פוטבול בארץ הקודש

hewitt

New member
פוטבול בארץ הקודש

יש פה אנשים שמעוניינים לארגן משחק פוטבול? נודע לי השבוע שיהיה לי הרבה זמן פנוי בקרוב וחוץ מזה אני מנסה לארגן חברים כבר הרבה זמן אבל אין מספיק אנשים וגם הרוב לא ממש מתלהבים מפוטבול... בכל מקרה אני אשמח אם תענו לי ובקשר למשחק הלילה: נראה לי שבראין גמר את הקריירה... פעמיים זה קצת לא נורמלי

Yo-man

New member
יש משחקים כל יום שישי ושבת בספורטק

כך שאתה לא צריך לארגן יותר מידי דברים, רק להגיע. בימי שישי בספורטק בת"א, ב-11:30. בימי שבת ב-15:00 באותו מקום. יש קבוצה שמשחקת בחיפה ויש ברעננה. אבל בשישי אנחנו משחקים Full Tackle Football, שזה אומר שאם אתה מחזיק את הכדור אתה יכול להתקדם איתו עד שמפילים אותך לאדמה, ובשבת של Flag Football, שזה אומר שאם אתה מחזיק את הכדור אתה יכול להתקדם עד שתולשים ממך פיסת בד המחוברת למכנסים. (אותו דבר עם סאק ל-QB). רצוי להביא: חולצה אחת לבנה ואחת שחורה (או כהה אחרת, כמובן. אין פה חוקים נוקשים). פשוט מרגע שעושים "כוחות", כל קבוצה מקבלת צבע אחיד. מים - כי יש רק ברזים חלודים בספורטק. נעליים טובות - שלא תנקע רגל
וברוך הבא לפורום

anygivensunday

New member
אפשר עוד פרטים על הקבוצה בחיפה?

אם מי שמשחק שם יוכל להשאיר מידע בפורום,או אם מישהו שיודע על זה יוכל להשאיר פרטים,זה יהיה מעולה

hewitt

New member
אוקיי תודה...

לא תתנגדו אם אני אביא עוד 3 אנשים? בכל מקרה אני אגיע לספורטק בשבת וקוראים לי תום דרך אגב... נראה אותך שם

joseywales

New member
יו מאן

ל yo man או כל מי שמוכן לעזור. תקופת מבחנים באה ויש לי את שישי חופש.(אני מרגבה )אם תוכל להגיד לי בדיוק לאן מגיעים ובאיזו שעה, אני אשמח להגיע לחיפה לשחק קצת full tackl. בתודה מראש מיכאל.

Yo-man

New member
מצטער, אני לא משחק בחיפה - אבל !!!

זה מה שמצאתי לך בהודעות ההיסטוריות של הפורום: "כל יום שבת ב-13 בערך, בספורטק על יד הגרנד קניון" חיפשתי עוד מידע בשבילך בפורום, אבל ללא הצלחה מרובה. אני מקווה שעד יום שבת יבוא משיהו ויעזור עוד קצת. תהנה

Chunkin

New member
שאלה

השאלה היא, האם גם נערים בני 18 יכולים להשתתף במשחק, והאם משחקים לפי מערכי התקפה/הגנה, או קבוצת ההתקפה גם מגינה...?

Reshefgarcia

New member
תשובות...

טווח הגילאים במשחק של יום שישי נע מגילאי העשרה ועד 30+...ככה שנראה לי שאתה תסדר יופי... והחלוקה היא פשוטה מאוד בוחרים קבוצות,לפי מספר האנשים שהגיע,וכל אחד משחק גם התקפה וגם הגנה...בד"כ יש איזה מחליף או שניים על הקוים,ככה שאם נגמר לך האויר,כמעט תמיד יהיה מי שיחליף אותך...

הוליסטי

New member
ומי שלא שיחק אף פעם ?

אפשר עם משקפיים (שאלה רצינית) ? (עד שאני אחסוך לניתוח לייזר)

למעלה