פוחדת

פוחדת

;- אתמול גיליתי שחברתי נעלמה לי מהחיים-הטלפונים שלה כולם לא מחוברים. את הכתובת שלה אין לי דירות שכורות. היתה לי כמו אחות כמה שנים היא נעלמה לי. שבוע הבא הדבר הכי מפחיד בחיים שלי, מתחיל. אני לא מצליחה להרדם טוב בלילות, המכשירים חזרו לצפצף והרבה. אני סמרטוטי חלשה, מנסה לשבת בדשא , ללכת זה מאמץ אדיר כבר הייתי חזקה יותר. איפו את אחותי?????????????????????? הבטחת שלא תעלמי לייייייייייייייייייייייי הבטחת להיות איתי במשפט המסריחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איפו את????????????????????????????????????????? אני לא יכולה עוד פעם רופאיםםםםם עוד פעם בתי חוליםםםםםםם עוד פעם בדיקותת,זריקות, כאבים, צינורות, צילומים...... כמו איזה פרחה, כל רופא חושב שהוא סרסור -בלי רגשות בכלל, תורידי חולצה, תורידי מכנס-הם לא מבינים הם מורידים לי את הנשמה. אין לי אויר לנשום, אני לא אעמוד בזה אני יודעת, הרי ממילא עכשיו יתעללו בי ולעזור לא יעזרו הכל בשביל כסף , כסף...... אם הייתם רואים את הפרצוף של אמא שבוע שעבר-כמה היתה מאושרת לראות אותי שבוע מחייכת, אפילו לראשונה מזה עשרות שנים, הרופא אישר שמאז שאני רגועה, והיא לא שומרת עלי בלילות, לחץ הדם שלה ירד יחסית יפה מאוד...התרופות מתחילות לעזור. אמא מסתבר כל הזמן צדקה וגם הרופא בגלל מצבי,ושמירות הלילה עלי-הבת שלה מחוברת למכונת הנשמה, לחץ הדם הגבוה לא יורד למרות המליאן תרופות,אתמול ראתה אותי מתחילה להתמוטט מחדש כשקראתי את המכתב, אוי הפרצוף שלה...נראה לי לחץ הדם עלה. אולי אני צריכה להתאבד-כי אני את המשפט הזה, את העוול הזה, את החוסר צדק הזה, את הלכלוך הזה, את הרשעות הזו, את התעללות הרפואית נפשית הזו לא אשרוד אין סיכוי. לפחות שאני אמות לבד-ואמא לא תמות בגללי גם. אחותי איפו את??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? אני זקוקה לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך למה עזבת אותי?הבטחת לייייייייי אני יודעת שקשה לך בחיים, שאת חייבת לעזור לעצמך...... אני פשוט זקוקה לבטחון שנתת לי בכל שלבי המשפט-ידעת תמיד להמציא לי פתרונות..... רחל שעיפה ובוכה ורק כותבת לעצמה ומבקשת שתתעלמו כי אני פשוט צריכה לכתוב כדי להוציא החוצה , אם אחותי היתה בחיי הייתי עכשיו שעתיים בוכה לה בטלפון-עשתה בשכל שנעלמה מהאופק ללא אפשרות איתור

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
רחל, מרגישים שקשה לך מאוד.

הצורך להתפשט בפני הרופאים גורם לך תחושת השפלה. האם את מרשה לעצמך לומר את זה לרופא? להגיד לו שקשה לך להתפשט שוב ושוב. האם עוד מישהו נמצא איתך כשאת מקבלת את הטיפול? אולי מישהו קרוב שיהיה איתך יקל מעט על ההרגשה הקשה? ומה קורה עם המשפט? חיכית לזה למרות שידעת שיהיה קשה. למרות שאת לא מאמינה שיהיה משפט צודק. למרות הכל את לא מוכנה לוותר. כנראה שהמאבק הזה חשוב לך, נותן משמעות לסבל שאת עוברת. תחשבי איך את יכולה לעזור לעצמך בזמן המשפט, כדי שזה לא ישפיע עליך כל כך קשה.

morrr

New member
יש לך המון חברות

יקרתי המון אנשים אוהבים אותך אני שולחת לך את האימייל שלי תכתבי לשם ואני ימסור לך את מספר הטללפון שלי מבטיחה אני אתקשר אלייך מתי שתי זקוקה מחבקת אותך יודעת מה את חשה עברתי שלושה נתוחים לא נעימים אוקי הבראתי אבל יודעת מה את חשה על תתבישי אני אתקשר ואדבר יתך מתי שתרצי ביום בלילה מתי שתבחרי[email protected]

מור-את מקסימה ../images/Emo23.gif

אני קוראת אותך-אולי בגלל גילך, אולי בגלל רגישותך המיוחדת לזולת, אני מדמיינת שאמא כותבת באינטרנט-כי היא כמוך(ואחרי זה מתפלאים מאיפו יצאתי כזו שדואגת לעולם). אני בשמחה אתן לך את הטלפון שלי 444921-052 מספר האיסיקיו שלי 118893425 האיימיל שלי (פחות אוהבת איימיל-בעיקר רק להציק לסהר
, בד"כ משתדלת לתקשר באיסיקיו-כי אני אוהבת את האון ליין, או טלפון או אפשר לקבוע בצט של החדר הזה לקשקש ולדבר. ) אגב אני גרה ביהוד המקום הכי חמוד(סתם חרוז). חברתי אילה שכמו אחות שנעלמה לי חסרה, ידענו המון המון אחת על השניה-כי היא היתה מעורבת בכל הנושא המשפטי שאסור היה לי לחלוק אותו עם אף אחד-איסור מוחלט!!!!! כל מכתב שקיבלתי ישר היסטריה בכי , טלפון אליה היא מרגיעה אותי, מה נעשה <יש לה קשרים עם כל העולם בגלל נסיון חייה בעמל כפיה>-תמיד ידעה להרגיע אותי בשיא ההיסטריה-וכאילו לקחת אחריות על עצמה-טוב אני כבר אטפל בזה. לדבר עם כל מיני אנשי מקצוע שהיא הכירה בחייה, לברר למי לפנות , מה לפנות , איך לעשות.....והיום היא קשה לה ואין לי אפילו איך לעזור לה והיא יודעת(היא לא מאלה שמוכנים לדבר על הקושי-הייתי לפעמים ממש מכריחה אותה אבל זה הרבה רק עיצבן אותה). הטלפונים מנותקים בכלל לא בגללי -אבל עדיין זה כואב לי-כי היינו כמו אחיות מלידה. היא לא תתקשר אלי כי ,היא יודעת שהיא לא מסוגלת כבר רגשית לתמוך היא סחבה עליה המון חוץ ממני ומחייה בשנים האחרונים אני יודעת.היא תמכה בעוד כמה אנשים ככה זה חיזק אותה לא לטפל בחייה, בצורה רגשית....מי שהכיר אותה חשב שהיא קרה , כי היא לא שלחה ברשת חיבוק נשיקה , והשפה שלה היתה כאילו מרוחקת סנובית אבל ההפך מזה, לשמוע את המילה אני אוהבת אותך רחל-הייתי צריכה לחכות פעם בשנה(אני קצת מקצינה) אבל תמיד ידעתי שהיא אוהבת אותי. היא לא ידעה אף פעם לקבל-ולא הצלחתי ללמד אותה לקבל-אולי כי היא לא היתה מסוגלת לקבל ממני בשנה האחרונה של הקשר בשנה ראשונה הייתי חזקה יותר ובכלל לא בכיתי זה היה אחרת. כל כך בא לי לאתר את מקום העבודה האחרון שהיא עבדה בו-אם עדיין שם ואני יודעת שאסור להתקשר לשם אלא מקרה סכנה או מוות, זו ההוראה....ובכלל אסור לי להכריח אותה להיות בקשר איתי-אבל זה כואב לי. אני כבר כמה חודשים מאז שאני בסהר-כמעט לא בוכה לה, כמעט פחות מציקה ..משתדלת לא לספר לאף אחד על כאב, כמה שפחות לבכות ...לא לתת לחברים לדעת מה עובר עלי ...(כי כשדברתי הם ברחו אמרו קשה להם במפורש)-עדיין אני אוהבת אותה. לא מספיק האחים שלי מתו ככה יום אחד-ככה היא נעלמה לי. אני רק רוצה לדעת איך היא מרגישה. אני רק רוצה אופציה להתקשר אני לא אתקשר. כולם בורחים לי בחיים ככה פתאום. רחל-נשמה

morrr

New member
אף אחד לא בורח

יקרתי אף אחד לא בורח אלה שבחרו לא להיות איתנו והם נמצאים אי שם בשמים שומרים עלינו ותמיד תמיד הם איתנו. ואלה שבחרו ללכת מאיתנו וממשיכים לחיות את חייהם מן הסתם המעיין שלהם התיבש והם כרגע זקוקים גם לתמיכה. מתוך נסיון חיי אני יודעת וזה עצוב מאד שטוב לך כולם איתך ושרע לך כן אנשים בורחים את יודעת לא צריכה אותם שילכו כי רק שטוב נמצאים זה לקיחה צריך לדעת לתת ולא כולם יודעים תיראי אותך רע לך ואת נותנת מחמאות ומלים יפות את יודעת כמה זה נעים . אני סובלת כרגע מפרדה בחרתי לי דרך מאד מוזרה להתמודד אם הפרדה פשוט אני לוקחת אותו איתי לכל מקום ובשבילי הוא איתי ככן יש לי רגעים שאני נשפכת רועדת הבהסטריה מגעגויים אבל זה היתה הבחירה שלו. ובאהבה אמתית יש כבוד ואני אוהבת אותו ומכבדת את רצונו לא להיות איתי וכן הוא לקח ולקח ולקח כי הוא היה כל כך זקוק לתמיכה היתה לו שנה איומה וכל כך אהבהתי להקשיב לו ליסוע עד הצפון שלוש פעמים בשבוע מתי שהוא היה זקוק והוא כשהיה לו טוב לא ידע לתת אולי גם המעיין שלו התיבש אבל אני נשברתי ובמשך חמישה חודשים בחרתי להיות בודדה וזה נורא זה הרס אותי היום אני משתדלת לא להיות בודדה גם לקחת השבוע הוה היה אצלי ידעתי גם לקחת ממה שאיין לו ואת יודעת חשתי טוב זה היה הפעם הראשונה שלקחתי ואני חשה מחוזקת אתמול בערב היתיי אצל ידידה ולקחתי לומר ליברה אני רעבה בשבילי זה לקיחה והיה כל כך נעים שהיא הכינה לי לאכול הלוא תמיד אני נותנת וזה היה פשוט למדתי לקחת תלמדי גם את לקחת לא רק לתת כי את נותנת כל הזמן עוד מעט אני יכין לי קפה והתקשר לשוחח איתך קצת נשיקות וחיבוק

למעלה