אולי חרדה של יציאה ממסגרת בטוחה ומגוננת, בעצם לא "אולי" בטוח!!!. פתאום בא הבוקר - ו...מה עושים??? לאן הולכים? פתאום לשישים יום תמימים, אף אחד לא "צריך אותי" וזה המון!!! פתאום, לתקופה ארוכה יחסית, אין סדר יום רגיל ומבוקר... פתאום השעות הופכות ארוכות והימים עוד יותר... כן, מי מאיתנו לא היה שם, או לא חושש להיות שם. סלוגנים של "אני אראה ורוד" ...הם סלוגנים ודי.... כדי לראות ורוד, צריך שיהיה ורוד, וצריך לרצות, וזה לא קל, וזה לא פשוט, וזה בהחלט לא "ברור"... כן, החלטתי להביט אל העולם בחיוך...ולחייך גם כשאין לי סיבה... אז מה? אז אני אומר לך מה יקירה: בני לך מסגרת. מסגרת בטוחה לשישים יום בלבד. קחי לוח שנה, ומלאי אותו בהגיון, במשימות שהן "משימות חופש" כמו: פעם בשבוע מספרה. שלוש - הליכה פעמיים בריכה פעם סרט, מסעדה. ובערבים - לקרוא דברים שדחית מהחופש שעבר... וכל אותם דברים שבמשך השנה דחית לחופש - שרק יגיע. אנחנו זקוקים למסגרות, ואין זו בושה כלל ועיקר. ובעצם -אנחנו אלה שמכניסים את עצמנו למסגרות שבנינו כי כך נוח לנו, ובטוח לנו, והעיקר: נכון לנו. ואנחנו הרי תמיד נהיה כאן להקשיב, ולענות ולשמוע... את הרי יודעת! מה? לא ככה? אוהבת אותך, ומקנאה בך על חופשה של שישים יום... באמת