פוחדת...

sigis7

New member
פוחדת...

עוד מס' שעות אנחנו הולכים לביה"ח כדי לעבור את הניתוחון. אני בלחץ נוראי מה שממש לא מתאים לי, זקוקה לעידוד ! הבעיה שאני יודעת שאפילו כשמגבסים אותה, הקטנה משתוללת אז מה יהיה עכשו? מקוה לטוב בעז"ה! אינשאללה שיעבור בשלום!!!

nush האחד

New member
שולחת לך במסר את הטל' שלי...

אם בא לך ויש לך זמן, אז יכולה בכיף להרים טלפון. אשמח לספר לך איך היה לנו (אגב, השד לא כ"כ נורא כמו שחושבים...) עברנו את הניתוחון לפני כמעט 3 שבועות.

פרלמנים

New member
קחי בקלות

כולנו היינו שם, ובסוף עוברים את זה... דניאל שלנו היה הכי משתולל בעולם בגיבוסים, ודווקא אחרי הניתוח הוא היה שקט ומקסים- אולי גם את תופתעי... תעדכני אותנו איך היה. איפה אתם עושים? בהצלחה ושיעבור בקלות... ג'סיקה

טאניוש

New member
מחזיקה לכם אצבעות ../images/Emo45.gif

גם אני הייתי בלחץ הסטרי לפני הניתוחון. ועבר לנו ממש בקלות. כולם לדעתי משתוללים בגיבוסים. אני מניחה שהרופאים יצליחו להתמודד עם תינוקת אחת קטנה. הניתוחון בהרדמה מקומית?
תעדכני

אולי אתם כבר אחרי...

ספרי איך היה, בטוחה שבסדר!!!! הניתוחון בדיעבד היה קל פשוט ונדמה היה לי שסתם פחדנו ממנו... האם אתם בהרדמה מלאה?, בכל מקרה אני בטוחה שזה יהיה פחות מפחיד ממהש את חושבת ספרי ועדכני מחזיקה אצבעות

מקוה שהכל טוב

אתם בטח כבר אחרי. ז ה ו ,השלב הזה נגמר. תנשמי עמוק, הגבס האחרון. היידד! מקוה שהקטנה בסדר היום ואתם מתחבקים המון.
עידית

sigis7

New member
לא ניתחו אותנו...

דחו לנו את הניתוחון בעוד שבוע...

sigis7

New member
כן

פעמיים הם כבר הצליחו להשיג תיקון יתר של הק"פ, לטענתם במצב כזה לא מנתחים ולא ממהרים..

sigis7

New member
לא מאמינה

תמיד אני יכולה לקוות, אני רוצה מה שטוב ונכון לקטנה.

כמה גבסים כבר עברתם?

לא הבנתי אם כבר שבועיים אתם עם תיקון יתר מדוע יש צורך בעוד גבס. אחרי הניתוחון גם מגבסים בתיקון יתר.- בתיקון האחרון שהושג. אשמח אם תוכלי להרחיב. לגבי הניתוחון, הגיבוס לא תמיד קשור לצורך בניתוחון כי אם הגיד קצר אז לא נראה לי שאפשר למתוח אותו בזמן המניפולציה לגיבוס. ולכן צריך - אםצרך- את הניתוחון. מה שכן אולי אחרי שכף הרגל מגיעה לתיקון ההמקסימאלי בעזרת הגיבוסים אז אפשר לקבוע בקלות אם צריך או לא. אולי שהרגל מכופפת קשה באמת להחליט.
עידית

sigis7

New member
אני באמת לא יודעת

אני לא מבינה בזה מספיק בשביל להחליט מהו תיקון יתר והאם כדאי ונכון כרגע לנתח,כרגע אנחנו אחרי 5 גבסים,מהתחלה היתה דילמה האם יהיה צורך בניתוחון.

את יודעת, הכי מקצועי (אולי)

לפי ההרגשה שלי הוא ד"ר בור. כשהוא לא היה בטוח אם לעשות את הניתוחון לליאור עשו לו צילום וראו שלא צריך. חבל שלא מנצלים את הטכניקה הפשוטה הזו. מצטערת אם מה שאני מעלה בהודעות מבלבל אותך, לא לא כוונתי. כתבתי על התיקון יתר מישום שהבנתי שאתם כבר שבועיים עם תיקון יתר ובגלל זה עיניין אותי למה ממשיכים לגבס. והינה נזכרתי שפורת, הרופא של אושרי, אמר שלא כדאי לעשות את הניתוחון לפני גיל חודשיים, כי זה בכל זאת ניתוחון וזה מבחינתו גיל המינימום. כך שאולי גם אנחנו היינו פעם או פעמיים עם גבס בתיקון יתר. אני כבר לא זוכרת.

sigis7

New member
להיפך,

תרגישי בנוח, זה מאד עוזר ההתלבטות המשותפת הזו. באמת נאמר לי ע"י הרופאים שזה עדין מוקדם מדי לעשות את הניתוחון בגיל הזה כי אז הגיד מתאחה מבחינתם מהר מדי, ולעיתים יש צורך לשקול חיתוך נוסף, ולכן עדיף לא לרוץ.מה שבטוח שהם מבינים בזה יותר ממני מבחינה רפואית, ולא שאני מורידה בערכה של האמא היהודיה הדואגת. בכל מקרה משיחה עם מס' מבינים ברפואה נאמר לי שהדבר הכי ברור הוא שכל תינוק הוא שונה ולכן כמו בכל תיאוריה רפואית, גם כאן יש שינויים לכאן ולכאן, נקוה ונאמין בטוב!!!

פרלמנים

New member
הי../images/Emo8.gif

אתם לא עם גבס השבוע נכון? התייעצת כבר עם סימנובסקי או פורת? מה שלום הפצפונת? תהיי בקשר, מחכה לשמוע מה חוות הדעת הנוספת, ג'סיקה

ilana k

New member
היי. לנו לא עשו ניתוח

והאמת שעד הדקה ה 90 לא ידענו עם נצטרך. וכשהורידו לנו גבס אחרון, ד"ר בור עשה צילום לליאור ואמר את המשפט שכל כך חיקיתי לשמוע "אתם לא צריכים ניתוח" תתחילו עם הנעליים. אבל יחד עם זה הזהיר אותנו שהדבר יכול להשתנות. עד היום (טפו, טפו, טפו) אנחנו לא צריכים ניתוח והתיקון מושלם. מחזיקה אצבעות. בהצלחה

galitdror

New member
שיהיה בהצלחה, הלחץ מובן כ"כ...

אבל זה עובר בסוף, הנשיקה לילד אחריי הניתוח- איזה רגע מדהים זה. גם אנחנו נלחצנו ובמכה אחת ירדה לנו אבן מהלב כשהוא התאושש. רק בשורות טובות...

למעלה