פוטבול בחיפה ביום שבת

royassis

New member
פוטבול בחיפה ביום שבת

יורם אתה בא ביום שבת הבא לחיפה לשחק פוטבול ? ועוד משהו ... אמרו לי שמארגנים הסעות לשם אם משהו יצתרך .... למה הם התכוונו ? איך הגעתם לשם בדרך כלל ששחקתם שם ?

Yo-man

New member
מי זה "הם" ?

אמרו לך שהם מארגנים... בכל מקרה, תודה על ההצעה. לצערי דוקא מחר יש לי אירוע של פעם בחמישים שנה שכל המשפחה (הצד הפולני
) נפגשת ואין סיכוי שאני משתחרר מזה. בכל מקרה, להבא אני מצפה להזמנה קצת יותר רישמית ויותר מ-20 שעות לפני המשחק
שתהנו

royassis

New member
שבת הבאה

לא שבת הזאת ! שבת הבאה והם ..... אתה יודע על מי אני מדבר .... על הרוחות שרודפות את הדירה שלי .... אהה לא ... את מי שאנחנו משחקים איתם פוטבול.

Yo-man

New member
ואללה. אז כנראה שאבוא

בתנאי שלא נשחק גם בשישי, אני לא יעמוד בזה...

royassis

New member
אתה יכול שלא לבוא אז בשישי

תשמע אנחנו יכולים לשחק ביום שישי .. אבל אתה יכול שגם לא לבוא ביום שישי ... תלוי מה בא לך לשחק יותר ביום שישי או שבת. היום היה רצחני .. זה היה המשחק שהכי עייף אותי מבין כל אלה ששחקתי, הייתי היום חתיכת שמש.

BigO4

New member
מתי ואיפה בחיפה?

אני רואה כל הזמן שאתם מספרים על חוויות ועל משחקים אבל בגלל שאני גר בחיפה והמשחקים בת"א אין לי איך להגיע אז איפה אתם מתכננים בחיפה? באיזה גילאים? איזה סוג של פוטבול?

royassis

New member
חיפה ת"א פוטבול

בערך בגילאים 17-35 אני חושב שהחיפאים משחקים מאורגן כל הזמן אבל אין לי מושג ...... הם באים לשחק פה ואנחנו שם אז אולי הם משחקים מאורגן. איפה בחיפה אני לא יודע ..... וזה tackle football

royassis

New member
תשאל את יורם

אהה דרך אגב .... המשחק שאנחנו עושים הוא ביום שבת .... לא זה, הבא, אני לא יודע מתי בדיוק ואני לא יודע איפה בדיוק, בטח איפה שהם משחקים קבוע .... אם אתה יודע איפה זה. כל מיקרה יורם בטח יודע יותר ממני כי אני משחק כמה שבועות והוא כמה שנים .... והוא עשה את זה יותר ממני ..

BigO4

New member
ואיך אתם מתחלקים לקבוצות?

כמה זמן משחקים? אם נגיד אני מתאים רק לתפקידי הגנה(המימדים שלי מתאימים להיות DT) אז זה בסדר או שצריך להיות "מגוון" כדי לקבל דקות משחק? נ.ב אני בן 17

royassis

New member
Ok

Ok listen in here every player plays all positions, how good he is don't matters alot. Every drive, the players who played in the line switch with the players who didn't, becuas being a lineman is boring and all of us want to play WR or RB or on defnse corners. get it ? Soo I don't know how its in haifa but in tel aviv you play all positions, how good you are doesn't matter, unless we'er playing serious (like vs another team) and then I don't know how we do it. We do it kinda the same, but the guys who are good at some positions play them more. Any way, on my first cupple of games I played all positions, but didn't got alot of passes, and wasn't really in the game, but as I played more I got more passes, and I ran on running plays. Obviously if you'r a good catchers you'll get more passes, or if you'r a good RB you'll run more often. But all people play almost all positions in here. That's all Ohh and we play I think 1 hour, last time I played, the only time a played, we had a ref (and flaggs too) and he timed the game runned it. If there are enought players we'll play 11 vs 11 but if we got less then that we play something liek 8 vs 8, 7 vs 7. It there are too many players then we switch players each drive.

royassis

New member
and

We play the tel aviv guys vs the haifa guys. unless we don't have enought players and then some guys switch teams, that im just guessing.

royassis

New member
audibles

I got some good ideas for audibles. we can say blue or red for left or right, sweep or dive for the type of run, half or full for the runner, and if we want to play a pass we can call out shotgun. if the defence get us and know what the audible means the qb can lift his lag and that way we he can call of the audible. sounds nice ?

ChiefsNo1

New member
BIG04

אני מהקבוצה בחיפה אנחנו משחקים כל יום שבת ב-15 בד"כ במגרש של הספורטק (ליד הגרנד קניון), אתה מוזמן לבוא להתנסות.... יש הרבה חבר'ה בגילאים שלך.

BigO4

New member
מצויין

אני גר 5 דקות משם נראה אם אני אוכל להגיע השבוע כי בזמן שנוסעים מת"א לחיפה אני נוסע בכיוון ההפוך בגלל משחק של הפועל חיפה(בכדורגל כמובן) מול מכבי ת"א אבל אם זה כל שבת ככה אז הרווחתם שחקן נוסף

lambdeus

New member
אינפורמציה בסיסית

שלום. שמי רביב ואני זה שמארגן את משחקי התאקל פוטבול בתל אביב. כמו כן אני גם מתאם את משחקי הקבוצה התל אביבית נגד הקבוצה החיפאית. משחקים אלו מתקיימים מדיי פעם. משהו כמו פעם בשלושה חודשים. החבר'ה בתל אביב משחקים כל שבוע פעמיים בשבוע: פעם ביום שישי בשעה 11:00 בבוקר ופעם היום שלישי בשעה 18:00 בערב (רק בקיץ). כל המשחקים מתקיימים במגרש הרוגבי של הספורטק בצפון תל-אביב. המשחק בתל אביב הוא תאקל פוטבול שפתוח לכל מי שרוצה לשחק מגיל 17 ועד בכלל. מגיעים למגרש ומתחלקים לקבוצות ומתחילים לשחק. אורך המשחק נע בין שעתיים לשלוש שעות, תלוי במזג אויר, בתחרותיות של המשחק ובכמות המשתתפים. הקבוצה שמשחקת בחיפה, מאורגנת על ידי בחור בשם בן פרידמן (אם מישהו ירצה ליצור איתו קשר שיגיד לי) וגם הם מקיימים משחקי תאקל פוטבול. המשחקים שלהם נערכים כל שבת בשעה 15:00 במגרש שנמצא בספורטק נוה שאנן (צמוד לגרנד קניון). כאמור, מדי כמה זמן, מתארגנים משחקים בין הקבוצה התל אביבית לקבוצה החיפאית. אין נבחרת ספציפית. כל מי שמגיע-משחק. השבוע, בשבת הקרובה, ה-28 במאי, בשעה 15:00 יתקיים משחק כזה במגרש הביתי של חיפה. כל מי שרוצה לשחק שיגיע לספורטק בשעה 13:00 ומשם נצא ברכבים פרטיים לכיוון המגרש בחיפה. כל מי שאין לו איך להגיע, יצטוות לרכב של מישהו אחר. מקווה שעניתי על כל הקושיות.

royassis

New member
מחשקים גם ביום שישי

אנחנו משחקים רגיל גם ביום שישי השבוע ?

למעלה